2010 Şubat Anneleri

hepinize selam kızlar aslında tünaydın demeliyim yeni uyandım sayılır
ve çok açım geçmişi okuyarak geldim herşey yolunda şükür uyku sersemliği karıştırıyo olabilirim akpak yada akarahancım koltuk takımları çok güzel senin aldığında gerçekten çok hoş güle güle ağız tadıyla otur kuzucuğunla eskit inşallah darısıda bana deyim ama zor benimkiler eskimeden kociş mümkün değil almaz 4 yıl önce almıştık ama şimdikiler çok hoş insan hevesleniyo ya neyse kuzucuğum gelsin biz onunla biran önce eskitiriz babamızda kıyamaz alır heralde:)) neyse kızlar şimdilik iyi sohbetler size karnımı doyurup gelcem bi selam vermeden oturmayım yemeğe dedim ....

slm anneler ben sitenize yeni üye oldum ve çok merakla yazılarınızı takip edicem ben anne deilim ama çok isterim şimdiden hepinizin çocukları analı babalı büyür ve sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar olurlarr darısı aba:D

İnşallah sana uğurlu geliriz en kısa zamanda sende bu duyguyu tadarsın.Allah hayırlısını versin canım hep öyle dua et.

zeynepcim dr da öyle dedi canım 200 ü risk kabul ediyorlarmış ama benim kanamalarım oldu ve bazen su gibi akıntım geliyor. kendisi de dedi gerçi biz bunu çoğu hamileye yapıyoruz kafana takma diye ama radyoloğun da illa birşey varmış gibi dikkatle taramasını istiyorum dedi. ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum şu hafta gelsin de bir an önce..

hoşbulduk canlarııımm.... kızlarya afedersiniz ayıptır ama sorayım dedim ya ben son 3 gündür acı acı karın ağrısıyla tuvalete çıkıyorum gece başlıyor sabah 10 a kadar belki 6 defa büyüğe çıkıyorum ve biraz sıvı acaba ferrin fort diye bi ilaç kullanıyom o yapıyo olabilirmi başına gelen varmı? doktorada ulaşamadık hep doğumda felan oluyo soramadık.

bu arada benim ilk dozda24. haftamda yapılacak sağlık ocaklarının takvimleri garklı olabiliyo demekki

ay duygulandım çok saolun kızlar inşşşş olur bu gidişle evde kalmazsam olucak tabi:dance:

aaaa Allah senin iğiliğini versin bende evlisin de çoçuğun olmuyor sandım bide ayy üzüldüm diyorum...

önce kocişi bul bebiş için dur daha erken.

burcucum o cümle biraz düşük olmuş. ben değerleri sağlıklı çıkmasa da doğuracağımı ifade ettim.

ve çok açım geçmişi okuyarak geldim herşey yolunda şükür uyku sersemliği karıştırıyo olabilirim akpak yada akarahancım koltuk takımları çok güzel senin aldığında gerçekten çok hoş güle güle ağız tadıyla otur kuzucuğunla eskit inşallah darısıda bana deyim ama zor benimkiler eskimeden kociş mümkün değil almaz 4 yıl önce almıştık ama şimdikiler çok hoş insan hevesleniyo ya neyse kuzucuğum gelsin biz onunla biran önce eskitiriz babamızda kıyamaz alır heralde:)) neyse kızlar şimdilik iyi sohbetler size karnımı doyurup gelcem bi selam vermeden oturmayım yemeğe dedim ....

hoş geldin canıım... bak bak şimdiden çete kuruyosunuz kociş duymasın..kaydirigubbakcemile3 benim kociş bu sabah dertleniyodu artık ilgi azalıyomuşta arkamı dönüp yatabiliyomuşumda çok abartıyoyaa aslında hiçte öle değil ama kıskanıyoolaar telaşlılar hele ilk baba olanlar bence panik içindeler -tatlicadiarzu-

burcucum o cümle biraz düşük olmuş. ben değerleri sağlıklı çıkmasa da doğuracağımı ifade ettim.

