2010 Şubat Anneleri

:roflol::roflol::roflol: tezeme bak yaaa. Allah iyidelikafaduldenliğini versin

ya kızlar peki gerçekten genişledimi sizinki?benim sadece karnım var kalçalarım hiç büyümedi birtek göğüs ve göbek.kayınvaldemde diyorki senin hiç kızın olucakmış gibi değil dior.hatta etrafımdaki herkes öle dio oğlanmı diolar.acaba sonradanmı genişlio.

çok güzelmiş çok bğendim.
sagol canım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ya kızlar peki gerçekten genişledimi sizinki?benim sadece karnım var kalçalarım hiç büyümedi birtek göğüs ve göbek.kayınvaldemde diyorki senin hiç kızın olucakmış gibi değil dior.hatta etrafımdaki herkes öle dio oğlanmı diolar.acaba sonradanmı genişlio.

bu teyzelerınde agzı bozuk oluyor anlamıyorum bazen ne dedıklerını sımdıde anlamaıstım ama arya yazınca anladm:kedi:

bendede sadece gobek ve goguste buyume war... :CüvCüv:

KIZLAR ARKADAŞIMIN 2Lİ TEST SONUCUNDA İKİLİ TEST 1:121 CUT OFF DEGERİNİN ÜZERİNDE DİYOR
DOKTOR RİSKLİ ÇIKTI DEMİŞ
2Lİ TESTİ PROBLEMLİ OLAN ARLADAŞLAR VARDI
FATOŞCUM MESELA SEN
DOKTOR NE ÖNERDİ SANA
BİRDE SENİN DEGER NASILDI?
AYY NASIL AGLIYOR İÇİM PARÇALANDI YA :sinifsinif:

bendede sadece gobek ve goguste buyume war... :CüvCüv:

demekki alakası yok benim bir ark.erkek bebek dünyaya getirdi acayip büyüdü kalçası.bence bunlar herkese göre değişio.bazı kişilerde tutuo.ama belli dee olmaz belki teyzenin dediği gibi oluruz ilerliyen zamanlardakaydirigubbakcemile3

KIZLAR ARKADAŞIMIN 2Lİ TEST SONUCUNDA İKİLİ TEST 1:121 CUT OFF DEGERİNİN ÜZERİNDE DİYOR
FATOŞCUM MESELA SEN
DOKTOR NE ÖNERDİ SANA

cnm ağlamasın ya bu testlerin güvenirliliği yokki.çoğu kişinin bozuk çıkıyor.sen ona okut sitelerden rahatlasın.

FATOŞCUM MESELA SEN
DOKTOR NE ÖNERDİ SANA

canım bana valla değer sölemedi sadece 4 grafik vardı 1 i riskli çıktı dedi.4 lü yapacam dedi ben 3lüde yaptırdım 3lüm temzi çıktı şükür ondan sonra başka bişeye gerek yok dedi 3 lü ve 4lüde riskli çıksaydı amniosentez yapacaktı ama ben 3 lü temiz çıknca 4 lü yaptırmadım.allah yardımcısı olsun ben onu çok ii anlıyorum bende az ağlamadım size sölemedim ama hele 3lünün sonucunu alacağım gün inşallah onunda 3lüsü temzi çıkar.

kızlar selam,
anca geldim :) sabah sabah basımıza neler geldi. ben uyuyorum esimde hazırlanıyor beni uyandırmaya calısıyordu. Gardropun kapagı acıkta kalmıs yerde coraplarımda yatagın altına girmis onun diyisine gore ben egilip de alamayyım diye alırken kafasını kapaga vurdu yarıldı kanadı hemen hastaneye kosturduk 6 dikis attılar tetanoz asısı vurdular simdi iyi cok sukur. sabahlaeyim oglumla heyecan yasadık yani..
buarada 3'lü testin bir parcası AFP sonucumuz cıktı temiz cok sukur. gunun en guzel haberi de bu oldu..

