2010 Şubat Anneleri

kızlar önemli bir bilgi de benden..
balık konusunda gene..
doktorlar genellikle büyük balıkları değil küçük balıkları tercih edin diyorlar.
çünkü büyük balıklar derin su balıkları olduğundan vücutlarında civa ihtiva edebiliyorlarmış
küçük balıklar daha sağlıklı die okumuştum. sardalya, hamsi, istavrit gibi..
ton balığı iyi değil diye duymuştum ama kesin bilemicem..en iyisi doktorlarımıza sormak tabi.

haa kızlar bende balık sevmiyorum ama hamsiye bayılırım..o nasıl oluyo bilmiyorum ama hamsi bayka mevsimi gelsin kesin haftada bir yerim gibi geliyo.....zemuszemus

volesim bizim şubat anneleri paylaşımında buldum yazıyı ama şu anda anne olunca anladım diye bir site de dolaşıyorum. Çok güzel şeyler var özellikle dr kadir tuğcunun yazılarını okuyorum. İstanbullular bence bebeğinizi mutaka ona götürün. sanırım çok tecrübeli bir çocuk doktoru.
Ben de şimdiden iyi bir çocuk doktoru araştırmaya başladım Ankara'da.

bakıyorum canım cidden güzel bi site.. hafta hafta gebeliğe bakıyorum şu an 3 gün sonra 23. haftamda olucam... Allah göstermesin ama bu haftadan sonra doğan bebekler düşük değil erken doğum olarak adlandırılıyormuş... artık miniklerimiz minik bi insan görünümünde... minyatür insan kaydirigubbakcemile3 Allahım onları bize bağışlasın...

neyse kızlar benim cücük uyandı onun yanına gideyim karnını doyurayım.e birazda oynayayım sonra girerim by

o zaman oy bırlıgı ıle bende gıtmıyorum kocısıde gondermıyorum :asigim:
papatya canım masallah kızına ne sevımlıdır o sımdı ya tam bıcır bıcır konusma zamanları yemelık zamanları :asigim:
bende kayınvalıdeme dedım anne haftada bı balık yapın dedım kadıncagız sagolsun her hafta balık pısırıcek bızde afıyetle yıcez :icecream: napıyım ben yapamıyorummm :smiley-cool:

kızlar kadır tugcu yu bende duydum... bebısım dogunca mutlaka goturucem kendısıne cok bılgılı bı doktormus...

ben de süt içmeye yeni yeni başladım ama yoğurt daha iyiymiş. yoğurdu pek yiyemiyorum.birde kaşardaki kalsiyum oranı, normal beyaz peynirden daha fazlaymış kızlar bilginize.

merhaba kızlar dün hiç giremedim nete nasılsınız?? yeni bi haber varmı ki?

BEN ENÇOK GÖĞÜS UÇLARININ ÇATLAYIP PATLAMASINDAN KORKUYORUM :)Herkesde olmuyor ama ynei annelerin % 80 i maruz kalıyor o işkence dönemine..

kızlar önemli bir bilgi de benden..
balık konusunda gene..
doktorlar genellikle büyük balıkları değil küçük balıkları tercih edin diyorlar.
çünkü büyük balıklar derin su balıkları olduğundan vücutlarında civa ihtiva edebiliyorlarmış
küçük balıklar daha sağlıklı die okumuştum. sardalya, hamsi, istavrit gibi..
ton balığı iyi değil diye duymuştum ama kesin bilemicem..en iyisi doktorlarımıza sormak tabi.

çizelgen ne kadar şir:icecream:in linkini verseneee:)

ya benim puanlarım az yettiğinide alamıyorum tükendi diyor. nasıl oluyo kapıyamı getiriyolar aldığını?

kıs puanlarla alış veriş yapılıyo bende cidden gerçek geliyo sandım bak çakırgözlümün ruh halinin altında resim var ufak onu tıkla çıkıyo

evet kızlar değişik şeylerim oldu benimm
baklavada koydum
kusurabakmayın artık inş. canınınız istemezz

Back
X