2010 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür.
Doktor kontrolümde iyi geçti 360 gr. olmuş bebeğimiz.:nazar:
Yanlız doktorumuz cinsiyet için 2 gün sonra tekrar gelin bakalım dedi. Bende erkek demiştiniz dedim doktorumda %100 dedemişimdir gelin kesinleştirelim dedi.
Kesin demişti halbuki. Şaşırdım valla birde kızımız oluyormuş :uhm:
Gerçi hiiiç farketmez sağlıklı olsunda bebeğim...:ecrin_bebek:
Biz muayenedeyken acil doğum için aradılar fazla ilgilenemedi bizimle. Belkide kafası karışmıştır dimi?

Son düzenleme:
Yanlız doktorumuz cinsiyet için 2 gün sonra tekrar gelin bakalım dedi. Bende erkek demiştiniz dedim doktorumda %100 dedemişimdir gelin kesinleştirelim dedi.
Biz muayenedeyken acil doğum için aradılar fazla ilgilenemedi bizimle. Belkide kafası karışmıştır dimi?

Cnm Melissacımda erkek biliodu odayı maviye boyadı kız olduğunu öğrendi dün.belli olmuyor kordonu bazen pipi sanabiliolar benimkinin kordonuda pipi gibi duruodu hareket etti kordon çıktı aradan öyle anladık kız olduğunu.Ama dediğin gibi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez sen alışveriş etme en iyisi bir süre.

kız ne güzel iyi bir patron duydum ilkkez.yat dinlen madem uykun geldikçe.kıyamam ya çalışanlara hamile hamile.zordur cidden.
.

sağolsun iyidir aç gözlü olmayan insanlar böle oluyor
bende sırf bu yüzden bebekten sonra çalışmayı düşünüyorum bırakmamk istemiyorum böle bir iş birdaha zor bulurum çalışmak zor ama napalım mecburiyet

maşallah bebeğine :nazar:
kız senindemi muallakta kaldı sizleri duyunca acaba benimkidemi değişir die düşünüyorum hayırlısı sağlıklısı

Cnm Melissacımda erkek biliodu odayı maviye boyadı kız olduğunu öğrendi dün.belli olmuyor kordonu bazen pipi sanabiliolar benimkinin kordonuda pipi gibi duruodu hareket etti kordon çıktı aradan öyle anladık kız olduğunu.Ama dediğin gibi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez sen alışveriş etme en iyisi bir süre.

Haklısın canım pek bişey almamak lazım ufak tefek bişeyler almıştım ama farketmez o kadar. Yanlız çok alıştırdım kendimi hep oğlum diye seviyorum isim bile düşündük kaydirigubbakcemile3
Melissa ile aynı durumdayız demek onun durumu kesinleşmiş sanırım pazartesi tekrar gideceğiz doktora İnşallah tam gösterir bebeğim kendini..

mydarling cnm bu arada Ahmet yılmazdan aldım randevu eğer memnun kalmazsam 2.ye seninkine gidicem.araştırdım herikiside iyiydi zor karar verdim.saol cnm verdiğin bilgiler için memnun kalmazsam haberleşiriz yine.

canım benim arkadaş Ahmet beye gidiyodu çok iyiymiş
acaba sadece medikal in doktorumu devlete felan çalışmıyomu o

maşallah bebeğine :nazar:
kız senindemi muallakta kaldı sizleri duyunca acaba benimkidemi değişir die düşünüyorum hayırlısı sağlıklısı

