2010 Şubat Anneleri

ben daha hissedemiyorum kızlarya
16 haftadayım erken olduğu içinmi acaba.

cnm ben daha 4-5 gündür emin olarak hissedebiliyorum daha önce seyirme şeklinde çok nadir bişiler hissediyordum.o haftalarda bende bişey hissedememiştim yani.sende 1 en geç 2 hFT içinde hissedersin Allahın izniyle.

iyim demek adet olmuş çok şükür kızım iyi ya gerisi boş...
gidişat hiç iyi değil canım...malesef
evet canım halada yok
zaten kızım beni ayakta tutan bunca şeye katlanmama neden olan

günaydın canım... ya niye böyle oluyo gülşahcım ya... inşallah düzelicek buna çok inanıyorum ama yaşanmasaydı keşke... hala dediğimin arkasındayım ramazan çıksın sizinde aranız düzelicek...

günaydın kızlar
bizim bugün kontrolümüz vardı bebişimiz iyiymiş çok şükür ama doktor ne dese beğenirsiniz erkeğe benziyo dedi
daha önce hiç söylememişti cinsiyet bu devletteki doktorum şimdi erkeğe benziyo ama üç hafta sonra daha netleşir dedi:))

maşallah canım ya oğluş mu geliyo... senin için hep kız geçiyodu aklımdan ama hayırlısı olsun inşallah canım.. :nazar:

sağolun kızlar inşaallah gecer sanki karnımda ağrıyor
ay çok panik olursam cıkar giderim doktora
ama hareket ediyor çok şükür tabi korktu sarsıldı yavrucak napsın

canım hızlı yürüyünce bendede oluyo o... aslında yavaş yürümek lazım... bide bu haftalarda karın boşluğuna çıkıyo ya rahim oda sancı yapıyo... bişey yoktur Allahın izniyle... zaten miniğin ben iyiyim sinyallerini vermiş sana:)))

aaa bak ben onu hiç düşünmemiştim bende hayatımda hiç 60 kilo olmadım bizim ayaklar taşıyamıomu artık bizi acabakaydirigubbakcemile3 ayakların ufakmı seninde benim 36-37 kesin taşıyamıyor hay aklınla bin yaşakaydirigubbakcemile3

ayy cnm sorma bende 70'i gectim, hayatimda hic bu kadar sismemistim..benim ayaklarda 36 valla tasimiyo beni simdiden..ilerde napicaz bilmiyorum..bebek alisverislerini erkenden yapalim diyorum bizimkinie yoksa sonra ben gezemicem sanki kafamçokkarıştı.

ben düz ayakkabıyla 2 sene önce ramazan bayramında ayağımı kırmıştımkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ay cnm ya demekki benim gibi biri daha varmış.geçen sene bende düz ayakkabıyla yolda düştüm ufak bir çocuk güldü bana eşimle bir kavgaya tutuştum nie güldürtüosun die baktım o da gülüo.çok komiktim sonra kendimde güldüm kendime.seninde mi burkuluo yürürken.eşim o yüzden hamileyken dışarı yanlız çıkmama pek yanaşmıo.az önce aradı akşamüstü buluşalım yanlız çıkma dedi.elimide sıkı sıkı tutar saolsun düşmüyeyim diyekaydirigubbakcemile3

kızlar ben az dışarı çıkıyorum markete yicek bişiyler alıcam gelicem genee

cnm hamilelerin markete gitmeside çoktehlikeli insanın ne görse canı çekiokaydirigubbakcemile3 bizede bişiler al teyzesi.

daha erken canım 1-2 haftaya kadar hissedersin
merak etme
inş. canım
cnm ben daha 4-5 gündür emin olarak hissedebiliyorum daha önce seyirme şeklinde çok nadir bişiler hissediyordum.o haftalarda bende bişey hissedememiştim yani.sende 1 en geç 2 hFT içinde hissedersin Allahın izniyle.

inş canım
onu hissetmeye ihtiyacım var.

VOLES çok korktum keşke hızlı yürümeseydim hep kociş yüzünden
görür o akşam gününü
bundan sonra çok yavas yürücem kaplumbağa gibi görcek gününüÇok üzgünüm çoook
ağrı gibi batar gibi garip bişeyler oldu inşallah gecer şimdi biraz var

kıslar bişey sorcam bebişinin kilosunu bilen var mı dr dün bana 274 gr dedi iyi mi acaba yoksa küçük hiç bilemedim bende 2.5 kilo almışım benim yediklerimin hepsi bana mı gitmiş acabasositososito

ayy cnm sorma bende 70'i gectim, hayatimda hic bu kadar sismemistim..benim ayaklarda 36 valla tasimiyo beni simdiden..ilerde napicaz bilmiyorum..bebek alisverislerini erkenden yapalim diyorum bizimkinie yoksa sonra ben gezemicem sanki kafamçokkarıştı.

