2010 Şubat Anneleri

kızlar ben çıkıyorum artık... alışveriş yapmam lazım.. kıyafetlere sığamıyorum artık.. bir de işe başlıcaz.. süslü püslü olmak gerek... offf ya ne rahattım evde ben kaydirigubbakcemile4

kolay gelsin canım sana... dikkat et kendine... off doğumdan sonra başlasaydın keşke işe... hamile hamile walla maşallah iyi iş bulmuşsun sen...

kızlar selam...
havalar iyiykenzeynoyu parka götürüyorum.kızımla mide bulantılarından dolayı epeydir ben parka götürmüyondum.artık iyi olduguma göre havalar kötü olana kadar parktayız artık.burası malum hala sıcacık valla işime geliyo.
siz nasılsınız...
benimde perşembe günü randevum var ayrıntıya o zaman bakılacak..
fatoş cum üzülme.hani diyodun hafif seyirmeler arada oluyo diye .enmi yanlış hatırlıyorum...daha erken...merak etme....
selda85 aramıza hoşgeldin canım.sende benim gibi ikinci kez anne olacaksın öylemi....benim kızımda üç yaşında....

volescim benim drda ayrıntılı ultrasona cagırdı 20+6 olucam o hafatda gel dedi. Bence zaman gecmeden bir arayıp sor. Bu ultrasonda kalbine giden damarlar,beyin,parmaklar ve butun organlarını tek tek inceleyecekmis hatta bana dedi ki randevu alırken ayrıntılı ultrason diye belirt isimiz uzun surcek dedi. ne guzel bebisi gorucez fazladan Allahın izniyle bunu da atlatsak :)

ayşegül hoşgeldin canım iyiyiz şükür bizde
oh mis gibi antalya havası gezdir kızını kışın eve kapanıcak bide kardeşi olucak çocuk sıkılıcak sonra

fatoscum cnm uzulme benim drda bana cok erken hissetmen cok zor demisti genelde 20-22 arası hissedişiyomus bir de dediki zayıf oldugun icin daha cabuk hissedebilirmisin.. Kilonu bilmiyorum ama onlada alakalı olabilir tatlım belki de sen hissetmiyosundur..

insallah cnm ama allah korusun bir sey olsa bile bir belirtisi olurdu dimi cok korkuyorum cunku kizimdan once iki bebk kaybetim karnimda oldu simdi durmadan acaba bir sey olurmu hiseyle geciriyorum her dakikami allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

canım öncelikle hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin. Merak ettim, sormak istiyorum ama cevaplamayabilirsin de.2 bebeğin neden karnında öldü? Sebebini merak ediyorum. Bu konuya takıntılıyım aslında, aklıma geleni Rabbim başımıza getirmez inş.

Ne güzel söylemişsin.. hele ben neler yaşadım hamile olduğumu öğrendiğim günden beri.. Sevinemedim..Yavrum şimdi içimde hareket ettikçe acaba iyimi diye düşünüyorum.. Son 4 gün allahın izniyle amniyosentez sonuçlarımız iyi çıksın bi o gün benim miladım olacak..O zaman yaşayacağım hamilelik sevincimi inşallah.

canım inş Allah'ın izniyle sonuçların güzel çıkacak, kalbini rahat tut sen. Sonra da burda halay geçeceğiz..

merhaba kızlar biz geldik :)
Uzun zamandır balıkesirdeydim.Doktora gittik kontrole .Bebeğim çok sağlıklı maşallah.Kan testi ve idrar testi yapıldı.Onlarda temiz allaha şükür sadece kansız cıktım onun içinde kan hapından şuruba geçtik.1 Ay sonra tekrar kontolümüz var ozamanda şeker tarama testi falan yapılacakmıs ac gelmem gerekiyormus.
Bebeğimi bol bol gördüm .Maşallah uzun bacaklı ve göbekli olacak dedi doktor hanım.Babasına cekecek demkki oglum :)
Hareketlerini artık hissediyorum cok güzel bir duygu allahım herkeze bu duyguyu tattırsın.Yemek yedikten sonra dinlenmeye cekildiğimde tepikliyor sıpam yada sevdiğim müzik cıktııgında sesi acıyorum oda tepki veriyor bana ve göbeğim hareket ediyor tekmesiyle esnetiyor bakınca ben farkedebiliyorum.Çok güzel bir şey yaa.
Yakışıklı oğlumun fotolarını ekliyorum kızlar .Belki kızları olanlar begenir de ogluma talip olursunuz :)
Sizlerde ne var yok ? herkes iyidir inşallah.Cinsiyetleri ögrenemeyen kalmadı sanırım.Yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyorum sizler başladınız mı ? Off Off cok eksik var cokk :)

resim001xe.jpg

SHıNE maşallah görüntüler süper ya herşeyi şekillenmiş yüzü felan kime benziyo kız
testlerinede maşallah iyiçıkmış gözün aydın canım

selam kızlar,hayırlı cumalar..

