2010 Şubat Anneleri

slm arkadaşlar bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah. ama gittiğim doktor ve hastane hakkında şüphem var. haznedar hospitolium hastanesine civan kalafat'a gidiyorum ama pek memnun değilim. bilgisi olan giden varmı. şimdi hizmet hastanesin araştırıyorum orası hakkında bilgisi olan varsa cevap yazabilirimmi? teşekkürler

canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah sağlıklı sıhatli... haznedardaki hast. hakkında bilgim yok canım ne desem yalan olur... ama hizmet hastanesinde bi arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı memnun kaldı ama doktorları vs. nasıl bilmiyorum... ben bakırköy ethica'ya gidiyorum... elif esra uyar dr.um kesinlikle tavsiye ederim...

sevgili ayçinperdahçı hayırlı olsun bebeğin.sağlıkla kucağına al inşallah.araştırmakta fayda var.bir değil 2 doktora git gerekirse .hangisi kafana yatarsa ona devam edersin.benim 3. gebeliğim ama ilk bebeğim olacak allah nasip ederse.doktordan yana çok çektim o yüzden 2 dr.arası mekik dokudum bu seviyeye gelene kadar.ama kafama yatan en iyi uzmana devam ediyorum şu anda.umarım çektiklerimi çekmezsin.gerçi şubat annesi olacağın için yolu sende bizim gibi yarılamışsındır.az kaldı şafak sayıyoruz artık.........

HAYIR CANIM NİYE KÜSELİM BEN SANA GEÇMİŞ OLSUN DEDİM DİYE HATIRLIYORUM DEMEDİMMİ YOKSA DEDİM KIZ opuyorumnanaktan

OLSUN CANIM SORUN DEĞİL DEMİŞSİNDİR MUHAKKAK BİRAZ ÖNCEDE YAZDIM BİŞELERDE GERİDE KALDI SANIRIM ONDAN DEDİM KİMSE YAZMIYO DİYE NEYSE İNSANLIK HALİ OLABİLİR İYİ AKŞAMLAR CANIM :gitme:

slm arkadaşlar bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah. Ama gittiğim doktor ve hastane hakkında şüphem var. Haznedar hospitolium hastanesine civan kalafat'a gidiyorum ama pek memnun değilim. Bilgisi olan giden varmı. şimdi hizmet hastanesin araştırıyorum orası hakkında bilgisi olan varsa cevap yazabilirimmi? Teşekkürler

canım hoşgeldin aramıza sende görüceksin burada günler çok güzel geçiyor bencede araştır kafana yatana git sonuçta önemli bak voles arkadaşımızda bayağı titizdir önerilerini dikkate al bence

olsun canım sorun değil demişsindir muhakkak biraz öncede yazdım bişelerde geride kaldı sanırım ondan dedim kimse yazmıyo diye neyse insanlık hali olabilir iyi akşamlar canım :gitme:

valla kırılma canım oruçluyum bu gün valla elimden geldiği kadar kaçırmamaya çalışıyorum canım
hadi güle güle kendine bebişine ii bak.

serapÇım ben sana geÇmıŞ olsun dedmıŞtım canım hatta ıhlamuru sormuŞtun zararlı deĞıl demıŞtım son yazdıklarınıda gÖrmemıŞım uyumaya ÇalıŞıyodum ÇÜnkÜ.

seninde kandilin mübarek olsun hoş gldin sinemcim.

hosbulduk gec oldu yazmam ama bugun epey yogundum iste ara ara okuyorum ama yazamadım. Allah kabul etsin bu arada fatoscum diğer tutan arkadasların da insallah.

Camdankalp cok uzuldum tatlım ama senin uzulmene ve bebisinin etkilenmesine ve esininin duyarsızlıgına. İnsallah esin en yakın zamanda hatasını anlar ve aranız duzelir .

Bu arada ben bugun ogluma ciciler aldım. kavacıkta chicco'ya mal yapan bir konfeksiyon buldum fazla mallarını satıyor 50 Tlye 7 parca sey aldım. cok sekerler isteyen olursa tarif edebilirim.

SaĞol canım amın allah bÜtÜn ıbadetlerımızı kabul etsın cıcılerıde gÜle gÜle kullansın oĞluŞun

mydarling geçmiş olsun .( kızların hızına yetişemediğim için böyle bayağı bi geçten geliyorum)

Camdan kalp üzme kendini aman salla gitsin çok kolay sanıyorsa hem iş hem hem ev koşturmacasını kendi yapsın.Oruç tutuyorsa ve senin kalbini bu denli kırıyorsa boşa stres yapıp aç kalmasın.(ağırmı oldu biraz kusura bakma)

Back
X