bende bilmiyorum walla cnm daha şimdiden böyleyiz 28.haftadan sonra istemesekte şişicekmişiz iyice dr öyle dedi.belki ayaklarda büyür vücutla beraber.bende eşime aynı şeyi söylüyorum şimdiden alalım diorum.o da dioki erkek istiyordu benimki bizimki kız.belki değişitmiş dr erkek dermişki birdahaki muayeneye almıyalımmış birşey.öldürecek beni.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ay cnm ya demekki benim gibi biri daha varmış.geçen sene bende düz ayakkabıyla yolda düştüm ufak bir çocuk güldü bana eşimle bir kavgaya tutuştum nie güldürtüosun die baktım o da gülüo.çok komiktim sonra kendimde güldüm kendime.seninde mi burkuluo yürürken.eşim o yüzden hamileyken dışarı yanlız çıkmama pek yanaşmıo.az önce aradı akşamüstü buluşalım yanlız çıkma dedi.elimide sıkı sıkı tutar saolsun düşmüyeyim diyekaydirigubbakcemile3

cnm hamilelerin markete gitmeside çoktehlikeli insanın ne görse canı çekiokaydirigubbakcemile3 bizede bişiler al teyzesi.

gercekten düz ayakabıyla kırdım ayağımı 1 ay alçıda kaldı ay ne zordu
hep yattım allah kimseye vermesin :Saruboceq:

inş. canım

inş canım
onu hissetmeye ihtiyacım var.

sabret annesi daha yetmio kuvveti dürtücek seni yakında.

VOLES çok korktum keşke hızlı yürümeseydim hep kociş yüzünden
görür o akşam gününü
bundan sonra çok yavas yürücem kaplumbağa gibi görcek gününüÇok üzgünüm çoook
ağrı gibi batar gibi garip bişeyler oldu inşallah gecer şimdi biraz var

cnm walla bazen unutuolar hamile olduğumuzu benim eşimde caddeden geçerken koş dio.kaydirigubbakcemile3 yazık senin adam çok çekio sendenkaydirigubbakcemile3 cadı pofidikaydirigubbakcemile3

evet canım daha erken 22 haftaya kadar yolu var
erkekbebkler erken hissediliyormuş ben erken hissetmiştim canım

Ya benim de erkek ama benimki tembel çıktı:dance: Acaba uslu mu olacak diye kendimi avutuyorum ama hadi artık tekmele bebeğim ya sabırsızlanıyorum:1no2:

cnm walla bazen unutuolar hamile olduğumuzu benim eşimde caddeden geçerken koş dio.kaydirigubbakcemile3 yazık senin adam çok çekio sendenkaydirigubbakcemile3 cadı pofidikaydirigubbakcemile3

benimkide koş diyo bazen bende istersen uçayım diyorum bi kere otobüs peşinden koşturtmaya kalktı beni :bbo: olcak şeymi
ben çektirmiyorum kocişe ama onun yüzünden canım yanarsa bebişim rahatsız olursa affetmem:mymeka:

bende bilmiyorum walla cnm daha şimdiden böyleyiz 28.haftadan sonra istemesekte şişicekmişiz iyice dr öyle dedi.belki ayaklarda büyür vücutla beraber.bende eşime aynı şeyi söylüyorum şimdiden alalım diorum.o da dioki erkek istiyordu benimki bizimki kız.belki değişitmiş dr erkek dermişki birdahaki muayeneye almıyalımmış birşey.öldürecek beni.kaydirigubbakcemile3

benimkide seninkinin tam tersini dicek gibi, erkek cikarsa bekleyelim belki bir sonrakine kiz cikar diye bekler :roflol: kizlarin bebekligi daha seker oluyormus birde esas sebebi kizlar bayaya duskun olurlarmis...simdiden neleri dusunuyo alemler hepsi valla kaydirigubbakcemile3

Valla bizde bir terslik var herhalde ben unutuyorum hamile olduğumu çünkü:kedi:
Telefon çalıyo koşuyom bir yerlere çıkıp iniyom tutunmadan dışarda acelem var gibi karşıdan karşıya koşuyom falan eşim yavaaaş diye uyarıyo her seferindebenneyaptımki

Günaydin güzel anneller ve tatli bebisler:CüvCüv:

günaydın hoşgeldin.

ay inş. canım bekliyorummmm

Ya benim de erkek ama benimki tembel çıktı:dance: Acaba uslu mu olacak diye kendimi avutuyorum ama hadi artık tekmele bebeğim ya sabırsızlanıyorum:1no2:

Canım daha erkendir oyuzden benimki daha iki üçgündür basladı kıpırdanmayaa merak etme kıpırdanır hıssedersın üzme sen canının yerimseniben

Back
X