2010 Şubat Anneleri

AkŞam rÜyamda saĞlık ocaĞına gıtmıŞım tetanoz ıĞnesı yaptılar.Çok acıyo.kalp atıŞlarını dınletıyolar sonra ebe bana dıyokı bu Çocukta gelıŞım gerılıĞıvar nasıl yanı dıyom 2 gÜn gerıden gelıŞıyo dıyo bÖle hayırdır ınŞallah.

Günaydın güzel Annişler

Bayram tatiline gidenlere iyi yolculuklar hayırlı bayramlar.

ben gece saat 4-5 gibi çok acıkıyorum ve miğdem kazınıyor resmen açlıktan sizede oluyormu mide gurultuma uykudan uyanıyorum.

ıleri falan değil de ben aslında bayramdan sonra kadın işine girişeceğim galiba. Ya eve kadın çağırmaya da utanıyorum. Benim ev öyle küçük ki başedemiyor olmak istemiyorum. Bir de güvenilir olması lazım. Yani anahtarı bırakacağım gelip temizleyecek hafta içi. Ben eve geldiğimde herşey bitmiş olacak mesela. Hafta sonumu vermek istemem. Eşim de hafta sonu evde ya bu sefer dışarı çıkmak zorunda hissedecek kendini falan filan. Güvenilir bi kadın bulur bulmaz bırakacağım bu işleri...kaydirigubbakcemile4

benimki çok ters olacak... herkes hamileliğin ilerleyen zamanında izne ayrılır, ben bayramdan sonra işe başlayacam... alem gider mersine ben giderim tersine sırnaşık şey

yeni işin hayırlı olsun.

AkŞam rÜyamda saĞlık ocaĞına gİtmİŞİm tetanoz İĞnesİ yaptılar.Çok acıyo.kalp atıŞlarını dİnletİyolar sonra ebe bana dİyokİ bu Çocukta gelİŞİm gerİlİĞİvar nasıl yanİ dİyom 2 gÜn gerİden gelİŞİyo dİyo bÖle hayırdır İnŞallah.

hayırlara gitsin.

AkŞam rÜyamda saĞlık ocaĞına gİtmİŞİm tetanoz İĞnesİ yaptılar.Çok acıyo.kalp atıŞlarını dİnletİyolar sonra ebe bana dİyokİ bu Çocukta gelİŞİm gerİlİĞİvar nasıl yanİ dİyom 2 gÜn gerİden gelİŞİyo dİyo bÖle hayırdır İnŞallah.

hayır olsun canım zaten senin geç döllenme değilmiydi yanlış hatırlıyor olabilirimde artık binbir türlü düşünce var kafamızda rüyamızda böyle şeyler görmekte gayet normal bende hastane arıyordum doğum için fiyat araştırması yapıyordum rüyamda

İleri falan değil de ben aslında bayramdan sonra kadın işine girişeceğim galiba. Ya eve kadın çağırmaya da utanıyorum. Benim ev öyle küçük ki başedemiyor olmak istemiyorum. Bir de güvenilir olması lazım. Yani anahtarı bırakacağım gelip temizleyecek hafta içi. Ben eve geldiğimde herşey bitmiş olacak mesela. Hafta sonumu vermek istemem. Eşim de hafta sonu evde ya bu sefer dışarı çıkmak zorunda hissedecek kendini falan filan. Güvenilir bi kadın bulur bulmaz bırakacağım bu işleri...kaydirigubbakcemile4

Evet o kısım zor gerçektn. Allhatan bziim akrabalara gelen bir kadın var. onu alacağım ben de. Güvenilir biri ama boş bulamıyoruz ki kadını. Ben hafta sonları istiyorum.eşim hayatta eve sokmaz biz yokken.

günaydın kızlar herkes iyidir umarım.bende çarşıya çıkıcam yine bir bakayım dedim size.hiç keyfim yok.öpüyorum hepinizi akşamüstü görüşürüz.

günaydın fatoşcum.. hayırlı cumalar..

ben seni görmüşüm de sen beni görmemişsin fatoşcum a.s

hayırlara gelsin inş..

İleri falan değil de ben aslında bayramdan sonra kadın işine girişeceğim galiba. Ya eve kadın çağırmaya da utanıyorum. Benim ev öyle küçük ki başedemiyor olmak istemiyorum. Bir de güvenilir olması lazım. Yani anahtarı bırakacağım gelip temizleyecek hafta içi. Ben eve geldiğimde herşey bitmiş olacak mesela. Hafta sonumu vermek istemem. Eşim de hafta sonu evde ya bu sefer dışarı çıkmak zorunda hissedecek kendini falan filan. Güvenilir bi kadın bulur bulmaz bırakacağım bu işleri...kaydirigubbakcemile4

bende kendim yapıyorum gerçi eşimde yardım ediyor ama salı günü evdeydik camları sildi evi süpürdü balkonu yıkadı yapıyor sağolsun bende ne yapsam diye düşünüyorum açıkçası temizlikçilerede güvenemiyorum neler görüyoruz etrafta

akarahan hava corde saolun kızlar evet hayırdır ınŞallah.ılk defa bebekle ılgılı rÜya gÖrdÜm oda bÖle yok havacım hıÇ dÜŞÜnmedım bıle.