ben de bugun dr'larla uğraştım. Bayram dönüşü aşı ile birlikte kan ve idrar tahlili de yaptırdım, kendi dr'um istemedi ama sağlık ocağındaki dr yapmamız gerekiyo demişti,iyi yaptırayım bari dedim.
dün sonuçlarını almak için dr'u aradım, kanında enfeksiyon var dedi. bugün gittim, boğamıza,kulağıma baktı. bişey bulamadı, vücudunda enfeksiyon var dedi, bebeği etkiler mi dedim, etkiler tabi dedi, sonra da bana antibiyotik verdi:oklava:
sonra bu doktora güvenmeyip, sonuçları alıp kendi dr'uma gittim. baktı bu sonuçlar gayet iyi dedi. endişelenecek bişey yok dedi. enfeksiyon olabilir ama bebeği etkilemez dedi. antibiyotiği de kullanma dedi:uhm:
işte böyle yani kızlar,ikisi de doktor ama dedikleri tutmuyor.ben kendi dr'umun dediklerine inandım tabiki..

kız voles gece kolun ağrımadı mı? aşı yeri

selam arkadaşlar..
ben şimdi eve geldim, ayrıntılı usg vardı sabah bahsetmiştim.
çok şükür herşey yolunda. kızım çok tatlıydı, bakmaya doyamadım. kalbi beyni kemikleri, parmakları, içorganları heryeri tek tek incelendi.herşeyi normal çıktı çok şükür. tam 390 gram olmuş bebeğim. maaşallah çok güzel gelişmiş.cd kaydı aldık, 5-6 tane 4 boyutlu çıktı aldık. elleri yüzündeydi genellikle ama yine de babasına daha çok benzediği farkediliyordu. babamız da çok mutlu oldu tabii. defalarca izledik cdyi. keşke yüklemeyi bilsem de sizler de görseniz.çok güzeldi yaaa. hala etkisindeyim. bir ara gözlerim doldu yine ama kendimi topladım hemen. sizler de inşallah yaptırdığınızda göreceksiniz tam anlamıyla bir bebek olmuşlar. anne olduğumu hissettim iliklerime kadar. içim titredi resmen. neyse inşallah hepimiz hep iyi haberlerini alırız bebişlerimizin.hepinize sevgiler...

inşallah canım inşallah senin sonuçlarında tertemiz çıkar. Ne zaman alıcanm sonuçları.

AMİNN CANIMM İNŞALLAH.... SALI GÜNÜ ALCAZ SONUÇLARI.. AKLIMA GELDİKCE YÜREĞİM PIRPIR EDİYOR..
07papatya sağol hoşbuldum.. canım ilk bebeğim benim.. ilk heyecanım. dualarımın karşılığı ilk oğluşum bu benim.:)

ayşegül hoşgeldin canım iyiyiz şükür bizde
oh mis gibi antalya havası gezdir kızını kışın eve kapanıcak bide kardeşi olucak çocuk sıkılıcak sonra

evett ya degerlendiriyoruz bakalım.sen nasılsın.senin muayene ne zaman..

merhaba kızlar biz geldik :)
Uzun zamandır balıkesirdeydim.Doktora gittik kontrole .Bebeğim çok sağlıklı maşallah.Kan testi ve idrar testi yapıldı.Onlarda temiz allaha şükür sadece kansız cıktım onun içinde kan hapından şuruba geçtik.1 Ay sonra tekrar kontolümüz var ozamanda şeker tarama testi falan yapılacakmıs ac gelmem gerekiyormus.
Bebeğimi bol bol gördüm .Maşallah uzun bacaklı ve göbekli olacak dedi doktor hanım.Babasına cekecek demkki oglum :)
Hareketlerini artık hissediyorum cok güzel bir duygu allahım herkeze bu duyguyu tattırsın.Yemek yedikten sonra dinlenmeye cekildiğimde tepikliyor sıpam yada sevdiğim müzik cıktııgında sesi acıyorum oda tepki veriyor bana ve göbeğim hareket ediyor tekmesiyle esnetiyor bakınca ben farkedebiliyorum.Çok güzel bir şey yaa.
Yakışıklı oğlumun fotolarını ekliyorum kızlar .Belki kızları olanlar begenir de ogluma talip olursunuz :)
Sizlerde ne var yok ? herkes iyidir inşallah.Cinsiyetleri ögrenemeyen kalmadı sanırım.Yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyorum sizler başladınız mı ? Off Off cok eksik var cokk :)

resim001xe.jpg

gözünaydın canım.maşallah oglunada.

kızlar artık bende günlük artık hissediyorum.sabah ögle gece.artık tekmeleri yemeye başladıkkaydirigubbakcemile3

denizkızıl maşallah canım. Doya doya izlemişsin..

