2010 Şubat Anneleri

benim size haberim vardı dün kocamı yolmadan önce ağzını aradım geçen haftalarda hastanede yüzde 70 erkek demişlerdi eşimde o yüzden bana artık oğlumun anası diyorgamyoncuiremsu erkek olucağından emin ya ismini bile düşünmüş biras kızdım ona bencilsin diye ama sıkı durun babasının ismini istemiyormuş mertkan istiyorum dedi e annenler alınır bir evinin bir oğlusun dedi özeniyorlardır falan bana ne dedi ay sapıttım benim kocişe ne olmuş böyle kız olursa dedim beraber karar vercez dedi ay çok sevinçliyim iyiki sizi dinlemişim de sormuşum opuyorumnanaktan

Aferin kocişinealkisalkisalkisalkisalkisalkis Demek ki çocukla birlikte fikirleri değişecek iyi olacak :Saruboceq:

çok mersi kıslar bende pek sevindim erkek gibi bizimkide ama dr kesin demedi kesinleşince erkek olursa ismi hazır kız olursa da ben bulurum artık :dance::teytey:hihoyyyt

kızlar ben kacıyım yawastan bugun yıne kabul gunum mısafırım war :delphin:
yarın anca gırerım artık kendınıze ıyı bakınnn bebıslere de ıyı bakınnnn kaydirigubbakcemile4

benim size haberim vardı dün kocamı yolmadan önce ağzını aradım geçen haftalarda hastanede yüzde 70 erkek demişlerdi eşimde o yüzden bana artık oğlumun anası diyorgamyoncuiremsu erkek olucağından emin ya ismini bile düşünmüş biras kızdım ona bencilsin diye ama sıkı durun babasının ismini istemiyormuş mertkan istiyorum dedi e annenler alınır bir evinin bir oğlusun dedi özeniyorlardır falan bana ne dedi ay sapıttım benim kocişe ne olmuş böyle kız olursa dedim beraber karar vercez dedi ay çok sevinçliyim iyiki sizi dinlemişim de sormuşum opuyorumnanaktan

siz bide bana sorun nasıl kahkaha attıgını canım arkadaşım herşeyin iisine layıksınopuyorumnanaktan

haklısın canım takmayacagım
biliyorum melegim sağlıklı
teyzoşlar dün gece ilk hareketini hissettik
rüyadan uyandım uyur uyanık
harika bir duygu allahım sana şükürler olsun

tatlım 3lü sonucumu almaya gidiyorum az sonra
lütfen dua edin bana
doktorum cinsiyetine de bakacak
inşallah bu kez üzmeyeccek melegim annesini
hayırlısıyla :)

canım biraz erken değil mi?
beni 21. haftayı doldurunca çağırdılar 22de gidecegim

KIZLARR NE OLUR DUA EDİN BANA
ÇOK İHTİYACIM TEST SONUCUM PROBLEMSİZ OLSUN İNŞŞALLAH
BAYILMAK ÜZEREYİM
BEN HATAYA ÇIKACAK DİYA RAHATTIM
NEDENSE ÇOK HEYECANLANDIM
BİRDE CİNSİYETİ GÖRECEĞİM YA :)
TABİ YARAMAZ GÖSTERİRSE :sm_cool:

canım guzel haberlerle gel ınsallah
kotu cıkan arkadasımızda uzulmesın bunların kesın dogrulugu yok mutlaka yanılma payı var
kızlar hepınıze tek tek yazmak ısterdım ama moralım cok bozuk o yuzden affedın yazdıklarınızı okuyorum guzel bı gun gecırırız ınsallah

canım guzel haberlerle gel ınsallah
kotu cıkan arkadasımızda uzulmesın bunların kesın dogrulugu yok mutlaka yanılma payı var
kızlar hepınıze tek tek yazmak ısterdım ama moralım cok bozuk o yuzden affedın yazdıklarınızı okuyorum guzel bı gun gecırırız ınsallah

ne oldu tatlım senin neden moralin bozuk?

AMANDA GİDİYORUM VALLA
AYY ELİM AYAGIM KESİLDİ
GEÇEN GİDERKEN HİÇ TELAŞLANMAMIŞTIM
BU SEFER KESİN ÖGRENCEM KALKMAM VALLA ORADAN
GÖSTERSİN ARTIK Dİ Mİ?
:sm_cool:

ay inşallah canım güzel haberler bekliyoruz senden hayırlısı olsun bence senin kızın olucak sanki

mrb kızlar
takip ediyorum ama yazamadım hiç bayrama işleri yetiştirelim diye uğraşıoruz...
biraz önce doktorumu aradım 3lü test sonuçlarım çıkıcaktı bugün
temizmiş çok şükür bi problem yok dedi
idrar testide istemişti enfeksiyon varmı diye ama enfeksiyonda yokmuş...ayaklarımı üşüttüğüm için sancılanıyomuşum sıcak tut kendini dedi

mrb kızlar
idrar testide istemişti enfeksiyon varmı diye ama enfeksiyonda yokmuş...ayaklarımı üşüttüğüm için sancılanıyomuşum sıcak tut kendini dedi

gözün aydın canım inanki çok sevindim oh oh ne güzel haber bunlar

mrb kızlar

gözün aydın canım rahatlamışındır..

Back
X