2010 Şubat Anneleri

fatos canım bosver bende de war fazla kılo ama resımlerde nedense hıc gorunmuyor :sinifsinif: bebısler sag saglım dogsunlarda sonrasında sıkı bı rejıme gırerız burda topıkcek napalım opuyorumnanaktan

ay benım kocıs yattı kaldı koltukta horul horul uyuyo ewde yemekte yok bende boyle rahat rahat oturuyorum :roflol:

ayyy benım kuzum ne zamandır benı duyuyormuyduuu :asigim: kıyamam bende konusmaya baslıyım onunla :asigim:

Aminn Fatolinacım.Kışın da sarınıp sarmalanıp yağış olmadığı zamanlarda yürürüz be canım. Kaçar mı bizden...
evet canım öyle yapıcaz artık kış bebişlerimiz üşütmeyelim mazallah
fatolına ıns oyle olur... bu arada dıger topıcte gobısını gordum kıs masallah sana :nazar:
ya walla bıseyler hıssedıyorum ama bebısmı degılmı secemedım bılgencım ya... boyle sureklı degıl mesela ara ara damar seyırmesı gıbı pıtpıt falan... sende durum ne?

sağol canım
bende artık hissediyorum helede şeker yediğimde kıpır kıpır kızım :ecrin_bebek:

Ben yaparım ütüleri...Çok severim ütü yapmayı...Benim yemekleri kim yapçak pekikaydirigubbakcemile3

vallamı gel canım benim ütüler senin olsun ben yaparım yemeğini...buyrunnnnnnnnn

zeynepavatardaki resim şuanki halinmi çok şeker çıkmışın. yerimseniben

ben bılmem bugun benım tembellık gunum :umursamaz: hıcbısey yapmıcam ıste banane zemuszemus

aynen canım ayağımın altında yastık kucağmda bilgisyr yatıyorum hiçte kalkmıcam sabahtan beri böleyim uyuyom uyanıyom oh zemuszemus

kızlar vallla gozumden uyku damlıyo utu mutu yapmıyom ben yatım en iisi valla zeynep gıdın kanıma hadi optum

Back
X