zeynep'cim gözün aydın. senin adına çok sevinim inan.
hulen başınız sağolsun canım. allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin inş.
amin güzelim, sağol. allah sizlere ve sevdiklerinize uzun ömürler versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynep'cim gözün aydın. senin adına çok sevinim inan.
hulen başınız sağolsun canım. allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin inş.
derinderen,pofidi,papatya ve yaren-h sagolun kızlar utanmasam halay cekıcem ewdeeee :teytey:
Yarencim nasılsın oğluşun nasıl bakalım,
amin güzelim, sağol. allah sizlere ve sevdiklerinize uzun ömürler versin.
yarencİm hoŞ geldİn unuturmuyuz tatlım fİkİr evİnİn kızı oluyo.mİstİkheart dİye bİ arkadaŞ katıldı valla aklıma gelen b unlar canım sen nasılsın.nasıl gİdİyo tatİl.
hulen baŞınız saĞolsun canım.
oğlum iyi çok şükür selma teyzesi, gece gündüz tepikliyomaşallah, bazen uyutturmuyo beni :) tabi buldu hazır dinlenen anneyi, tatili, o da keyfini çıkartıyo..
sen napıyorsun? küçük oğlun okula başlamış, hayırlı olsun canım, darısı üniversitelerine,mesleklerine inş.
zeynep ceren hanım nasıllar?
Selam kızlar işten fırsat buldukca bakabılıyorum muhabebte gerıden gelıyorum ağır ağır :smiley-cool: bugun son iş günü ya cok sevınclıyım sabahta saglık ocagına gıttım kaydımı yaptırdım kılomu tattılar beslenme ıcın bır program verdıler uzun uzun muhabbet ettık cok ılgılılerdı bırdahakı gelısıne kalp atıslarını dınlerız dedıler ekımdede ılk asımızı olucaz ınsallah çok memnun kaldım dogrusu cok tatlı bır ebe vardı bayıldım ...
ZEYNEPB canım gözün aydın cok sevındım vallahı hadı hayırlı ugurlu olsun bizde halay cekelım senınle :teytey:
HULEN basınız sagolsun canım
FİKİREVİ sende kız anası oluyorsun demek hadı senınde gözün aydın canım pembişleri hazırla
hade çekelim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sağol canım benim: allah sizleri ve sevdiklerinizi korusun.
aynı haftadayız bu arada. senin bebişin cinsiyeti ne?
sağolun kızlar. herşeyin yolunda olduğuna sevindim. ben pek iyi sayılmam: eşimin amcasını kaybettik. senağlama zor bi dönem ama iyi olmak zorundayım. o yüzden sizinle sohbet etmek istedim. burada kendimi iyi hissediyorum.
selam kızlar..
nasılsınız bakalım..beni unutmadınız değil mi?
ben arada takılıyorum siteye, fakat liste için geçmişi okumaktan size bişey yazamadan çıkıyorum..
bugün okumadım ama, fatoşcum sen buralardaymışsındır,bugün varmı bi değişiklik listeyi etkileyen?
Oh zeynepÇİm sende benİm gİbİ rahatladın gÖzÜn aydın canım.
papatya kolaygelsİn canım
volessssssssssss sana kız İsİmlerİ yazdım gÖrdÜn mÜ?
essamayit akrahan dogum günleriniz kutlu olsun rabbin seneye bebeklerinizle kutlamayıda nassip etsin ve diger yıllarada tabiiia.s.
mistikheart canım sende hoşgeldin aramıza.kızında hayırlı olsunnna.s.
zeynep gözünaydın artık kafana hiçbir şey takma...
hulencim başınız sağolsun, allah geride kalanlara uzun ömür versin moralini yüksek tut, hatta mümkünse cenaze evinde fazla bulunma, insan ister istemez etkilenir çünkü...