Ya evet canım muallakta kaldı ama 16 haftalık kontrolümüzde göbek kordonunu elinde tutuyordu bebeğim karıştırmaz herhalde değilmi? Neyse sağlıklı ya teyzesi son kontrolde 145 gramdı şimdi 360 gr. olmuş önceden kemik dokusu çok belliydi şimdi tam bebeğe benzemiş diyor eşim kaydirigubbakcemile3
Doktorun kesin dediyse değişmez herhalde canım..İnşallah yaniyerimseniben

sağolsun iyidir aç gözlü olmayan insanlar böle oluyor
bende sırf bu yüzden bebekten sonra çalışmayı düşünüyorum bırakmamk istemiyorum böle bir iş birdaha zor bulurum çalışmak zor ama napalım mecburiyet

walla çalışmak en iyisi cnm zor tabi bebişler ufakken ama devir tek kişi çalışma devri değil bende çalışmak istiyorum şanssızlığım bebeğime bakıcak kimsem yok.annem burda olsaydı bakardı.kayınvaldem tansiyon hastası o bakamaz.bakıcılarada nasıl güvenirim bilmiyorum.birde kazandığın parayı bakıcıya verdiğinde çalışmanın bir anlamıda olmuo.

canım benim arkadaş Ahmet beye gidiyodu çok iyiymiş
acaba sadece medikal in doktorumu devlete felan çalışmıyomu o

evet cnm bende çok araştırdım paracı bir dr değil çok iyi bir dr muş.medicalin dr ama ssk ya bakıo medical.muayene 30 ytl miş medicalde ben özel muayenesinden randevu aldım 4 boyutlu görmek istedim.özelide 100 ytl.bir kontrol hakkın var.medicalde normal doğum ne kadar bilmiyorum ama sezeryan 500 müş öyle yazmış bir arkadaş.özel oda istersen 750 miş galiba 2 gece kalıyormuşsun.

Haklısın canım pek bişey almamak lazım ufak tefek bişeyler almıştım ama farketmez o kadar. Yanlız çok alıştırdım kendimi hep oğlum diye seviyorum isim bile düşündük kaydirigubbakcemile3
Melissa ile aynı durumdayız demek onun durumu kesinleşmiş sanırım pazartesi tekrar gideceğiz doktora İnşallah tam gösterir bebeğim kendini..

cnm git öğren bakalım bende merak ettim şimdi.benim eşimde dün elbise almış kızımıza süpriz.melissayla dr muz aynıydı dioki ya bizimkide erkeksekaydirigubbakcemile3

ay bu cinsiyet konusunda ne kadar yanlışlık yapılıyo insanların güveni sarsılıyo valla doktorlara...
allah hayırlısını versin herkese

evet cnm bende çok araştırdım paracı bir dr değil çok iyi bir dr muş.medicalin dr ama ssk ya bakıo medical.muayene 30 ytl miş medicalde ben özel muayenesinden randevu aldım 4 boyutlu görmek istedim.özelide 100 ytl.bir kontrol hakkın var.medicalde normal doğum ne kadar bilmiyorum ama sezeryan 500 müş öyle yazmış bir arkadaş.özel oda istersen 750 miş galiba 2 gece kalıyormuşsun.

cnm git öğren bakalım bende merak ettim şimdi.benim eşimde dün elbise almış kızımıza süpriz.melissayla dr muz aynıydı dioki ya bizimkide erkeksekaydirigubbakcemile3

Canım yeterki sağlıklı olsunlar ama benim içime hala erkek doğuyor nedense.. Yinede hayırlısı olsun.. Yanlız ben pazartesi gideceğim ama belki dayanamam yarın giderim..:utangac:

Kızlar hepinize iyi sohbetler çalışanlara kolay gelsin ben tetanoz aşımı yaptırmaya gideceğim birazdan hazırlanayım. Öpüyorum hepinizi..

walla çalışmak en iyisi cnm zor tabi bebişler ufakken ama devir tek kişi çalışma devri değil bende çalışmak istiyorum şanssızlığım bebeğime bakıcak kimsem yok.annem burda olsaydı bakardı.kayınvaldem tansiyon hastası o bakamaz.bakıcılarada nasıl güvenirim bilmiyorum.birde kazandığın parayı bakıcıya verdiğinde çalışmanın bir anlamıda olmuo.

offfff... bizde kimin bakacağı konusu muallakta hala... annem 70 yaşında ona kıyamıyorum.. kayınvalidem 50 yaşında ama izmirde oturuyor ve gelmeye pek niyeti yok gibi.. bakıcı bulmak zorunda kalıcaz sanırım... şimdilik çok düşünmemeye çalışıyorum.. strese giriyorum..