Günaydın hepinize kızlaaar. Hayırlı cumalar. Ne güzel bir gün tatil başlıyor bugün :dance:
Ben de bayram boyunca bilgisayarı açamıcam. Bu bayram bize geliyor kayınvalidemler ve eşimin kardeşi ile eşi. Normalde şehir dışındalar biz giderdik ama bu sefer değişiklik yaptık. O yüzden misafir ağırlıyor olucam.

Kafaya takmışsın sen rüyana girmiş galiba. Hayır olsun.

Sen rüyanda gittin ben az önce gittim gerçekte aşımı oldum geldim:1no2: 4. ay dolduktan sonra ilki yapılır dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı hemşire 2. si için.

Sen rüyanda gittin ben az önce gittim gerçekte aşımı oldum geldim:1no2: 4. ay dolduktan sonra ilki yapılır dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı hemşire 2. si için.

ben dr uma sordum 5. ayda yapılıyor dedi.. senin sağlık ocağına gitmene gerek yok, devletin bir programı varmış gebiz diye yanlış hatırlamıyorsam, oraya gebelerin adres tel vs bilgilerini girmek zorundaymış her hastane, oradan sana ulaşacaklar aşı zamanı geldiğinde merak etme dedi

Evet o kısım zor gerçektn. Allhatan bziim akrabalara gelen bir kadın var. onu alacağım ben de. Güvenilir biri ama boş bulamıyoruz ki kadını. Ben hafta sonları istiyorum.eşim hayatta eve sokmaz biz yokken.

Haftasonu eşin mecbur dışarı çıkacak. Sen de evde kadın temizlik yaparken oturamayacağına göre bi ucundan da sen tutacaksın. Yine yorulacaksın yine yorulacaksın. Zaten hafta içi kaç saat görüşebiliyoruz ki? O da eve gel yemek yap yemek ye dinlen diyince zaten uyku saati geliyor. Hafta sonumu bir kadınla başbaşa geçirmek yerine eşimle başbaşa geçirmeyi tercih ederim. Tabi bu arada enim eşim de muhtemelen böyle bi öneriyi kabul etmeyecektir ama benim arkadaşlarım genelde böyle yapıyor ve bence çok makul bir fikir bu.

Haftasonu eşin mecbur dışarı çıkacak. Sen de evde kadın temizlik yaparken oturamayacağına göre bi ucundan da sen tutacaksın. Yine yorulacaksın yine yorulacaksın. Zaten hafta içi kaç saat görüşebiliyoruz ki? O da eve gel yemek yap yemek ye dinlen diyince zaten uyku saati geliyor. Hafta sonumu bir kadınla başbaşa geçirmek yerine eşimle başbaşa geçirmeyi tercih ederim. Tabi bu arada enim eşim de muhtemelen böyle bi öneriyi kabul etmeyecektir ama benim arkadaşlarım genelde böyle yapıyor ve bence çok makul bir fikir bu.

Evet tatlım en makul yok bu ama gel de babamıza bunu anlat.

ben aldım kızlar geçen hafta Cumartesi günü evdeydim kadın çağırdım evim 2 oda 1 salon ee zaten geneldede temiz kadını yarım günlüğüne aldım saat 8 de geldi saat 13.00 e kadar camları sıldı o adada ben perdeleri yıkadım verdim taktı.birde mutfak dolaplarını sildi.ağır işi buydu sadece sonrada o süpürdü ben arkasından toz aldım oda yerleri sildi iş bitti.zaten çoğumuzun evinde herhalde bi karı bi koca evin pisliğinden ne olacak ama benim camlarım çok pisti almak zorundaydım.bende yardım edince yarım günde bitti hem parası az geldi hem evde bende yanlız bırakamam temiz kadında biran önce yaptı çıktı.

Ben üşengecim galiba karar verdim. Haftasonu sabah 8'de temizlik için uyanmak şimdilik bana çok ürkütücü geliyor. Tabii çocuk olup da hiçbir şeye yetişemez olunca eminim 8 bile geç bir saat olacaktır ama şimdilik hafta içi 7:30'da kalkmak bile bana yük geliyor. Bazen 10 dakika sonraya kurup geri uyuyorum. Sürüne sürüne çıkıyorum yataktan. Haftasonunu iple çekiyorum. Şöyle bi9:30-10:00'a kadar bi uyuyayım, uyanıp biraz yatak keyfi yapayım, sonra hafta içinin acısını çıkarmak üzere güzel bir kahvaltı.... Üşengecim ben üşengeç. Bir de miskin. Evet ben buyum.akannehir

Back
X