2010 Şubat Anneleri

serapcım canım hoşgeldin walla yetişemiyorum maşallah işle ilgilenemiyorum bu yüzden azıcık başka bişeye bakıyorum sayfalar almış yürümüş hep geç yazıyorum cvplarıda :kedi:

akarahan canım maşallah çok güzel bi resim... bende hamilelikte bol resim taraftarıyım... kaç kere daha bu duyguları yaşıycaz ki... hatıra olarak kalsınlar...

bence onlar bebeğin ufak hareketleri olabilir
bende karnında gaz varmış gibi geliyo onlar hareketlerdir diye duymuştum..

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar şımartınız valla beni hamile elbisesi değil normal zamandada giyebileceğim bir elbise

serapcım canım hoşgeldin walla yetişemiyorum maşallah işle ilgilenemiyorum bu yüzden azıcık başka bişeye bakıyorum sayfalar almış yürümüş hep geç yazıyorum cvplarıda :kedi:
akarahan canım maşallah çok güzel bi resim... bende hamilelikte bol resim taraftarıyım... kaç kere daha bu duyguları yaşıycaz ki... hatıra olarak kalsınlar...

hoşbulduk canım doğru haklısın bide pazartesi ya yoğun oluyo bende sevmiyorum bu pazartesileri sıkılıyo insan artık

mydarlıng canım bende duydum o gaz seklındekı hareketlerın bebıs hareketlerı oldugunu hihoyyyt

canlar bence de sizin hissettiğiniz bebek hareketidir. ilk hareketleri çok cılız oluyor gerçekten. böyle kelebek gezer gibi, ya da içerden gıdıklıyor gibi. gaz hareketinden çok farklı bişey aslında. sonra kilo aldıkça kuvvetleniyor, sonra da can yakmaya başlıyor. cumartesi dr'a gittim ya (ayrıntılı için, çok şükür herşey yolunda) benim sıpam şimdi 460 gr olmuş :nazar: tekmelediğinde karnım acıyor. ilerleyen zamanda ne yapcaz valla onu düşünüyom ben.

yaren canım masallah kuzuna :nazar: e alıs annesı daha ne tepıkler yıceksın bu ne kı dıyo senın yaramazın :nazar:

Selam kızlar. Genelde haberler iyi galiba. Herkesin keyfi yerinde
Akarahan gerçekten çok hoş bir foto arkadaşım. Allah nazardan korusun iknizi de:)
Zeynep'cim bence de o hissettiklerin bebektir. Çünkü bendede aynısı oldu önceleri şimdileri de o hareketlerin biraz daha kuvvetlenmiş halini hissediyorum. Hemen hemen pek birşey değişmedi. Sadece daha kuvvetli katnında gaz dolanması gibi.
Volescim bence doktorundan memnunsan değiştirme. Ben de çok yüksek rakamlar ödemek zorunda kalacağım doğum için ama herşey bebeklerimizin sağlıkla gelmesi için. Ya da bir an önce başka bir doktor bul. Çünkü doğum anında ne eşin ne annen hiç biri değil sadece doktoruna güveneceksin ve onu yanında isteyeceksin diyorlar.
Bu arada inşallah hepimiz kolaycacık normal doğum yaparız.En sağlıklısı normal doğum diyor herkes ama herkes.

bende pıt pıt diye birşeyler hissediyordum
demek krampmış

mydarlıng canım bende duydum o gaz seklındekı hareketlerın bebıs hareketlerı oldugunu hihoyyyt

canlar bence de sizin hissettiğiniz bebek hareketidir. ilk hareketleri çok cılız oluyor gerçekten. böyle kelebek gezer gibi, ya da içerden gıdıklıyor gibi. gaz hareketinden çok farklı bişey aslında. sonra kilo aldıkça kuvvetleniyor, sonra da can yakmaya başlıyor. cumartesi dr'a gittim ya (ayrıntılı için, çok şükür herşey yolunda) benim sıpam şimdi 460 gr olmuş :nazar: tekmelediğinde karnım acıyor. ilerleyen zamanda ne yapcaz valla onu düşünüyom ben.

kızlar demekki herkesin hissetmesi farklı oluyo ben küçük pıtpıtları çok erken hissettim14 15 haftada 17 de artık çok rahat hissediyodum bebişi hani afedersiniz çok gaz olurda karnınızın oynadığını hissedersinizya o şekildi 17+3 deama genede çok farklı bazen hem gaz hem bebişim ikisi aynı anda olduğunda bile bebişinkini hissediyodum 18 den beride allaha şükür hissediyorum arada böyle 1 yada 1,5 gün kadar duymadığım oldu ama oda erken olduğundan normalmiş arada hissedememem hepiniz bir an önce tadarsınız inşallah kızlar çünhkü hissettikten sonra biraz daha rahatlıyo insanın içi bugün minik kuzum annesinden önce uyanmıştı ben uyandığımda kıpır kıpır ediyoduopuyorumnanaktan

aa canım kusura bakma ya kafam bi milyon aklımda tutamıyorum hiçbişeyi mafoldumben
gözün aydın canım maşallah oğluşuna...

cucus canım ben zati kızım dıye sevıyorum pıt pıt ettıkce banane bebegım o benım :teytey:
evet doktor cok onemlı dogururken ne koca gorur ınsanın gozu ne bısey bı doktoruna guvenebılırsın... bende cok doktor degıstım ama su an kı doktorumdan memnunum... en azından sımdılık memnunum :CüvCüv:
ayy bu arada canım garıp garıp seyler ıstıyo benım yaw :hulya:

selam kızlar ben geldimmmm kaydirigubbakcemile2
nasılsınız?
camdankalp ne haber canım? moralin düzeldi mi? sorunlarını halledebildin mi?

kızlar ben accık kacıyom cok uykum geldı gorusuruzzz bebıslerınızı ve sızı kocaman optummm opuyorumnanaktan

selam kızlar ben geldimmmm kaydirigubbakcemile2
nasılsınız?
camdankalp ne haber canım? moralin düzeldi mi? sorunlarını halledebildin mi?

iyi diyelim iyi olsun canım saol...
taşınma işleri ile uğraşıyoruz bu ara tartışmaya fırsat olmuyo yani :)
sen nasılsın

Back
X