2010 Şubat Anneleri

slm kızlar nasılsn ben hıç ii degılım dunden berı bacagıma bı agrı gırdı anlatatamam sıze

hıc cnm bos ver sen nasilsin fatos cnm bebisin nasil ya su plasentanın az asagida olmasi canımı sıktı sımdı bıtane hermsire arkadasimla konustum plasentanın asagida olmasi erken doguma neden olur dedi koru kendini dedi doktor da bazen 6 ayda yukari cikiyo dedi kafama sımdı onu taktım basim zaten agriyodu da cok agridi

hıc cnm bos ver sen nasilsin fatos cnm bebisin nasil ya su plasentanın az asagida olmasi canımı sıktı sımdı bıtane hermsire arkadasimla konustum plasentanın asagida olmasi erken doguma neden olur dedi koru kendini dedi doktor da bazen 6 ayda yukari cikiyo dedi kafama sımdı onu taktım basim zaten agriyodu da cok agridi
iyim canım napım.sana doktor plasantan aşağıdamı dediki.

az asagida dedi bana korkulcak bisi var gibi sozler etmedi cok agir seyler kaldirma kendini hep isle yorma dedi esimde duydu

persembe 3 lu testi alirsak ona getirince bi sorayım hem yine bi bebege baktırıcaktık cinsiyet icin falan bi sorayım kadin kotu bisiler var demedi ama ben erken dogdum ya annemde hep korkar bebek erken dogmasin diye

persembe 3 lu testi alirsak ona getirince bi sorayım hem yine bi bebege baktırıcaktık cinsiyet icin falan bi sorayım kadin kotu bisiler var demedi ama ben erken dogdum ya annemde hep korkar bebek erken dogmasin diye

canım üzülme tehliklei bişi olsa söylerdi doktorun.

canım benım sıkma canını yaaa bencede doktor dogru soyluyordur yukarı cıkar o uzulme

Ben de iyiyim Fatoşcum.Ütü birikti bir yığın canımın istemesini bekliyorum da :))) Ütüye başlayacağım birazdan

Back
X