2010 Şubat Anneleri

haftalar öyle bi geçiyoki ne çabuk 20 haftalik oldum diyorum
geçsin zaman ki bizde bebislerimizi çabucak kucagimiza alalim

evet cnm surda ne kaldi 20 haftaya sonra bi baslicaklar vurmaya tepiklemeye uyutmicaklar biziopuyorumnanaktan

ewt cabucak gecsın zaman hayırlısıyla alalım kucagımıza ayy dusununce bıle heyeceanlanıyorum ben yaa

kızlar kociş geldı ben cıkıyom cok optum sızı kendınıze ve bebıslerınıze ıı bakın opuyorumnanaktan

ay kızlar bugun pazara meyve falan almaya girdik ay ya herkezin kucaginda kangru yeni dogmus bebisleri veya eslerinin kucagında bebisler esimle hep bakiyoruz bizde alcazmi ki boyle kucagimiza diye

merhabalar herkese nasilsiniz kizlar
bebislerinizin cinsiyetlerini ogrendiniz mi ? biz dun ogrendik KIZIMIZ olacak insallah benim icime hep erkek doguyordu ama cok sevindim kizimin olacagina
dr dan sonra hemen gidip cicili bicili kiyafetler aldik bile
insallah iyi gunlerde giydirmek nasip olur hepimize

amin canim cok tesekkurler sende dun gidicektin dr a degil mi ogrendiniz mi sizdee

evet tatım bizde doktora gitik bizimki cok zorladi ve inat ederek cok gostermedi cinsiyetini doktor buyuk ihtimal kız dedi hayirlisi cnm kızlarimiz olcak ne guzel

aa sizede prenses gelecek demek cok sevindim Allah saglikli uzun omurler versin insallah
bizimkide gostermedi once baya ugrastirdi dr u ama dayanamadi sonunda acti bacaklari :)

selam kızlar nasılsınız.
meleksen kızının cicileri hayırlı olsun.bende yarın kocişi kandırabilirsem bebişe bişeyler almaya gidicez.

Back
X