Ben de bu cumartesi gideceğim inş ayrıntılı usg'ye. inş bizlerde de bi sorun çıkmaz.aslında çok rahattım hamilelik boyunca ama şu kan olayından sonra herşeye tedirgin olmaya başladım. İnş sorunsuzca tamamlarız hepimiz.

videoyu bilgisayarına atmışsan,yazı yazarken(gelişmişde) ataş gibi bir simge var, ona tıklayıp ekleyebilrsin. hadi ekle de biz de izleyeyim miniği :)

ben de bugun dr'larla uğraştım. Bayram dönüşü aşı ile birlikte kan ve idrar tahlili de yaptırdım, kendi dr'um istemedi ama sağlık ocağındaki dr yapmamız gerekiyo demişti,iyi yaptırayım bari dedim.
dün sonuçlarını almak için dr'u aradım, kanında enfeksiyon var dedi. bugün gittim, boğamıza,kulağıma baktı. bişey bulamadı, vücudunda enfeksiyon var dedi, bebeği etkiler mi dedim, etkiler tabi dedi, sonra da bana antibiyotik verdi:oklava:
sonra bu doktora güvenmeyip, sonuçları alıp kendi dr'uma gittim. baktı bu sonuçlar gayet iyi dedi. endişelenecek bişey yok dedi. enfeksiyon olabilir ama bebeği etkilemez dedi. antibiyotiği de kullanma dedi:uhm:
işte böyle yani kızlar,ikisi de doktor ama dedikleri tutmuyor.ben kendi dr'umun dediklerine inandım tabiki..

valla insan kendi doktorundan şaşmamalı.iyi etmişsin...

selam arkadaşlar..
çok şükür herşey yolunda. kızım çok tatlıydı, bakmaya doyamadım. kalbi beyni kemikleri, parmakları, içorganları heryeri tek tek incelendi.herşeyi normal çıktı çok şükür. tam 390 gram olmuş bebeğim. maaşallah çok güzel gelişmiş.cd kaydı aldık, 5-6 tane 4 boyutlu çıktı aldık. elleri yüzündeydi genellikle ama yine de babasına daha çok benzediği farkediliyordu. babamız da çok mutlu oldu tabii. defalarca izledik cdyi. keşke yüklemeyi bilsem de sizler de görseniz.çok güzeldi yaaa. hala etkisindeyim. bir ara gözlerim doldu yine ama kendimi topladım hemen. sizler de inşallah yaptırdığınızda göreceksiniz tam anlamıyla bir bebek olmuşlar. anne olduğumu hissettim iliklerime kadar. içim titredi resmen. neyse inşallah hepimiz hep iyi haberlerini alırız bebişlerimizin.hepinize sevgiler...

canım ya ne güçel dimi.kızınında iyi olduguna sevindim.allah kucagınada almayı nasip etsin....

AMİNN CANIMM İNŞALLAH.... SALI GÜNÜ ALCAZ SONUÇLARI.. AKLIMA GELDİKCE YÜREĞİM PIRPIR EDİYOR..
07papatya sağol hoşbuldum.. canım ilk bebeğim benim.. ilk heyecanım. dualarımın karşılığı ilk oğluşum bu benim.:)

merhaba kızlar herkes iyidir umarım

kusura bakma ben seni diger yeni gelen arkadaşla karıştırdım.senin ilkti demi.oglun hayırlı olsun canım.:kedi:

SHİNE maşallah görüntüler süper ya herşeyi şekillenmiş yüzü felan kime benziyo kız
testlerinede maşallah iyiçıkmış gözün aydın canım

teşekkür ederim canm Valla sanki babasına benziyor uzun boylu hafif göbekli :)

Canım idrar yolu enfeksiyonudur o .Benimde idar yollarımda enfeksiyon var saglık ocagında hep enfeksiyon var cıkıyor .Doktor idrar testinde baktı normal dedi.Gebelikte sık görülüyormus zaten .Endişelenecek bişey olsa doktorlar gerekeni yapardı.Emin ol onlara para veriyoruz sonucta.

selam arkadaşlar..

