2010 Şubat Anneleri

kızlar tunaydın herkese... nasılsınız bugun cok fazla gecmısı okuyamadım ıns bı problem yoktur. ben korkunc bı gece gecırdım ınanılmaz gaz sancım wardı mıdemıde bozmusum bı yandan da mıde bulantısı,kramp falan derken sabah ettım. sanırım mıdemı usuttum... yapabılecegım bısey warmı bılıyomusunuz ne yapsam ıyı gelır?

gecmıs olsun canım bıldıgım bıswy olsa yazardım ama yok :çok üzgünüm:

kızlar tunaydın herkese... nasılsınız bugun cok fazla gecmısı okuyamadım ıns bı problem yoktur. ben korkunc bı gece gecırdım ınanılmaz gaz sancım wardı mıdemıde bozmusum bı yandan da mıde bulantısı,kramp falan derken sabah ettım. sanırım mıdemı usuttum... yapabılecegım bısey warmı bılıyomusunuz ne yapsam ıyı gelır?

geçmiş olsun cnm bende bu aralar gaz sancısı çekiyorum çok.karnını ve ayaklarını sıcak tutmaya çalış istersen.

ole zaten canımm

ay cnm pardon ya sonra okudum önceyikaydirigubbakcemile3 nasıl becerdiysem bunukaydirigubbakcemile3

canım korkutmak gibi olmasında nasıl doğum yapacan peki aşıdan korkuyon

aman canım dikkat et at gibi koşturma.

aman allah korusun canım sonra yaptırırsın.

ondan da korkuyorum zaten:kedi: cnm ben ağrıdan sancıdan değilde aşıdan korkuyorum birtek iğneden de korkmuyorum.aşı çocukluktan gelen birşey.ona bakarsan kürtaj geçirdim korkmadım.ne iğneler yedim bir kere bağırmamışımdır ama aşıya karşıfobim var işte napim.

canım korkutmak gibi olmasında nasıl doğum yapacan peki aşıdan korkuyon

aman canım dikkat et at gibi koşturma.

aman allah korusun canım sonra yaptırırsın.
haklısın canım
geçmiş olsun cnm bende bu aralar gaz sancısı çekiyorum çok.karnını ve ayaklarını sıcak tutmaya çalış istersen.

ay cnm pardon ya sonra okudum önceyikaydirigubbakcemile3 nasıl becerdiysem bunukaydirigubbakcemile3

banada oluyor hayatım ole :kedi:

sağolun kızlar çok dikkatli olmak gerekiyomuş
allah korusun bebişime bişey olsa naparım

Aman cnm Allah korusun öle şeyler getirme aklına.benim bir arkadaşım var 8 aylıktı ist.bize misafirliğe geldi bizimle bowling oynadı düşün o ağır topları attı maşallah kızıda kendide çok sağlıklı.

tünaydın canım ya geçmiş olsun.dikkat et.

kız nasıl dr muş o öyle.deneyimsizmiş demekki.ay herşeylerinide kıza göre hazırlamışlardır.benim ilk kıza benzio dedi sonra 2 dr erkeğe benzio dedi ama bu sefer net gördük kordondu bacağının arasındaki ve eliyle oynuyodu kordonuyla çekti öyle görebildik.kesin kız dedi.bidaha değişirmi acaba ya uyuz oldum şimdi bugün kızımada cici alırım belki ya değişirsekafamçokkarıştı

yok canım bi dfoktora gitmedi amn ne bilim ya.

merhabalar kızlar az sonra doktora gidicem bakalim doktor bos mu dolusa yarına randevu alcam insallah bugun bebisimizi gorur en onemlisi cinsiyeti goruruz:emir_bebek:

canlarım yapmadılar 20.haftadan once yapılan asılar dusuge neden olabılıyor dıye 20.haftayı 1 hafta gecebılrı dedıler

Ama aile hekimim(sağlık ocağındaki) beni neden çağırdı o zaman yaa:uhm: Bak şimdi içime kurt düşürdün kendi doktorumu bi arayım sorayım yeniden onun haberi yok aşı olacağımdan.

kızlar selam,
anca geldim :) sabah sabah basımıza neler geldi. ben uyuyorum esimde hazırlanıyor beni uyandırmaya calısıyordu. Gardropun kapagı acıkta kalmıs yerde coraplarımda yatagın altına girmis onun diyisine gore ben egilip de alamayyım diye alırken kafasını kapaga vurdu yarıldı kanadı hemen hastaneye kosturduk 6 dikis attılar tetanoz asısı vurdular simdi iyi cok sukur. sabahlaeyim oglumla heyecan yasadık yani..

buarada 3'lü testin bir parcası AFP sonucumuz cıktı temiz cok sukur. gunun en guzel haberi de bu oldu..

canlarım merhabe .nasılsıhız bakeeem.geçmişi okumam mümkün degil 100 sayfa birikmiş.umarım herşey yolundadır.güzel haberler varmı.sizler nasılsınız

kızlar selam,
anca geldim :) sabah sabah basımıza neler geldi. ben uyuyorum esimde hazırlanıyor beni uyandırmaya calısıyordu. Gardropun kapagı acıkta kalmıs yerde coraplarımda yatagın altına girmis onun diyisine gore ben egilip de alamayyım diye alırken kafasını kapaga vurdu yarıldı kanadı hemen hastaneye kosturduk 6 dikis attılar tetanoz asısı vurdular simdi iyi cok sukur. sabahlaeyim oglumla heyecan yasadık yani..

buarada 3'lü testin bir parcası AFP sonucumuz cıktı temiz cok sukur. gunun en guzel haberi de bu oldu..

ayy cok gecmıs olsun tatlım yaaa ucuz atlatmıssınız :1shok:
hadı gozun aydın dıgerlerıde ıyı gelır ınsallah :nazar:

merhabalar kızlar az sonra doktora gidicem bakalim doktor bos mu dolusa yarına randevu alcam insallah bugun bebisimizi gorur en onemlisi cinsiyeti goruruz:emir_bebek:
inşallah öğrenirsin canım benim hadi ii haberlerle gel.
kızlar selam,

ay canım çok geçmiş olsun.sonuç içinde gözün aydın canım
hep kocam yüzünden oldu akşam gelsin bak tavuk yolar gibi yolcam onu-tatlicadiarzu-

canım süpersin ya yol canım sonrada fırına ver afiyetle ye tavuk gibi.kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

canlarım merhabe .nasılsıhız bakeeem.geçmişi okumam mümkün degil 100 sayfa birikmiş.umarım herşey yolundadır.güzel haberler varmı.sizler nasılsınız

iyiz canım sen nerdesin bakım bugün yazdım hatta bu kız nerde diye sen nasılsın iymisin bebiş zeynep nasıl

Back
X