• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bütün annelere iyi geceler bebisleride sizide öpüyorum
tatli uyuyun opuyorumnanaktan

slm hande iilik senden ne haber benim oğluşum oluyo haberin yoktur senin

:) herkese haber veriyor bu kız çok komik :roflol:
tamam anacım anladık belediyeden ilan verdirten sen miydin? fatoşun oğlu oluyor diye :mymeka: Şeniz
ya stresten uzak durmam gerektiğini sadece ben mi düşüneceğim? beni strese sokanların da bir düşünmesi gerekmiyor mu? bu bebeği ben tek başıma yapmadım di mi? bizim odundan adam olur mu? kafamçokkarıştı

kızlar kozmetik ürünlerinden neler kullanıyorsunuz?
kremler bebeğe zararlı mıdır acaba?

hepinize selam kızlar
fatoşcum gözün aydın canım sonunda belli olmuş oğluşun olcakmış hayırlı olsun darısı bana olsun inşallah bizimki hala kesn değil bir ay boyu kesin kız dedilerson gittiğimde erkeğe benziyo dedi bi belli olsaydı insan merak ediyo ya
volescim seninde gözün aydın canım iyi haberlerle gelmişsin küçük volesi koccaman öpüyorum canım
inşallah hepimiz her zaman böyle güzel haberler veririz arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları

hepinize iyi pazarlar biz de oğluşumla çalışıyoruzz yine pazar pazar zamanda bi türlü geçmiyor.sizler nasılsınızzz

kızlar kendinizle ilgili eklediğiniz bişiyler var bu sağ taraftaki (simit pasta gül çanta filan bunlar nedir ya yenimi çıktı bu ben de yapmak istiyorum nasıl oluyo yardımcı olurmusunuz???

heskese günaydın iyi pazarlar

sat daşım nasılsınnkaydirigubbakcemile3 nasıl oğluş ne zaman gördün en son yeni birşiyler var mı ben salı gidicem çok özledim ya bi gelse şu salı bi görsekk pek rahatlıycam.bu arada benim oğluş tepinmeye başladı içerde kendini hissettiriyo yani.sese tepkide veriyo özellikle babamız okşamaya başladımı kıpır kıpır zemuszemusçok güzel çok muhteşem bi olay bu yaaa

bugün herkes eşiyle galiba
senağlama şu adamı değiştiremem mi yaaa senağlama
senağlama

Son düzenleme:
haftasonu olunca buralar boşalıyor.eşler evde olup havada güzel olunca soluğu dışarda,akraba ziyaretlerinde alıyoruz.bizde yeni geldik eve.güzel bi gün geçirdik eşim,kendi ailem,kayınvalidemler,teyzeler.sizler neler yaptınız bakem.

Back
X