gidecem canım ya duramıyom zaten
canım sanada geçmiş olsuna.s. bu arada zor bişey banada oluyor arada normal herhalde aryanında oluyordu dr sormak lazım yine de can yakıcı çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidecem canım ya duramıyom zaten
canım sanada geçmiş olsuna.s. bu arada zor bişey banada oluyor arada normal herhalde aryanında oluyordu dr sormak lazım yine de can yakıcı çünküklava:
saol canım sorma felaket bı acı ya sımdı boyleysk 7-8 ayda napcagz acaba
Günaydın Tuğbacım.ıyi çalışmalr sana da
günaydın canlar herkese iyi pazarlarrrrrrra.s.
bilgencim çokkk geçmiş olsun canım...
gunaydın .............ıyı pazarlar kızlar...................ayrıntılıya gırdım gecen hafta ...............cok şukur kızlarım ıyıler ............ayrı ucretı var ve cok degısıyo......cok pahalıda var.....ben 150 verdım ıyı yanı
günaydın bitanesi opuyorumnanaktan sağol canım orası daha güzel oldu akşam baktımda daha ferah bir ofis ayrıca bizim kendi işyerimize de yakın yani eşime bebiş doğunca hemen gelir beni eve götürür emzirme falan sorun olmaz eve de yakın sositososito
gunaydın .............ıyı pazarlar kızlar...................ayrıntılıya gırdım gecen hafta ...............cok şukur kızlarım ıyıler ............ayrı ucretı var ve cok degısıyo......cok pahalıda var.....ben 150 verdım ıyı yanı
sağolun canlarım ya öğrendiğim iyi oldu ben bunu bilmiyodum iinşaallah hayırlı haberler veririz hep:ecrin_bebek: