2010 Şubat Anneleri

FATOŞumm üzülme yüzüğüne giden yüzük olsun...sel içinde geçmiş olsun canım allah can sağlığı versin

Yarencım saĞol canım sorma valla.3 yaŞında bı kız ÇocuĞu kayıptı selde saĞ bulunmuŞ.ınŞallah geÇer boĞazım valla nefes alamıyom.

akarahan, corde, essemayit+, fatos0808+, ozlemzafer, yaren_h
şu an burda bu kadarız herkese günaydın kızlar...
YAREN ev bulduk canım annemin hemen yan binası

kız fatoş niye randevu alamadın.. bizi meraktan öldürcen mi sen hıımm..haftaya mı kaldı şimdi umutlar.. tühh merak ediyorum senin bebenin cinsini...

esmacım iyiyim çok şükür. kız öyle sıfırdayız falan deme, Allah'ın gücüne gider, bol bol dua et..ben de dua edeceğim size.. Allah yardımcınız olsun.

kızlar dün aşı yaptırdım ya.. gece kolum ağrıyodu.. şimdi de biraz ağrıyor.. :((

ayy gülşahh ne ballısın kız. annenle yanyana olcan ne güzel.. pek rahat oluyo inan.. bebişe annen mi bakıcak, kayınvalide mi? hangi mahalllede?

fatoş gecmış ols canım ...........ıhlamur ıc ballı ıyı gelır ınş................
sağol canım öle yapçam.
kız fatoş niye randevu alamadın.. Bizi meraktan öldürcen mi sen hıımm..haftaya mı kaldı şimdi umutlar.. Tühh merak ediyorum senin bebenin cinsini...

Esmacım iyiyim çok şükür. Kız öyle sıfırdayız falan deme, allah'ın gücüne gider, bol bol dua et..ben de dua edeceğim size.. Allah yardımcınız olsun.

Kızlar dün aşı yaptırdım ya.. Gece kolum ağrıyodu.. şimdi de biraz ağrıyor.. :((

canım bende merak ediyom artık ama napım.bi ben kaldım galiba cinsiyet öğrenmeyen hissetmeyen oy oy.

corde sağol canım naber
yaren günaydın nasılsın

biraz panikteyim esmacım.. işe başlıcam haftaya.. yatmaya da bir alışmışım ki sorma.. bir de yol çok uzak bana.. hayırlısı artık..

akarahan, corde, essemayit+, fatos0808+, ozlemzafer, yaren_h
şu an burda bu kadarız herkese günaydın kızlar...
YAREN ev bulduk canım annemin hemen yan binası

günaydın canım.. ohhhh süper olmuş ev işi.. anne gibisi var mı yaaa sengözlerimebaksanab

günaydın canım
ev bulmuşsunuz hemde annene yakın süper olmuş inş. yeni evinizde harika günler geçirin

evet canım çok iyi oldu inş bi aksilik çıkmaz annem yalnız kalıyo zaten evinde erkek kardeşim var bi tane oda ıspartada üni.okuyo...3

ayy gülşahh ne ballısın kız. annenle yanyana olcan ne güzel.. pek rahat oluyo inan.. bebişe annen mi bakıcak, kayınvalide mi? hangi mahalllede?

evet kız bu işte şans banada güldü valla zemuszemus annem bakacak bebeğe ve bu ev işi çok çok ii olucak beyazşehirde canım...gesi yolu cırgalan beyazşehir

esmacım iyiyim çok şükür. kız öyle sıfırdayız falan deme, Allah'ın gücüne gider, bol bol dua et..ben de dua edeceğim size.. Allah yardımcınız olsun.

:((

haklısın canım çok şükür baze insan böle ümitsizliğe kapılıyo
Allah a şükür benim birişim var sağlık olsun işte olur parada
duaların için Allah razı olsun

fatima38 gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşunopuyorumnanaktan

sağol canım öle yapçam.

canım bende merak ediyom artık ama napım.bi ben kaldım galiba cinsiyet öğrenmeyen hissetmeyen oy oy.

Cinsiyet öğrenmeyen bi sen kaldın ama hissetmeyen ben de varım canım:ecrin_bebek:

Hadİ gÜlŞah ballısın ne gÜzel ayarlasan denk gelmez canım gÖzÜn aydın.

valla dua edinde olsun o kadar mutlu oldumki annemin binadan çıkıyosun hemen arkası bzim bulduğumuz bina kaydirigubbakcemile2

günaydın canım.. ohhhh süper olmuş ev işi.. anne gibisi var mı yaaa sengözlerimebaksanab

evet şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum saol canımopuyorumnanaktan

Back
X