2010 Şubat Anneleri

kızlarr bu arada unuttum size soylemeyı ben... bızım mınıgın ısmıne karar verdık esımle... ne onun begendıklerını ben begenıyodum nede benım begendıklerımı o begenıyodu... nıhayet ortak bı noktada bulustuk bızım prensesın adı İPEK olucak Allah kısmet ederse. sizce nasıl güzel bi isimmi? ben cok sevıyorum boyle kıbar tatlı gelıyo kulagıma :asigim:[/QUOT

aDIYLA YAŞASIN CANIM BENİM. bİZİM KIZA DA ESRA DÜŞÜNÜYORUZ AMA DAHA TAM KARARI VERMEDİK

Kızlar biz geldik doktorteyzemizden. Boyumuz 26 cm kilomuzda 400gr olmuş. Tontiş olacak galiba oğlum.

maşallah canım boylanmış kilolanmış miniğin... Allahım nazarlardan saklasın inşallah... uzun boylumu olucak ne daha şimdiden nerdeyse 30 cm olmuş... bu arada baş popo mesafesi mi bu yoksa ayaklara kadar ölçtümü...

kızlarr bu arada unuttum size soylemeyı ben... bızım mınıgın ısmıne karar verdık esımle... ne onun begendıklerını ben begenıyodum nede benım begendıklerımı o begenıyodu... nıhayet ortak bı noktada bulustuk bızım prensesın adı İPEK olucak Allah kısmet ederse. sizce nasıl güzel bi isimmi? ben cok sevıyorum boyle kıbar tatlı gelıyo kulagıma :asigim:

Çok güzel bi isim bence canım ya... ismiyle yaşasın inşallah... Darısı bizim adsız prensesin başına...

maşallah tosun paşaya:nazar: bende benimkisi küçük diye üzülüyrdum ama büyür nasıl olsa :emir_bebek:
ipek çok kibar bir isim benim hiç isim seçme hakkım yok babannemlerde kayınvalidem demişki tek oğlumuz özeniyoruz babasıda bende ismimizin verilmesine diyorlarmış ama kayınvalidemin ummuhan kayınpederin raşit. beni hiç düşünen yok ama isimlerini koymayınca da küsecek tavır yapacaklar beraberiz altlı üstlü ne yapacağımı şaşırdım bende çok özeniyorum böyle isimlere üzülüyorum ama ya çok zor bişey :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar biz hala bi isim bulamadık kız ismi çok war aklımızda ama erkek ismi hiç yok.ne zor işmiş isim bulmak ya

linea negra diyorlar çizgiye isterseniz internetten araştırın. Ama hem tüyer hem de o koyu renk cizi hiç bir z bırakmadan kaybolacakmış. Bir de badem yağı kullananlarda daha çok oluyormuş diye duydum çünkü kıl köklerini çok besliyormuş badem yağı.

gülşahcığım ben bugün ilk defa 3 lü test için devlet hastanesine gittim bana sen 18+5 sin önde gidiyorsun dedi ama dün kendi dr 'uma gittmiştim ve 17+0 sin tam gününde gidiyorsun dedi.ben bu işi anlamadım bebek 1 günde nasıl 2 hafta öne geçti ki.yani devlet hst nasıl baktı baştan sağma bence.

geçmiş olsun sinem şimdiden koçişe eziyete başladınız yani. 3lü test içinde gözün aydın.QUOTE]

burcucum cok saol cnm basladık walla ee baba olmak kolay degil tabi dusunmesi lazım beni ama kendine de dikkat etmesi lazım ayrıca. Canım senin kızın mı olucak bugun mu ogrendin ben kacırmısın hadi gozun aydın :teytey:
Canım ya geçmiş olsun. Görünmez kaza işte
Bak güzel haber getirmiş size kötü başlayan gün:nazar:QUOTE]

Saol havvacım. :1hug:

canım ya... aglamasın soyle ona... benımde 1/196 cıkmıstı rısklı demıstı doktor. ama baska bı onemlı bulgu cocugun ense kalınlıgının normal olması ve burun kemıgı olusumu. cogu doktor sadece bunlar normalse kan testı ıstemıyor bıle. ben kendı adıma erken amnıyosentez ıstemedım 3lu test yaptırdım. cuma gunu sonucu alıcaz ona gore amnıyosentez kararı alıcaz. aglamasın ya ben kendımı parcaladım resmen gunlerce durmadan agladım. ama bebegı uzmekten baska bı ıse yaramıyor kı. ıyı seyler dusunsun ıcını ferah tutsun...

zeynepcim insallah sonucun temiz cıkacak bu arada İpek ismi de güzel bence.

