Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatoşcum annenler geliyormuş gözünaydın canım....
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler opuyorumnanaktan voles canım maşallah kızınabizimde az kaldı 1 hafta sonra görüşeceğiz bebişimle ozaman cinsiyetinide öğreniriz herhalde :Saruboceq: herkes iyidir umarım güzel bir gün geçirmek dileğiyle
Kızlar bişey soracağım size. Ben perşembe öğleden sonra doktora gideceğim. Perşembe günü 21. haftanın ikinci günü. 20+2 yani. O zaman doktora sormak istiyorum bu aşı ve sağlık ocağı işini. Ama aşı için de 20. hafta diyorlar ya bişey olur mu?
sağol canım sorma uzaklık çok zor.bu arada egede doğum ücretsizmiş canım
günaydınn kızlarr hayırlı günler dilerimm
voles maşallah bebişine
sağol canım benimgünaydınn kızlarr hayırlı günler dilerimm
voles maşallah bebişine
fatoş gözün aydın annenler geliyomuş
arya canım sıkma canını 3 gün yanlız kalıcam die üzülme bebişinlesin![]()
günaydın canımgünaydınnn canlarrrrr a.s.herkese mutlulukla neşeyle ve sağlıkla dolu güzel haftalar diliyorummmmmmmmmopuyorumnanaktan
Bunun en doğrusunu doktorundan öğren bence ben 18+0 da vuruldum mesela. Herkes farklı şeyler duyuyor doktorundan sen doktoruna sor onun dediğini yap bence.
Canım arkadaşındı orada doğum yapacaktı değil mi? Memnun kaldı mı peki egeden?
slm kızlar herkese günaydın
bizimde bugün kontolümüz var bebegimi görecem inş.hihoyyyt
günaydın canım sağol... koca kız oldu teyzesi:))) darısı sana inşallah... bence bu kez kesin öğrenirsin çikolata yemeyi unutma sakın...:))
voles canım maşallah prensesine ne güzel büyütmüşsün.. Allah nazarlardan saklasın.. haftalarımız seninle çok yakın olduğu halde benim bebeğim senin ki kadar gelişmemiş malesef cuma günü gittiğimizde 415 gramdı henüz
Bu arada doktor bana kemik gelişimi için calcımax d3 verdi kullanan varmı aranızda
esmacım,cicili sizlerede günaydına.s.