Ya evet canım muallakta kaldı ama 16 haftalık kontrolümüzde göbek kordonunu elinde tutuyordu bebeğim karıştırmaz herhalde değilmi? Neyse sağlıklı ya teyzesi son kontrolde 145 gramdı şimdi 360 gr. olmuş önceden kemik dokusu çok belliydi şimdi tam bebeğe benzemiş diyor eşim kaydirigubbakcemile3
Doktorun kesin dediyse değişmez herhalde canım..İnşallah yaniyerimseniben
maşallah canım 360 grm he ben bilmiyorum ne kadar oldu son gittiğimde 3 lü test yaptılar ne boyu ne kilosu yazıyo kağıtta görüntüde yok artık 10 ekimi bekliycem :)

zor ama çalışmadanda evde duramam heralde alışmışız çalışmaya
benimde kaynanam bakıcam dio ama nereye kadar bakıcak bakalım
68 yaşında zaman neyi göstericek bakalım hayırlısı herşeyin

Günaydın şekerler.:1hug: fatoşcum geçmiş olsun.bol limonlu şehriye çorbası yap hemen kendine sonrada terle ve ılık duş al.maviyeşilcim sanada geçmiş olsun.kış geldi hastalıklar arttı.dikkat edelim kızlar.bende yürüyemiyorum dünden beri kalçam ağrıo bileğime kadar.ve kasıo yürürken.cumartesiye randevu aldım bakalım dr ne dicek.:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım nasılsın bakalım evet kış geldi hastalıklar çoğaldı valla haklısın

çok şükür iyiyim canım sende iyisin inş.
uyudum biraz büroda uyu uyu gene uuykum var valla

iyiyim canım ne olsun işte aynen devam işler çeklimiyo artık yaaa

mydarling cnm bu arada Ahmet yılmazdan aldım randevu eğer memnun kalmazsam 2.ye seninkine gidicem.araştırdım herikiside iyiydi zor karar verdim.saol cnm verdiğin bilgiler için memnun kalmazsam haberleşiriz yine.

tamam canım git bakalım memnun kalıcakmısın ahmet beyde iyidir duymuştum.

ya neden oluyor acaba sizde yok di mi böyle bir sorun?kalsiyum vermedi dr ondan mı acaba.cumartesi gelse biranönce.canım çok yanıo.bu arada bebişlerinize müzik dinletmeye başladınızmı?benimki müzik açınca tepiklio.kapat diemi yoksa sevdiğinden mi anlamıyorum:)

aryacım bendede oluyo kalça ağrısı bazen yerimden kalkıp lavobaya gidemiyorum ayağım basmıyor çok kötü bişey genelde yorulunca oluyo bide rahim genişlediğinden olurmuş galiba

Kızlar hepinize iyi sohbetler çalışanlara kolay gelsin ben tetanoz aşımı yaptırmaya gideceğim birazdan hazırlanayım. Öpüyorum hepinizi..

görüşürüz canım kendine iyi bak

serapçım şevket yılmazın nezaman açılacağı muallaktaymış doktor bul kendine diolar napıcam ben şimdi çekirge devlete gitsem bize uzak kalıyo zübeydede randevu sistemi acaip offf napıcam ya

bende çalışmak zorundayım ve de istiyorum çalışma saatlerim uzun ama böyle iş bizim buralarda yok başımızda patron yok yani sadece şef var benimde kayınvalidem bakacak zaten beraberiz olmazsa annemde bakar işi yok gücü yok o yüzden rahat rahat çalışabilirim fırsatım varken çalışayım diyorum sositososito

Back
X