2010 Şubat Anneleri

]

kızlarrrrr bebeğim uğurlu geldi bize.
ev almaya karar verdik.dün aniden ortaya çıktı bugünde gidip baktık eve hoşumuza gitti.şimdide istanbuldan annem ile babam geliyor hep birlikte gidip tekrar bakıcaz eğer kesinleşirse bayramdan sonra taşınırız.bebişimin şansına dün gece o kadar çok dua ettimki inşallah allahım dualarımı kabul edecek.

inşallah canım tek oda olsun senin olsun çok önemli kira vermektem imanım gevredi valla ağlıyacak gibi oluyorum her kira zamanı.

Voles sende amma pahalıya oturuyorsun galiba villadamısın yoksa?

aman nazar değmesin çok mutluyum:teytey::teytey::teytey:

aman :nazar::nazar:

Kimseler kalmamış ama hepinize iyi akşamlar.
Hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun inşallah:Saruboceq:

Kimseler kalmamış ama hepinize iyi akşamlar.
Hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun inşallah:Saruboceq:

Ben de geçmişi okuyayım derken herkes gitmiş.
Amin canım hepimizin duaları kabul olur inşallah. Allahım tüm iyi insanları korusun kötüleri ıslah etsin inşallah.

Ben de çıkıyorum. İyi akşamlar. Hayırlı kandiler.

anammmm ne kadar kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi geçmiş herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller olsun öptm hepiniziopuyorumnanaktan

iyi aksamlar kızlar nasilsiniz bugun pek giremedim simdi de camiye gidicez teraviye falan gelince anca yazarim simdi giyinicem

kızlar ben bu arada 3lü kan sonucumu aldım cok sukur iyi cıktı darısı bekleyen dıger arkadaslarıma

arkadaşlar kış bebeği için hastane çıkışı rüzgar geçirmeyen tulum satıyorum mont tarzı fermuarlı cırtcırtlı fiyat 30lra ilgilene özel msj atablir tşk

Back
X