Canım ya geçmiş olsun. Görünmez kaza işte
Bak güzel haber getirmiş size kötü başlayan gün:nazar:

Yapmayın arkadaşlar Benimki zaten geniş ya hu....delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
FATOŞCUM MESELA SEN
DOKTOR NE ÖNERDİ SANA

Canım geçmiş olsun. Akşam dinledim uzman tv de. Bu gibi sonuçlar amniyosenteze bile gerek kalmadan iyi haberlerle sonuçlanıyo. Uzman tv de anne karnında gelişim diye aratıp 4. aya bakın.

FATOŞCUM MESELA SEN
DOKTOR NE ÖNERDİ SANA

canım ya... aglamasın soyle ona... benımde 1/196 cıkmıstı rısklı demıstı doktor. ama baska bı onemlı bulgu cocugun ense kalınlıgının normal olması ve burun kemıgı olusumu. cogu doktor sadece bunlar normalse kan testı ıstemıyor bıle. ben kendı adıma erken amnıyosentez ıstemedım 3lu test yaptırdım. cuma gunu sonucu alıcaz ona gore amnıyosentez kararı alıcaz. aglamasın ya ben kendımı parcaladım resmen gunlerce durmadan agladım. ama bebegı uzmekten baska bı ıse yaramıyor kı. ıyı seyler dusunsun ıcını ferah tutsun...

demekki alakası yok benim bir ark.erkek bebek dünyaya getirdi acayip büyüdü kalçası.bence bunlar herkese göre değişio.bazı kişilerde tutuo.ama belli dee olmaz belki teyzenin dediği gibi oluruz ilerliyen zamanlardakaydirigubbakcemile3

ya zaten buyuk dahada buyumesın yaaaa :roflol:

Canım ya geçmiş olsun. Görünmez kaza işte
Bak güzel haber getirmiş size kötü başlayan gün:nazar:

Yapmayın arkadaşlar Benimki zaten geniş ya hu....delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Canım geçmiş olsun. Akşam dinledim uzman tv de. Bu gibi sonuçlar amniyosenteze bile gerek kalmadan iyi haberlerle sonuçlanıyo. Uzman tv de anne karnında gelişim diye aratıp 4. aya bakın.

hemen bakıyorummm

benimde kızım olacak Aryaacığım ama bende senin gibiyim sadece göğüs ve böbek çıktı biraz kalçada birşey yok amann olmasında zaten basenlerim vardı kalçamda küçük sayılmaz birde onun stresine girmiyeyim.ama göğüs aramda ani bi ağrı oldu yaa kalbim var göğsüm sıkıştı yada sütyenler artık sıkıyor umarım sütyen dendir.

cnm o sıkışma bende de oluyor bende göğsümdür belki diorum.dr sorucam amabazen şiddetli oluyor.bencede olmasın kalça eritmek zor.

canım bana valla değer sölemedi sadece 4 grafik vardı 1 i riskli çıktı dedi.4 lü yapacam dedi ben 3lüde yaptırdım 3lüm temzi çıktı şükür ondan sonra başka bişeye gerek yok dedi 3 lü ve 4lüde riskli çıksaydı amniosentez yapacaktı ama ben 3 lü temiz çıknca 4 lü yaptırmadım.allah yardımcısı olsun ben onu çok ii anlıyorum bende az ağlamadım size sölemedim ama hele 3lünün sonucunu alacağım gün inşallah onunda 3lüsü temzi çıkar.

kıyamam cnm sana.atlattın allaha şükür.ama gerçekten bu testler güvenilir değil kaç kişi üzüldü boşu boşuna.

selam kızlar herkes nasıl iyimi.... valla milletin lafına göre benimde kız değilmiş sadece göbek varmış önde top gibi oğlanmış... artık bakalım ne çıkacak :))))

sağol aryacım gerçekten insan ne kadar düşünmesede yapamıyor.mahvolmuştum allaha şükür rabbim kimseye yaşatmasın.

kızlar gobek delıgımden assagı dogru hafıf sıyah bı cızgı belırmeye basladı dun farkettım bende... bu dogumdan sonra kaybolur dımı

Back
X