OK şimdi oldu bak bende sinirlenmiştim valla niye öyle söylüyor diye.İnşallah temiz çıkar sıkma canını sağlıklı bi paşan olur.

hayırlı olsun cnm inşallah şans getirir sana bu site sende en kısa zamanda arkamızdan gelirsin.Allahım saanada nasip etsin.:Saruboceq:

cnm bizim dr biraz pinpirik en ufak bir değer sınırda da olsa dikkate alıyor.mesela benim şekerim yoktu ama sınırdaydı bana diyet yaptırdı düşürdü.aslında en doğrusunu yapıyor.ama insan strese giriyor.aama iyi ve güvenilir bir dr.

aslında dogru soyluyosun ılgılenmesı ıyı bısey tabıkı naniknanik

zeynepcim dr da öyle dedi canım 200 ü risk kabul ediyorlarmış ama benim kanamalarım oldu ve bazen su gibi akıntım geliyor. kendisi de dedi gerçi biz bunu çoğu hamileye yapıyoruz kafana takma diye ama radyoloğun da illa birşey varmış gibi dikkatle taramasını istiyorum dedi. ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum şu hafta gelsin de bir an önce..

takma kafana demesı kolay tabı yasadıgımız stres hakkında fıkırlerı warmı acaba... sıkma canını canım ya ıyı cıkmıs degerın darısı bızlerınde basına yarın alıcam bende 3lu sonucumu... ıstıyosan yaptır tabı ıcın rahat eder cok zor bı ıslem degıl bı suru hamıle yapıyor... ama emın ol bak saglıklı senın bebısın :CüvCüv:

hadı koş koş yemek ye bebısı ac bırakma :CüvCüv:

boşver çok düşünme canım bence aklına taktıkça kendinde bebişte üzülür inş çooooook güzel sonuçlar alırsın..

haklısın canım takmayacagım
biliyorum melegim sağlıklı
teyzoşlar dün gece ilk hareketini hissettik
rüyadan uyandım uyur uyanık
harika bir duygu allahım sana şükürler olsun

rahat olmalıyız aslında ama illa ki stres yapıyoruz herşey yolunda gidecek inş canım hayırlı haberler olsun inş
dün hep dua ettim sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar diye kabul olur inş
bu ararlar niyeyse tedirginim ben de biraz yoruldum ağır kaldırdım falan( kocişe sinirden !!) korktum sonra da kontrolü bekliyorum sabırsızlıkla bakalım 26 sında gidiyoruz kontrole

tatlım 3lü sonucumu almaya gidiyorum az sonra
lütfen dua edin bana
doktorum cinsiyetine de bakacak
inşallah bu kez üzmeyeccek melegim annesini
hayırlısıyla :)

Kızlar bende bugun saglık ocagını aradım yarın benı cagırdı hem kayıt yapıcaz hemde asını yapmamız laızm bu hafta dedı yarın geldıgınde asınıda yapalım dedı yarın sabah saglık ocagına gıdıcez eşimle bırlıkte bakalım hayırlısı ası olan varmı aranızda ne aşısı sımdı bu ...

canım biraz erken değil mi?
beni 21. haftayı doldurunca çağırdılar 22de gidecegim

KIZLARR NE OLUR DUA EDİN BANA
ÇOK İHTİYACIM TEST SONUCUM PROBLEMSİZ OLSUN İNŞŞALLAH
BAYILMAK ÜZEREYİM
BEN HATAYA ÇIKACAK DİYA RAHATTIM
NEDENSE ÇOK HEYECANLANDIM
BİRDE CİNSİYETİ GÖRECEĞİM YA :)
TABİ YARAMAZ GÖSTERİRSE :sm_cool:

haklısın canım takmayacagım
biliyorum melegim sağlıklı
teyzoşlar dün gece ilk hareketini hissettik
rüyadan uyandım uyur uyanık
harika bir duygu allahım sana şükürler olsun

tatlım 3lü sonucumu almaya gidiyorum az sonra
lütfen dua edin bana
doktorum cinsiyetine de bakacak
inşallah bu kez üzmeyeccek melegim annesini
hayırlısıyla :)

canım biraz erken değil mi?
beni 21. haftayı doldurunca çağırdılar 22de gidecegim

KIZLARR NE OLUR DUA EDİN BANA
ÇOK İHTİYACIM TEST SONUCUM PROBLEMSİZ OLSUN İNŞŞALLAH
BAYILMAK ÜZEREYİM
BEN HATAYA ÇIKACAK DİYA RAHATTIM
NEDENSE ÇOK HEYECANLANDIM
BİRDE CİNSİYETİ GÖRECEĞİM YA :)
TABİ YARAMAZ GÖSTERİRSE :sm_cool:

canım dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın yaramazın cinsiyetinide öğrenip gelirsin

Arkadaşlar merhabalar herkese. Yeni girebiliyorum. Geçmişi tam okuyamadım. Atladığım varsa kusura bakmasınlar. Esmacım test sonuçlarını almışsın. Hayırlı olsun.Çok sevindim.Meleksen Canım kızın hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah.

Back
X