• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

canım okudum da geçmiş olsun.bende bu hafta içi yptırcaktım aşı.o kdar acıyo mu ?

tatlım bunyeden bunyeye degısıyodur benı maf ettı valla etım cok sert bı de benım belkıde ondan cok acı cektım aklınızda bulnsun buz koyun ustune ben ole rahatlamıstım

iyi geceler kızlar kimseler yok galiba
çok şükür bebegim de bende iyiyiz
ama kızlar şu duygu değişkenliği öldürüyor beni.
bir günüm bir günü tutmuyor.
herşeye aglar oldum
ayy çok doldum ben yaaa.

ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçincemi???
yağmur yağıyor mutfak camındayım..nasıl üşüdüğümü bilemezsin..menekşelerim çiçek vermiyor artık anne. söylediğin gibi hep dibinden su verdim ama..şimdi telefon açsam sana sesini duynak da yetmiyor ki..
Hep ayni cumleler.Babamlar nasil? Ilacini aldin mi? Nedenini bilmedigim bir aglamak var icimde.Bir yerlere sigdiramiyorum yuregimi.Bazen dalip giderdin mutfakta yemek yaparken tahta kasikla tencerenin basinda oylece ne dusunurdun acaba? Ozlemek cok fena anne, anlamak seni daha da fena..
Omuzlarim agriyarak uyaniyorum sabahlari.Benim kizimin omuzlarimı ovmasina daha cok var.Gittikce sana mı benziyorum ben? Ya da ‘annenin kaderi kiza’ dedikleri dogru mu? ‘baban eskitir herseyi kizim, ‘demistin bir kez.Anlamamisim meger, eskiyormus annecigim.Omzunu ovacak kalmiyormus meger ayni evin icinde.simdi duysan bunlari, ne uzulursun mutsuz mu kizim diye, coktan kendinden vazgecmis bir sesle.Mutsuz degilim de anne, yagmura ve mutfagimdaki kedere care bulamiyorum.
Evimi topluyor, toz aliyor, patlican kizartiyor, televizyon seyrediyor, aksam calan kapiyi aciyorum.Actigimi goren olmuyor.Pisirdigim yeniyor da, guzel olmus denmiyor.Cay demleniyor demleniyor, demleniyor.Kederim mutfagin her yerine yerlesiyor.ah Nasil eskiyor hersey anne, nasil eskiyor.eskilerimi atmaya kiyamiyorum. Seni cok ozluyorum.bana yasakladığın bahçeler sana da mı uzaktı hep.? gidemeyişine ağladın mı sende? ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçince mi?
işte böyle… kalbimde bir acı şarkılar seni söyler..

ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçincemi???
yağmur yağıyor mutfak camındayım..nasıl üşüdüğümü bilemezsin..menekşelerim çiçek vermiyor artık anne. söylediğin gibi hep dibinden su verdim ama..şimdi telefon açsam sana sesini duynak da yetmiyor ki..
Hep ayni cumleler.Babamlar nasil? Ilacini aldin mi? Nedenini bilmedigim bir aglamak var icimde.Bir yerlere sigdiramiyorum yuregimi.Bazen dalip giderdin mutfakta yemek yaparken tahta kasikla tencerenin basinda oylece ne dusunurdun acaba? Ozlemek cok fena anne, anlamak seni daha da fena..
Omuzlarim agriyarak uyaniyorum sabahlari.Benim kizimin omuzlarimı ovmasina daha cok var.Gittikce sana mı benziyorum ben? Ya da ‘annenin kaderi kiza’ dedikleri dogru mu? ‘baban eskitir herseyi kizim, ‘demistin bir kez.Anlamamisim meger, eskiyormus annecigim.Omzunu ovacak kalmiyormus meger ayni evin icinde.simdi duysan bunlari, ne uzulursun mutsuz mu kizim diye, coktan kendinden vazgecmis bir sesle.Mutsuz degilim de anne, yagmura ve mutfagimdaki kedere care bulamiyorum.
Evimi topluyor, toz aliyor, patlican kizartiyor, televizyon seyrediyor, aksam calan kapiyi aciyorum.Actigimi goren olmuyor.Pisirdigim yeniyor da, guzel olmus denmiyor.Cay demleniyor demleniyor, demleniyor.Kederim mutfagin her yerine yerlesiyor.ah Nasil eskiyor hersey anne, nasil eskiyor.eskilerimi atmaya kiyamiyorum. Seni cok ozluyorum.bana yasakladığın bahçeler sana da mı uzaktı hep.? gidemeyişine ağladın mı sende? ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçince mi?
işte böyle… kalbimde bir acı şarkılar seni söyler..
canım benim ne kadar duygulu yazmışsın.yazdıkların ağlattı beni sabah sabah.bunlar alıntı filan değil heralde senin sözlerin sanıyorum.seni üzen ne ise boşver canım takma kafana.hamilelik insanları daha hassas yapıyor.güzel şeyler düşün.bak ne güzel kızın oluyormuş anladığım kadarıyla.evlat çok önemli canım.sarıl ona doyasıya doğunca.ınan insan evladına sarılınca herşeyi unutuyo bütün dertlerden tasalardan uzaklaşıyo...Herşeye rağmen hayat güzel ,anne olmak güzel,ev bark sahibi olmak güzel canım..kendine iyi bak üzülme mutlu ol...

