2010 Şubat Anneleri

he valla aman bencede hiçte tık takmıcam hem onlara ne yapmış olsamda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen ne zaman kaçıncı ayında izne çıkıcan canım

yılbaşından sonra max. 1 hafta daha çalışırım ondan sonra burdakiler sağ ben selamet.... dahada gelmem davosa.......

gece falan tutar sancımız bakarsınız artık son aylara doğru bizbirimize telefonlarımızı verelimde.... yoksa nerden haberimiz olucak.... birimiz gelmedimi sabah hemen tel açarız....

doğumda var bide doğumdan sonra bakalım böle yazabilecekmiyiz.. acaba uslumu olacaklar yoksa bizi dize mi getircek bu cadılar -tatlicadiarzu-

fatıma gÜle gÜle canım ıı bayramlar cucus hoŞ geldın esra telefon konusunda kesınlıkle katılıyorum canım

Sabah yoklama yaparız :) Kim eksikse doğuma gitmiş olablir diye Esra'cım başlarız telefon etmeye:))

kızlar dün canım bi zerde çekti üşenmedim kalktım gittim malzeme alıp pişirdim.. bu aşermek çok değişik bişeyya.. geçende çiğ köfte öle oldu ama etsiz aldık tabiki. 7 kg almışım ne olcak halimyaa

fatıma güle güle canım ii bayramlar cucus hoş geldin esra telefon konusunda kesinlikle katılıyorum canım

kıslar ben geldim bartındayız ve bebişte bende iyiyiz sositososito

ohh iyi sağsağlim gitmişsiniz iyi tatiller.

yılbaşından sonra max. 1 hafta daha çalışırım ondan sonra burdakiler sağ ben selamet.... dahada gelmem davosa.......

doğumdan sonra ne yapacaksın çalışmıyacakmısın Esra.

Cucus hoşgeldin.

Fatos arada Ocak annelerinede bakalım firar eden varmı acepppp???:mymeka:

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Sabah yoklama yaparız :) Kim eksikse doğuma gitmiş olablir diye Esra'cım başlarız telefon etmeye:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

doğumdan sonra ne yapacaksın çalışmıyacakmısın Esra.:

walla ben çalışmayı düşünüyorum canım ama burdakiler beni çalıştırmayı düşünüyomu onu bilmiyorum... bi arkadaşım doğumdan döndükten sonra 6 aylık ücretsiz izinde istemiş.. onu çıkardılar... ben normal hakkım olan 16 haftalık iznimi kullanırım ama dönüşte ne olur bilmiyorum hayırlısı hakkımızda...

kızlar ben çıkıyorum hepinizi seviyoruuummm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Burcucum hoşbulduk canım.
Kızlar ben de bayram için anne babamı görmeye Balıkesir'e gidiyorum. Orada nete girmeye çalışırım. Görüşemezsek hepinizin ve eşlerinizin en çok da bebişlerimizin ilk bayramını kutluyorum. Hepinizi öpüyorum. Mutlu, sağlıklı hzurlu bir bayram geçirmeniz dileği ile.

Görüşürüz.

Sanada iyi bayramlar şeker tadınla bebişlerimizle ilk bayramımız olsun inşallah bidaha ki şeker bayramında 6 aylık falan olacaklar bu seferde onların bayram ciclerini alma telaşına düşeriz ayy hayali bile güzel.

Back
X