Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akarahan, corde, essemayit+, fatos0808+, ozlemzafer, yaren_h
şu an burda bu kadarız herkese günaydın kızlar...
YAREN ev bulduk canım annemin hemen yan binası
sağol canım öle yapçam.fatoş gecmış ols canım ...........ıhlamur ıc ballı ıyı gelır ınş................
kız fatoş niye randevu alamadın.. Bizi meraktan öldürcen mi sen hıımm..haftaya mı kaldı şimdi umutlar.. Tühh merak ediyorum senin bebenin cinsini...
Esmacım iyiyim çok şükür. Kız öyle sıfırdayız falan deme, allah'ın gücüne gider, bol bol dua et..ben de dua edeceğim size.. Allah yardımcınız olsun.
Kızlar dün aşı yaptırdım ya.. Gece kolum ağrıyodu.. şimdi de biraz ağrıyor..(
corde sağol canım naber
yaren günaydın nasılsın
akarahan, corde, essemayit+, fatos0808+, ozlemzafer, yaren_h
şu an burda bu kadarız herkese günaydın kızlar...
YAREN ev bulduk canım annemin hemen yan binası
günaydın canım
ev bulmuşsunuz hemde annene yakın süper olmuş inş. yeni evinizde harika günler geçirin
ayy gülşahh ne ballısın kız. annenle yanyana olcan ne güzel.. pek rahat oluyo inan.. bebişe annen mi bakıcak, kayınvalide mi? hangi mahalllede?
esmacım iyiyim çok şükür. kız öyle sıfırdayız falan deme, Allah'ın gücüne gider, bol bol dua et..ben de dua edeceğim size.. Allah yardımcınız olsun.
(
sağol canım öle yapçam.
canım bende merak ediyom artık ama napım.bi ben kaldım galiba cinsiyet öğrenmeyen hissetmeyen oy oy.
sağol canım öle yapçam.
canım bende merak ediyom artık ama napım.bi ben kaldım galiba cinsiyet öğrenmeyen hissetmeyen oy oy.
Hadİ gÜlŞah ballısın ne gÜzel ayarlasan denk gelmez canım gÖzÜn aydın.
günaydın canım.. ohhhh süper olmuş ev işi.. anne gibisi var mı yaaa sengözlerimebaksanab
corde işin hayırlı olsun bir hafta sonra alışırsın merak etme