2010 Şubat Anneleri

Kızlar müzik konusunda bir araştırma yapılmış mı biliyor musunuz? Ne tür müzikler ya da daha da özele inersek kimler mesela bebeklerin gelişiminde olumlu etki yapıyorlarmış?

Kızlar slm geçmişi daha hiç okumadım.şimdi okuyacağım güzel haberlerinizi okurum inşallah.bu arada az önce aşağıdaki haberi okudum ve şaştım kaldım.kadın hamileyken hamile kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım teşekkürler, denedim ama servere yüklenemedi nedense başka yolu varsa deneyeyim.

canım ya ne güçel dimi.kızınında iyi olduguna sevindim.allah kucagınada almayı nasip etsin....

amin canım hepimize inşallah. ilgine teşekkür ederim.

teşekkürler canım senin oğluşun da pek yakışıklı maaşallah. bunlar hep mi babalarına benzerler canım. taşıyan doğuran biziz sıpalar babalarına benziyorlar bozuluyorum valla.ben 20+2 yim bugün. 390 grammış kızım.

Evet ya bencede.Babasıda pek bi seviniyor doktor öyle deyince.agzı bir karış acık monütöre bakıyordu :)
Çok yok aramızda . Belki aynı zamanda dogururuz belli mi olur :)

gözün aydın canım ne güzel allah sağlıkla kucağın aldığın günleride nasip etsin.

sağol fatoşcum amin hepimize inşallah.

shine erken aslında ama ben çok dışarı çıkarımıyorum. Vücut da giderek ağırlaşıyor. O yüzden bir defa alışverişe çıkıp, ihtiyaçları bir defada almak istiyorum. Bir günüm diğerini tutmuyor. Bir de erken doğum riski de var. O yüzden 5. ayda hayırlısıyla alışverişi yapmayı düşünüyoruz.

Evet canm haklısın .Eee senin daha zor olacak 3 bebiş taşımak daha zor.

Kızlar slm geçmişi daha hiç okumadım.şimdi okuyacağım güzel haberlerinizi okurum inşallah.bu arada az önce aşağıdaki haberi okudum ve şaştım kaldım.kadın hamileyken hamile kalmış.

enteresan gerçekten akannehirakannehir

okudum sabah bunu ilginç yaa

Kızlar müzik konusunda bir araştırma yapılmış mı biliyor musunuz? Ne tür müzikler ya da daha da özele inersek kimler mesela bebeklerin gelişiminde olumlu etki yapıyorlarmış?

cnm uzman tv de dr lar mozart demiş ben genelde klasik müzik dinletiyorum neden dersen anne karnındaki seslere en yakın müzik buymuş.bebeği rahatlatıyormuş.doğduğunda da uyumazsa dinlettiğinden sakinleşip uyuyormuş.opuyorumnanaktan

canım ben ilk başta cam biberon kullanıcam bebeğim çok hareketlendiimi normal biberon kullanıcam kırar eder die cam sağlıktır bence hem mama hazırlar çantama koyarım biyere gidince sıcak suyun içine bırakırım ısınır camda.

kızlar benim biberonu ve mama kapları tupperware.arkadaşlarım da hep bunu kullandılar tavsiye ederim.çok sağlıklı olduğunu biliyorum.

Allaaahh oğluşum kıpırdıyo :emir_bebek: alkisalkisalkis
hihoyyyt ay yesin onu teyzeleri.

papatya bebekler üçüz canım. Sterilezatör alcam inşallah ama. İşte biberonun plastiği ile ilgili sanırım doğal falan bişeyler duymuştum ama, sağlık yönünden hatırlayamıyorum işte ne olduğunu

:nazar: maşallah cnm ya ne güzel bir duygu 4 canlısın yani.Allahım sağsalim üçünüde kucağına almaknasip etsin inşallah.:Saruboceq:

selam arkadaşlar..
ben şimdi eve geldim, ayrıntılı usg vardı sabah bahsetmiştim.
çok şükür herşey yolunda. kızım çok tatlıydı, bakmaya doyamadım. kalbi beyni kemikleri, parmakları, içorganları heryeri tek tek incelendi.herşeyi normal çıktı çok şükür. tam 390 gram olmuş bebeğim. maaşallah çok güzel gelişmiş.cd kaydı aldık, 5-6 tane 4 boyutlu çıktı aldık. elleri yüzündeydi genellikle ama yine de babasına daha çok benzediği farkediliyordu. babamız da çok mutlu oldu tabii. defalarca izledik cdyi. keşke yüklemeyi bilsem de sizler de görseniz.çok güzeldi yaaa. hala etkisindeyim. bir ara gözlerim doldu yine ama kendimi topladım hemen. sizler de inşallah yaptırdığınızda göreceksiniz tam anlamıyla bir bebek olmuşlar. anne olduğumu hissettim iliklerime kadar. içim titredi resmen. neyse inşallah hepimiz hep iyi haberlerini alırız bebişlerimizin.hepinize sevgiler...

