2010 Şubat Anneleri

hadı bakalım ogrenmeden gelme :sm_cool:

hadi ahucum ii haberlerle gel ben eminim bundan.
tuğba ii hadi gözün aydın.

canım guzel haberlerle gel ınsallah
kotu cıkan arkadasımızda uzulmesın bunların kesın dogrulugu yok mutlaka yanılma payı var
kızlar hepınıze tek tek yazmak ısterdım ama moralım cok bozuk o yuzden affedın yazdıklarınızı okuyorum guzel bı gun gecırırız ınsallah

ay inşallah canım güzel haberler bekliyoruz senden hayırlısı olsun bence senin kızın olucak sanki

ohh ohh iyi olmuş bak boşuna o kadar sitress yaptın Mertkanda güzel isimmiş sen kendini yediğin ile kaldın.hatta cinsiyet tam belli olmadan kızada isim bulun anne baba sizsiniz kim karışabilirki hee çok sevdiğin insanlar olur mecburiyetten değil ama seninde hoşuna gider koyarsın ama babası iyi yapmış bulmuşta ismini.

Fikirevi iyi haberlerle gel İnşallah.

Camdankalp sonuçlar için gözün aydın.
derinderen Kaynananıda takma kafana evin ayrı değilmi senin kapat kapını otur evde.ben bazen eşim gidelim falan diyince ağrım var sancım var uykum var falan diyorum eğer havamda değilsem bana laf etmiyorlar ama evimde rahat rahat oturmak istiyorum o yüzden gitmiyorum.

CANLARIM BEN GELDİM
BİRDE MİNİK KIZIM kaydirigubbakcemile2
AYYYY SÜPER MUTLUYUM VALLA
AGZIM KULAKLARIMDA
TEST SONUÇLARIMDA TEMİZ HAYIRLISIYLA ÇOK MUTLUYUM VALLA
DUALARINIZ İÇİN SAĞOLUN
hihoyyyt

ya kızlar kızıma isim arıyorum.nete bakıyorum ya birtürlü bulamadım.ay ne kadar zor.bişey begenemedim

fikirevi canım gözün aydın cimcime gösterdi kendini demek testlerinde güzelmiş güzel bir bayram seni bekliyor demekki

CANLARIM BEN GELDİM
AGZIM KULAKLARIMDA
DUALARINIZ İÇİN SAĞOLUN
hihoyyyt

gözün aydın canım.saglıkla kucagınada almayı nasip etsin inşallah.:hulya:opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar...herkes bebişleriyle mutlu oh ne güsel.allah mutluluğumuzu daim etsn..bisde yarın üçlü testimizi yaptırcaz,inşalh o da temiz çıkar..birde gösterirsek cinsiyetimiz belli olcak kaydirigubbakcemile5

zamanında o kadar isim buldum beğenemedinkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3o isimlerden bendede çok var.mefaret çocukta takıldı kaldı.benim kardeşler arayınca mefoş nasıl diyolarkaydirigubbakcemile3ayyy biranönce isim bulup çocuktan mefaret ismini almam lagzımkaydirigubbakcemile3

canlarım ben geldim
birde minik kızım kaydirigubbakcemile2
ayyyy süper mutluyum valla
agzım kulaklarımda
test sonuçlarımda temiz hayırlısıyla çok mutluyum valla
dualarınız için sağolun
hihoyyyt

ben demiştim canım kızın olucak diye çok sevindim allah analı babalı büyütsün canım

GÜNÜN ıSMı kız:meftune erkek:mucittin
bundan sonra hergün isim örnekleri vercem takvim yapraklarında yazıyo yakaydirigubbakcemile3

geçmiş okıyım dedim ama oku oku bitmedi .. kaçırdığım birşeyler var mı? iyi haberlerle gelen falan??

ben dün yazmıştım bir kaç tane kız ismi minel nihal idil suden tuana zeren ceylin dila gazel

minel akrabamda var.
idil ablamın kızının ismi
nihal en yakın ardaşlarından biri
tuana halamın kızı koydu zeyneple yaşıt
zeren ve gazel yok...gazel olmazda...zerenin anlamı neymiy.zeyneple uyuyo gibi hiç duymamıştım

CANLARIM BEN GELDİM
AGZIM KULAKLARIMDA
DUALARINIZ İÇİN SAĞOLUN
hihoyyyt

hadi gözün aydın:dance: kızlar ben bişey sorucam bizim drlar biraz ilgisiz burda özeline gitmeyince pek konuşmazlar bende bu ayın 4ünde test yaptırdım tarama yanı ilk kez dr sadece normal dedi özeline gittim yine pek konuşmadı bu nasıl bir test yapış tarzı bu ense kalınlığı ölçümü falan yapılıyor sizin ya onlardan bana bahseden yok hiç öyle şeyler istemedi yani anlamadım gitti :sm_confused:

Kızlar sigara içen bir vardı.. Kim tam hatırlayamadım şimdi.. Tİksinemiyourm falan da demişti.. Bebişini düşünsün içmesin diye aşağıdaki yazıyı gönderiyorum..

Kadınların hamilelikte sigara içmesinin bebeklerinde astım riskini dört ile altı kat artırdığı bildirildi. .

Tiryaki annelerin çocuklarının yaklaşık 24,3'ünün 2,5 kilodan daha az ağırlıkta doğduğu, sigara içmeyen annelerin çocuklarında ise bu kiloda doğum oranının yüzde 4,1 olduğu belirtildi.

Hamilelik döneminin tamamında sigara içen kadınların zayıf doğan çocuklarının astıma yakalanma riskinin yüzde 23,5 olduğu, bu oranın sigara içmeyen kadınların normal kiloda doğan çocuklarında yüzde 7,7 olduğu kaydedildi.

escos sagol canım okumuştum bunu bende buu sıgara içen biri dediğin mimli ben oluyorum bu ne ki neler oluyorum bi bilsen iğreneyim diye ama lanet şey bırakmıyor beni ve tamamen beyinde yaa canım falan istemiyor içince aksine miğde bulantılarımda geri geliyor ama 2 fırt alıp söndürmedende duramıyorum.
[
ay koptum ben çok güzelmiş allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

Mydarling neye koptun kız kadıncağız bebeğini kaybetmiş bide güzelmiş diyo :oklava::oklava:

minel akrabamda var.
idil ablamın kızının ismi
nihal en yakın ardaşlarından biri
tuana halamın kızı koydu zeyneple yaşıt
zeren ve gazel yok...gazel olmazda...zerenin anlamı neymiy.zeyneple uyuyo gibi hiç duymamıştım

zerenin anlamı anlayışlı zeki demekmiş

Back
X