2010 Şubat Anneleri

Bayanlar tekrar selam sabah sızınlede paylasmısdım agrıum var batma oluyor gogsumun altında dıye sımdı doktorumu aradım anlattım içim rahat etsın ıstedım karnın artık genıslıyor ve kaburgaların oyuzden batma yapıyor merak edılecek bırsey yok dedı aşı olayınıda sordum bu aşı olayı da doktorlarımızla ılgılı galıba cunku doktorum ben 5. ay bıttıkten sonra ılk ası 6.ay bıttıkten sonra ıkıncı asıyı yaptırıyorum hastalarıma dedi sen simdi yaptırma dedi sizlerlede paylasmak ıstedım ...

Kızlar sigara içen bir vardı.. Kim tam hatırlayamadım şimdi.. Tİksinemiyourm falan da demişti.. Bebişini düşünsün içmesin diye aşağıdaki yazıyı gönderiyorum..

Kadınların hamilelikte sigara içmesinin bebeklerinde astım riskini dört ile altı kat artırdığı bildirildi. .

Tiryaki annelerin çocuklarının yaklaşık 24,3'ünün 2,5 kilodan daha az ağırlıkta doğduğu, sigara içmeyen annelerin çocuklarında ise bu kiloda doğum oranının yüzde 4,1 olduğu belirtildi.

Hamilelik döneminin tamamında sigara içen kadınların zayıf doğan çocuklarının astıma yakalanma riskinin yüzde 23,5 olduğu, bu oranın sigara içmeyen kadınların normal kiloda doğan çocuklarında yüzde 7,7 olduğu kaydedildi.

escos sagol canım okumuştum bunu bende buu sıgara içen biri dediğin mimli ben oluyorum bu ne ki neler oluyorum bi bilsen iğreneyim diye ama lanet şey bırakmıyor beni ve tamamen beyinde yaa canım falan istemiyor içince aksine miğde bulantılarımda geri geliyor ama 2 fırt alıp söndürmedende duramıyorum.
[

Mydarling neye koptun kız kadıncağız bebeğini kaybetmiş bide güzelmiş diyo :oklava::oklava:

AĞLADIM CANIM O ANLAMDA KOPTUM DEDİM YANİ,ANLATIŞ TARZI VE BİR ANNEİN YAŞADIKLARI BU KADAR MI GÜZEL ANLATILIR ANLAMINDA BELKİ YANLIŞ LANSE ETTİM KUSURA BAKMAYIN.ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM İÇİM ACIDI

Bayanlar tekrar selam sabah sızınlede paylasmısdım agrıum var batma oluyor gogsumun altında dıye sımdı doktorumu aradım anlattım içim rahat etsın ıstedım karnın artık genıslıyor ve kaburgaların oyuzden batma yapıyor merak edılecek bırsey yok dedı aşı olayınıda sordum bu aşı olayı da doktorlarımızla ılgılı galıba cunku doktorum ben 5. ay bıttıkten sonra ılk ası 6.ay bıttıkten sonra ıkıncı asıyı yaptırıyorum hastalarıma dedi sen simdi yaptırma dedi sizlerlede paylasmak ıstedım ...

paylaştığın için sağol canım 2 haftadır bendede çok vardı batma demek ondanmış benim de aşı için 26. hafta dedi herkes farklı söylüyor

kaydirigubbakcemile3o isimlerden bendede çok var.mefaret çocukta takıldı kaldı.benim kardeşler arayınca mefoş nasıl diyolarkaydirigubbakcemile3ayyy biranönce isim bulup çocuktan mefaret ismini almam lagzımkaydirigubbakcemile3

merve ismini hiç düşündünmü papatya
bn çok severim
ecrin ve efdal fikir olur belki.

ecrin ismini bende seviyorum ama babamız begenmedi.valla merve olabilir ya.güzel kibar bi isim

bizimki kız olsaydı merve düşünüyorduk
ay birde çevremde duyuyorum hira ismini
hem erkege hem kıza konuyormuş

kızlar aklıma geldi
kışın neyle ısıtacaksınız odayı
biz klima var buhar makinalarından da almayı düşünüyoruz
sizler ne düşünüyorsunuz

ay şimdi buldum.asel ve alya bunları begendim...akşam kocaya bi söyleyeyim bakemm.sizce nasıl

bizimki kız olsaydı merve düşünüyorduk
ay birde çevremde duyuyorum hira ismini
hem erkege hem kıza konuyormuş

kızlar aklıma geldi
kışın neyle ısıtacaksınız odayı
biz klima var buhar makinalarından da almayı düşünüyoruz
sizler ne düşünüyorsunuz

zeynep in odasında klima var.zaten dogmadan buhar makineside almıştık.şimdi bu bebegede aynısı olacak klima ve soguk su buharı oluyo.

Kızlar ben kaÇtım hepİnİze selamlar
:gitme::gitme::gitme::gitme:
CANLARIM BEN GELDİM
BİRDE MİNİK KIZIM kaydirigubbakcemile2
AYYYY SÜPER MUTLUYUM VALLA
AGZIM KULAKLARIMDA
TEST SONUÇLARIMDA TEMİZ HAYIRLISIYLA ÇOK MUTLUYUM VALLA
DUALARINIZ İÇİN SAĞOLUN
hihoyyyt
hadi gözün aydın canım cimcimene maşallah:nazar::nazar:
slm arkadaşlar...herkes bebişleriyle mutlu oh ne güsel.allah mutluluğumuzu daim etsn..bisde yarın üçlü testimizi yaptırcaz,inşalh o da temiz çıkar..birde gösterirsek cinsiyetimiz belli olcak kaydirigubbakcemile5
ii haberlerle gel inşallah.
ay şimdi buldum.asel ve alya bunları begendim...akşam kocaya bi söyleyeyim bakemm.sizce nasıl
güzel ama asel anlamı ne aysel olsun bari
çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar bebeişleri öptüüüm.

:gitme::gitme::gitme:

birde bu var talya Anlamı
1. Doğanın uyanışı, baharın müjdesi. 2. Mitolojide doğanın ve hayvanların koruyucusu bir tanrıça. 3. Mitolojide deniz tanrıçası (Antalya’ya adını veren tanrıça)

hiç birşey söylemiyor.. usg de gördüğüm 25 şubat sadece.. daha çok değişir şimdiden doğumu düşünme dedi.. kadına çok güveniyorum o yüzden sormuyorum artık

benim dokturumda bu 20 şubat ve sonu diyor
gelde düşünme
hayatım yediğim içtidim herşey bebegi
düşünerek yapıyorum.

Tuğbacım ve Özlemzafercim

verdiğiniz eksi puanlar için teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3 katılmıomusunuz kız banakaydirigubbakcemile3

Back
X