gözünaydın cnm bende yarın gidicem akşam randevum var.biranönce yarın olsun istiyorum.opuyorumnanaktan

shıne cım oğlun pek yakışıklı:nazar: Yani bu kadar kızın içinde çapkın olur gibi gelio bana kaydirigubbakcemile3

arya tupperware marka bakarım alıcağım zaman sağol

yarın randevun varmış inş. kıpır kıpır görürsün yavrunu

cnm uzman tv de dr lar mozart demiş ben genelde klasik müzik dinletiyorum neden dersen anne karnındaki seslere en yakın müzik buymuş.bebeği rahatlatıyormuş.doğduğunda da uyumazsa dinlettiğinden sakinleşip uyuyormuş.opuyorumnanaktan

Klasik müzik çok geniş geliyor bana. Bir iki cdye baktım hep bilindik klasik eserler var. Ben mesela Faridi çok severim. Ama düşünüyorum da hüzünlü mü acaba diyorum. Yani kimi eserler coşku kimi eserler hırs kimileri neşe vs hissettiriyor ya. Bunun bir önemi var mıdır acaba? Yoksa bu kadar da çetrefilli değildir de müzik dinlesin de yeter midir? :uhm:

valla herkes sustu bari ben içimi dökiyim
dün gece canım bişey çekti sölemiyim şimdi eşime söledim işte nasıl bulacam filan dedi
kapandı konu sonra köpegi gezdiriyim diye dışarı çıktı bende sürpriz yapacak sandım
yarım saat sonra geldı tabi bomboş bide bana niye canım sıkkın diye soruyo :olmaz:yha niye bukadar düşüncesiz bu erkekler :umursamaz::çok üzgünüm:

ya bide nezaman canım bişey çekse genelde gece oluyor hiç göndermedım onu kıyamadım demek yollamak gerekiyorbenım gibi alıştırmayın
aman acımayın kızlar gitsin arayıp bulsunlaRcokacimcoook

valla herkes sustu bari ben içimi dökiyim
dün gece canım bişey çekti sölemiyim şimdi eşime söledim işte nasıl bulacam filan dedi
kapandı konu sonra köpegi gezdiriyim diye dışarı çıktı bende sürpriz yapacak sandım
yarım saat sonra geldı tabi bomboş bide bana niye canım sıkkın diye soruyo :olmaz:yha niye bukadar düşüncesiz bu erkekler :umursamaz::çok üzgünüm:

ay canım yaa
bu adamlara kafasına basa basa demedenn anlamazlar :oklava:

ya bide nezaman canım bişey çekse genelde gece oluyor hiç göndermedım onu kıyamadım demek yollamak gerekiyorbenım gibi alıştırmayın

kız bende gece isticek bişiy bulamadım bulsamda arabamız yok gitsin arasın
gece yattık uykuya dalıcak eşim aşkım benim canım makarna istedi yaa kalkıp yaparmısın dedim tmm dedi kalktı yaptıı :hooray:

biz geldik kızlar olduk aşımızı yaptırmayan varsa mutlaka olsun ebe hanım anllattı uzun uzun
aşılı anne sağlıklı bebek diye ihmal etmeyin
volescim benim canım yandı birazcık valla
bu arada kalp atışlarınıda dinledik pıtır pıtır
ebe cihazı koyu bizimki kaçıyo çok fettan olucak bu kız diyo :ecrin_bebek:

kız voles gece kolun ağrımadı mı? aşı yeri

walla canım hiç anlamadım inşallah 2. aşıdada böyle olur walla aşı yeri belli olmasa yapmadı diycem ...

selam arkadaşlar..
ben şimdi eve geldim, ayrıntılı usg vardı sabah bahsetmiştim.
çok şükür herşey yolunda. kızım çok tatlıydı, bakmaya doyamadım. kalbi beyni kemikleri, parmakları, içorganları heryeri tek tek incelendi.herşeyi normal çıktı çok şükür. tam 390 gram olmuş bebeğim. maaşallah çok güzel gelişmiş.cd kaydı aldık, 5-6 tane 4 boyutlu çıktı aldık. elleri yüzündeydi genellikle ama yine de babasına daha çok benzediği farkediliyordu. babamız da çok mutlu oldu tabii. defalarca izledik cdyi. keşke yüklemeyi bilsem de sizler de görseniz.çok güzeldi yaaa. hala etkisindeyim. bir ara gözlerim doldu yine ama kendimi topladım hemen. sizler de inşallah yaptırdığınızda göreceksiniz tam anlamıyla bir bebek olmuşlar. anne olduğumu hissettim iliklerime kadar. içim titredi resmen. neyse inşallah hepimiz hep iyi haberlerini alırız bebişlerimizin.hepinize sevgiler...

gözün aydın canım darısı bizlere inşallahh.... bende meleğimin yüzünü çok merak ediyorum hayırlısıyla bi doğsalarda şu monitörlerin içinden görmek zorunda kalmasak onları...

çok fırın ekmek yemeleri gerekiyo canım çokkk

Kızlar Merhaba nasılsınız.
Lierac kullanan var mı? Ben bugün eczaneden 4 tl'ye aldım. Normalde 75 liraya satılıyor. Bir de gitti gidiyor da liraya satılıyor.

linki de bu:))

Back
X