2010 Şubat Anneleri

yarencım hoŞ geldın unuturmuyuz tatlım fıkır evının kızı oluyo.mıstıkheart dıye bı arkadaŞ katıldı valla aklıma gelen b unlar canım sen nasılsın.nasıl gıdıyo tatıl.
hulen baŞınız saĞolsun canım.

Yarencim nasılsın oğluşun nasıl bakalım,

oğlum iyi çok şükür selma teyzesi, gece gündüz tepikliyo :nazar: maşallah, bazen uyutturmuyo beni :) tabi buldu hazır dinlenen anneyi, tatili, o da keyfini çıkartıyo..

sen napıyorsun? küçük oğlun okula başlamış, hayırlı olsun canım, darısı üniversitelerine,mesleklerine inş.

zeynep ceren hanım nasıllar?

Selam kızlar işten fırsat buldukca bakabılıyorum muhabebte gerıden gelıyorum ağır ağır :smiley-cool: bugun son iş günü ya cok sevınclıyım sabahta saglık ocagına gıttım kaydımı yaptırdım kılomu tattılar beslenme ıcın bır program verdıler uzun uzun muhabbet ettık cok ılgılılerdı bırdahakı gelısıne kalp atıslarını dınlerız dedıler ekımdede ılk asımızı olucaz ınsallah çok memnun kaldım dogrusu cok tatlı bır ebe vardı bayıldım ...

ZEYNEPB canım gözün aydın cok sevındım vallahı hadı hayırlı ugurlu olsun bizde halay cekelım senınle :teytey:

HULEN
basınız sagolsun canım

FıKıREVı
sende kız anası oluyorsun demek hadı senınde gözün aydın canım pembişleri hazırla

yarencİm hoŞ geldİn unuturmuyuz tatlım fİkİr evİnİn kızı oluyo.mİstİkheart dİye bİ arkadaŞ katıldı valla aklıma gelen b unlar canım sen nasılsın.nasıl gİdİyo tatİl.
hulen baŞınız saĞolsun canım.

sağol güzelim. alah razı olsun.
sen nasılsın? bi gelişme var mı?

essamayit akrahan dogum günleriniz kutlu olsun rabbin seneye bebeklerinizle kutlamayıda nassip etsin ve diger yıllarada tabiiia.s.

mistikheart canım sende hoşgeldin aramıza.kızında hayırlı olsunnna.s.

oğlum iyi çok şükür selma teyzesi, gece gündüz tepikliyo :nazar: maşallah, bazen uyutturmuyo beni :) tabi buldu hazır dinlenen anneyi, tatili, o da keyfini çıkartıyo..

sen napıyorsun? küçük oğlun okula başlamış, hayırlı olsun canım, darısı üniversitelerine,mesleklerine inş.

zeynep ceren hanım nasıllar?

Amin canım çok sağol allah hepimizin evlatlarına hep güzellikler nasip etsin inş.Bebişimde iyi teyzesi tekmeleyip duruyo, abileri bile hissedebiliyor artık onun tekmelerini, bir tek babasına nazlanıyor o daha hissedemedi.Sende tatilinin keyfini çıkar bol bol dinlen canım.opuyorumnanaktan

zeynep gözünaydın artık kafana hiçbir şey takma...
hulencim başınız sağolsun, allah geride kalanlara uzun ömür versin moralini yüksek tut, hatta mümkünse cenaze evinde fazla bulunma, insan ister istemez etkilenir çünkü...

Selam kızlar işten fırsat buldukca bakabılıyorum muhabebte gerıden gelıyorum ağır ağır :smiley-cool: bugun son iş günü ya cok sevınclıyım sabahta saglık ocagına gıttım kaydımı yaptırdım kılomu tattılar beslenme ıcın bır program verdıler uzun uzun muhabbet ettık cok ılgılılerdı bırdahakı gelısıne kalp atıslarını dınlerız dedıler ekımdede ılk asımızı olucaz ınsallah çok memnun kaldım dogrusu cok tatlı bır ebe vardı bayıldım ...

ZEYNEPB canım gözün aydın cok sevındım vallahı hadı hayırlı ugurlu olsun bizde halay cekelım senınle :teytey:

HULEN
basınız sagolsun canım

FİKİREVİ
sende kız anası oluyorsun demek hadı senınde gözün aydın canım pembişleri hazırla

sağol canım benim: allah sizleri ve sevdiklerinizi korusun.
aynı haftadayız bu arada. senin bebişin cinsiyeti ne?

hade çekelim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey:
ya bız bu bebıslerın tepıklerını ne zaman hıssedıcez ya zırt pırt ultrsona gıdesım gelıo boyle barı tepıklese de ıyımı anlasak :CüvCüv:
bı bun bırı bana zamanı gelınce senı bırı tekmelıcek sende mutlu olucaksın dese hayatta ınanmazdım warya hihoyyyt

sağol canım benim: allah sizleri ve sevdiklerinizi korusun.
aynı haftadayız bu arada. senin bebişin cinsiyeti ne?

AMIN canım cümlemizle beraber , benimki erkek hayatım aynı haftadayız evet benımkı butun gun uyuyor gece de tepıklıyıp duruyor :) gecelerı ona sarkı dınletıyorum resmen duruyor inanamassınız yanı... :nazar:

sağolun kızlar. herşeyin yolunda olduğuna sevindim. ben pek iyi sayılmam: eşimin amcasını kaybettik. senağlama zor bi dönem ama iyi olmak zorundayım. o yüzden sizinle sohbet etmek istedim. burada kendimi iyi hissediyorum.

başınız sagolsun canım....

selam kızlar..

nasılsınız bakalım..beni unutmadınız değil mi?

ben arada takılıyorum siteye, fakat liste için geçmişi okumaktan size bişey yazamadan çıkıyorum..

bugün okumadım ama, fatoşcum sen buralardaymışsındır,bugün varmı bi değişiklik listeyi etkileyen?

yarenim hoşgeldin.nasıl geçiyo tatil...

cinsiyetleri ögrenenler oldu tabi...

Oh zeynepÇİm sende benİm gİbİ rahatladın gÖzÜn aydın canım.
papatya kolaygelsİn canım
volessssssssssss sana kız İsİmlerİ yazdım gÖrdÜn mÜ?

sagol bitanem..

essamayit akrahan dogum günleriniz kutlu olsun rabbin seneye bebeklerinizle kutlamayıda nassip etsin ve diger yıllarada tabiiia.s.

mistikheart canım sende hoşgeldin aramıza.kızında hayırlı olsunnna.s.

hoşbulduk canım, sağolasın, hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olsun inşallah:nazar:

özlemzafer hoşgeldin iyi bari tatile giriyon dinlen doya doya...
bu arada kızlar neti olmayanlar doğuma kadar alın net yaaa bebişler doğduktan sonrada yazışırız acaba vakit bulurmuyuz ya yaramaz olurlarsa :))))

zeynep gözünaydın artık kafana hiçbir şey takma...
hulencim başınız sağolsun, allah geride kalanlara uzun ömür versin moralini yüksek tut, hatta mümkünse cenaze evinde fazla bulunma, insan ister istemez etkilenir çünkü...

allah razı olsun canım. allah sizlere göstermesin. zaten cenaze Gaziantep'e götürüldü ve beni götürmediler. annemlere bıraktılar beni. güçlü olmaya çalışıyorum işte.

essamayit ve akrahan doğum gününüzmüş. kutlu olsun. allah çouklarınızın gününü göstersin. ailenizle sağlıklı, huzur dolu ömür diliyorum size. a.s.

Back
X