günaydın arkadaşlar...
yeni bir haftaya başlıyoruz. herkes için güzellikler ve bebeklerden güzel haberlerle dolu bir hafta olur inşallah...

Herkese günaydın günaydın günaydın. Çok güzel bir hafta olsun inşallah hepimize.

Biz de bu hafta heyecanlıyız oğlumlaopuyorumnanaktan daha randevumuzu almadık ama doktor amcamıza gidicez Perşembe günü inşallah. 5 haftadan sonra oğluşumu görücem yaa ne güselkaydirigubbakcemile2
Bi de galiba minik kıpırtılar hissediyorum tekme değil ama minik seyirtiler oğluşum diye seviyorum ama odur herhalde değil mi:uhm:

canım ne güzel haberlere maşallah kızına tabi gelinime:nazar:

voles güzel haberler için sağol bizi unutmadın haberdar ettin allah daha iyi etsin..

Voles'cim gözün aydın canım.sağlıkla gelsin güzel kızın kollarına.maşallah gelişimide gayet güzel ilerliyor baksana.hastane ve doğum fiyatları çok uçmuş ne yapcaz bilmiyom valla.

hepinize selam kızlar
volescim seninde gözün aydın canım iyi haberlerle gelmişsin küçük volesi koccaman öpüyorum canım
inşallah hepimiz her zaman böyle güzel haberler veririz arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları

kızlar çok sağolun... amin hepimizin hayırlı haberlerini duyurmayı nasip etsin rabbim... kızımın yüzü tam olarak belli olmuş artık dudaklarına kadar gördük.. doktorumuz iyi bakmışsın ona dedi... boyuda uzun olucak sanırım... babada annede uzun hatta eşime çekerse tamam 55 cm doğmuş:))) böyle güzel haberler duymayı sizlerede nasip etsin rabbim... opuyorumnanaktan :Saruboceq:

kızlar benide ekleyin bu listeye xvelembar 9 subat bebişimin d.tarihi inş. cinsiyeti erkek

canım hayırlı olsun oğluşun... sağlıkla sıhatle doğurmayı kucaklamayı nasip etsin rabbim...

yok canım ya malesef gecen acıllestım doktora gıttım ayrıntlıya felan baktılar doktor iç karnın cok genış o nedenle hıssedemıyosun 23 felan anca hıssedecn dedı bu arada benım bebısım işsaret parmagını sallıyodu bana cok tatlıydı doktor ole deyınce bende takmıyom artık

çok geçmiş olsun hayatım... tekrarlamaz inşallah... dikkat et kendine...

Herkese günaydın günaydın günaydın. Çok güzel bir hafta olsun inşallah hepimize.

Biz de bu hafta heyecanlıyız oğlumlaopuyorumnanaktan daha randevumuzu almadık ama doktor amcamıza gidicez Perşembe günü inşallah. 5 haftadan sonra oğluşumu görücem yaa ne güselkaydirigubbakcemile2
Bi de galiba minik kıpırtılar hissediyorum tekme değil ama minik seyirtiler oğluşum diye seviyorum ama odur herhalde değil mi:uhm:

bebeğindir canım e artık beni hissetme zamanın geldi diyo annesi... yakında benimki gibi dışardan izlersin vuruşlarını... :))) dün yattığım yerde açtım göbişimi eşimle tv seyreder gibi karnımı izliyoruz... nasıl tepikler atıyo anlatamam.. inşallah sizlerde hissedersiniz aynı şekilde....

günaydınlarr...
ÇAKIRGÖZLÜ ne güzel yazmışsın çok duygulu...

herkes iyidir inşş...

günaydın herkese esracım maşallah kızına sağlıkla kucağına al inşallah bende yarın gidicem dr bakalım benim oğluşum ne kadar olmuş büyümüşmü

arkadaşlar hepinize günaydınlar güzel bir hafta geçöiririz inşallah.bu gün bursadan annemle babam geliyor çok mutluyum çok özlemiştim güzel güzel yemekler yapacaz anne anneyle dedmize sizler nasılsınız?

Back
X