Canım hayırlı olsun kızın maşşalah herşeyide güzel.İnsan cok duygulanıyor yaa bebeğin senin bebeğin oldugunu bilmesi bile yetiyor insana :)
Benim sıpamda 400 gram agırlıgındaydı.Sen kac haftalıksın ben 21 olucam 1 gün sonra :)

Hayırlı cumalar kızlar. Rabbim herkese bebeklerini sağlıkla, sorunsuz sekilde kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
Kızlar biz de bebek alışverişi yapmadık daha. Biri erkek bebeğimin, ama diğerlerini bilmiyoruz. Öğrenince alışverişlerini de yapacağız inşallah.Size birşey sormak istiyorum. Kafama takılan en hassas konu biberon konusu. bu konuda dr ile görüşen var mı acaba? Ben cam alıcam ama emzik kısmı damakla özdeşleşen, tamamen doğal zararsız olanları varmış sanırım. Ama hangisi bilmiyorum. Bilgisi olan var mı ??

kızlar selam...
Havalar iyiykenzeynoyu parka götürüyorum.kızımla mide bulantılarından dolayı epeydir ben parka götürmüyondum.artık iyi olduguma göre havalar kötü olana kadar parktayız artık.burası malum hala sıcacık valla işime geliyo.
Siz nasılsınız...
Benimde perşembe günü randevum var ayrıntıya o zaman bakılacak..
fatoş cum üzülme.hani diyodun hafif seyirmeler arada oluyo diye .enmi yanlış hatırlıyorum...daha erken...merak etme....
selda85 aramıza hoşgeldin canım.sende benim gibi ikinci kez anne olacaksın öylemi....benim kızımda üç yaşında....
ah canım bi ara damar atar gibi oldu bi kere dahada tık yok gezin ana kız oh ne güzel.
fatoscum cnm uzulme benim drda bana cok erken hissetmen cok zor demisti genelde 20-22 arası hissedişiyomus bir de dediki zayıf oldugun icin daha cabuk hissedebilirmisin.. Kilonu bilmiyorum ama onlada alakalı olabilir tatlım belki de sen hissetmiyosundur..
evet ebencede kilodan ama yinede hissetmem gerekmiyomu ya
selam arkadaşlar..
Ben şimdi eve geldim, ayrıntılı usg vardı sabah bahsetmiştim.
çok şükür herşey yolunda. Kızım çok tatlıydı, bakmaya doyamadım. Kalbi beyni kemikleri, parmakları, içorganları heryeri tek tek incelendi.herşeyi normal çıktı çok şükür. Tam 390 gram olmuş bebeğim. Maaşallah çok güzel gelişmiş.cd kaydı aldık, 5-6 tane 4 boyutlu çıktı aldık. Elleri yüzündeydi genellikle ama yine de babasına daha çok benzediği farkediliyordu. Babamız da çok mutlu oldu tabii. Defalarca izledik cdyi. Keşke yüklemeyi bilsem de sizler de görseniz.çok güzeldi yaaa. Hala etkisindeyim. Bir ara gözlerim doldu yine ama kendimi topladım hemen. Sizler de inşallah yaptırdığınızda göreceksiniz tam anlamıyla bir bebek olmuşlar. Anne olduğumu hissettim iliklerime kadar. Içim titredi resmen. Neyse inşallah hepimiz hep iyi haberlerini alırız bebişlerimizin.hepinize sevgiler...
gözün aydın canım ne güzel allah sağlıkla kucağın aldığın günleride nasip etsin.
aminn canımm inşallah.... Salı günü alcaz sonuçları.. Aklıma geldikce yüreğim pırpır ediyor..
07papatya sağol hoşbuldum.. Canım ilk bebeğim benim.. Ilk heyecanım. Dualarımın karşılığı ilk oğluşum bu benim.:)
iyi çıkacak canım ferah tut içini sen.
merhaba kızlar herkes iyidir umarım
merhaba canım hoş geldin
hayırlı cumalar kızlar. Rabbim herkese bebeklerini sağlıkla, sorunsuz sekilde kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
Kızlar biz de bebek alışverişi yapmadık daha. Biri erkek bebeğimin, ama diğerlerini bilmiyoruz. öğrenince alışverişlerini de yapacağız inşallah.size birşey sormak istiyorum. Kafama takılan en hassas konu biberon konusu. Bu konuda dr ile görüşen var mı acaba? Ben cam alıcam ama emzik kısmı damakla özdeşleşen, tamamen doğal zararsız olanları varmış sanırım. Ama hangisi bilmiyorum. Bilgisi olan var mı ??

ay canım ne güzel 3 üzün var ha allah bağışlasın 3 nüde tedavi ile mi oldu canım.

shıne gÖzÜn aydın canım oĞlun da pek tatlı maŞallah allahın emrıne kurban olayım tÜm hatları bellı.resmen mÜcıze ya.
yarencım hoŞ geldın canım.

fatoşş evet canım tedavi ile. 3. yılımızda çok şükürr. Aşılama, tüp bebek derken şimdi Allaha çok şükür birlikteyiz. Ama tabiki etkileri de 3 kat fazla oluyor. Allahım bizlere bağışlasın yavrularımızı

Back
X