selam kızlar a.s. ben de geçmişe daldım baya birikmiş benimde göbişim kocaman bana da herkes erkek diyor sanki kalçam küçüldü gibi geliyor bana ve ne yazıkki çok kötü çatlamış akşam farkettim :sinifsinif: sizde de oldu mu hiç karnımda yok ama

benim de vucudum cok gerilmisti dun catlak kremi aldım Lierac aldım kızlar jel boynerde %25 indirim vardı 75'den 57'e dusmus aldım. Eger olusan catlaklar varsa ampulunu kullanmak gerekiyomus. Gorumcem bunu kullanmıstı guzellik uzmanı arkadasım da bunu onerdi zaten hamileler icin ozel krem.

canım çok geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın inşallah... Walla görünmez kaza olmuş... tekrar geçmiş olsun canım...

canım benimde sadece göbek ve göğüsler henüz arkadan bakıldığunda hamile olduğum belli değil... yada siyah bi bluz giydiğimde önden bakınca bile belli değil... ama yan döndüğümde çıkıyo kocaman bi dağğğğ.....QUOTE]

Cok saol Volescim. Valla benim gogusler buyuktu zaten zayıflayınca bşraz kuculmuslerdş simdi hemen 1 beden buyuduler off offf kimbilir daha nasıl olcam yaw Çok üzgünüm çoook

Kızlar biz geldik doktorteyzemizden. Boyumuz 26 cm kilomuzda 400gr olmuş. Tontiş olacak galiba oğlum.

masallah oglusumuza :nazar:

maşallah tosun paşaya:nazar: bende benimkisi küçük diye üzülüyrdum ama büyür nasıl olsa :emir_bebek:
ipek çok kibar bir isim benim hiç isim seçme hakkım yok babannemlerde kayınvalidem demişki tek oğlumuz özeniyoruz babasıda bende ismimizin verilmesine diyorlarmış ama kayınvalidemin ummuhan kayınpederin raşit. beni hiç düşünen yok ama isimlerini koymayınca da küsecek tavır yapacaklar beraberiz altlı üstlü ne yapacağımı şaşırdım bende çok özeniyorum böyle isimlere üzülüyorum ama ya çok zor bişey :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ama canım sende ne istediğini belirtya yan isim olarak koy onlarınkini sen istediğin ismi koy

mrb kızlar bir çıkıp geldik
yemek falan yaptım
havadanmı ne kendimi çok halsiz hissediyorum ya

negüzel herkesin keyfi yerinde.

kızlarr bu arada unuttum size soylemeyı ben... bızım mınıgın ısmıne karar verdık esımle... ne onun begendıklerını ben begenıyodum nede benım begendıklerımı o begenıyodu... nıhayet ortak bı noktada bulustuk bızım prensesın adı İPEK olucak Allah kısmet ederse. sizce nasıl güzel bi isimmi? ben cok sevıyorum boyle kıbar tatlı gelıyo kulagıma :asigim:[/QUOT

aDIYLA YAŞASIN CANIM BENİM. bİZİM KIZA DA ESRA DÜŞÜNÜYORUZ AMA DAHA TAM KARARI VERMEDİK

esra da guzel... ben de cok sevıyorum esra ısmını... onemlı olan anlamı zaten onu utandırmıcak tasıyabılecegı anlamı guzel bı ısmı olmalı bence...

maşallah canım boylanmış kilolanmış miniğin... Allahım nazarlardan saklasın inşallah... uzun boylumu olucak ne daha şimdiden nerdeyse 30 cm olmuş... bu arada baş popo mesafesi mi bu yoksa ayaklara kadar ölçtümü......

Canım artık bütünsel göremediği için femur kemiği dedikleri üst bacak kemiğini ölçüyor ve bu değeri 7 ile çarpıyor. Yaklaşık olarak boyunu çıkartıyorlar. Artık net olarak ölçülemiyormuş boyları yumoşlarımızın çünkü artık büyüdüler anneleri :))

bende bunu hıc sevmıyorum ya... aynı ısmı sureklı koymanın ne anlamı warkı. hem bırını koysan dıgerı darılacak... onu tasıyan derdını kahrını ceken doguran sutunu veren sensın. senınde soz hakkın olmalı

kızlar biz hala bi isim bulamadık kız ismi çok war aklımızda ama erkek ismi hiç yok.ne zor işmiş isim bulmak ya

hosgeldin cnm evet erkek ismi cok zor biz daha ilk hamile oldugumda erkek olursa Doruk demistik simdide hep cocuga doruk diyoruz bakalım daha one gecen bir isim olmadı son dakikada donmezsek :))

kız ismi arayanlar SEHLE ismi hoşuma gidiyor sizede fikir vereyim dedim

hosgeldin cnm evet erkek ismi cok zor biz daha ilk hamile oldugumda erkek olursa Doruk demistik simdide hep cocuga doruk diyoruz bakalım daha one gecen bir isim olmadı son dakikada donmezsek :))
bende doruk ismini beğeniyorum ama eşim beğenmiyo..
kurbis ınsan hıc bı ısmı yakıstıramıyor kı ya

ewet canım ya herkes bi kulp buluya isimlere benimde hevesim kırılıyo vazgeçiyorum bakalım hayırlısı artık

Back
X