bebişin keyfi yerinde canım dün garip bi rüya gördüm kızlar... sanırım benim psikolojim iyi değil... sizinlede paylaşiyim... bebeğim yeni doğmuş kucağıma alıyorum emzirmem gerekiyor... sol göğsümü bi açıyorum hani ağız sütü denen ilk gelen süt var ya koyu ondan gelmiş göğsümden.. bebeğe veriyorum onu o sırada ben bişeyle uğraşırken bi bakıyorum üstümdeki kıyafet bebeğin kafasını göğsüme bastırıyo... hemen açıyorum bi bakıyorum hiç kıpırdamıyo bebeğim ağlamaya başlıyorum ne olur ona bişey olmasın diye... diğer göğsümü açıyorum ordan emzirmek için göğsümün ucunu bebeğin ağzına bir iki değdiriyorum birden süt akmaya başlıyo göğsümden bebeğin ağzından giriyo.. o zaman tekrar kıpırdamaya başlıyo... tekrar ağlıyorum bu sefer iyi diye... çok etkisinde kaldım bu rüyanın... kızlar sizede oluyomu bilmiyorum ama ben çok tedirginim ya... yatarken sanki üstüne yatıp çocuğu ezicem gibi geliyo yada bi hareket yapınca bebeğim rahatsız olmuşmudur diye sonrasında çok kötü oluyorum kafama çok takıyorum... sanırım onun etkisiyle böyle bi rüya gördüm ben..
hayırlara gitsin inş. ben de rüya görmüyorum ama aynı tedirginlik bende de var. yatakta ya da normalde pozisyon değiştirirken, eğilip kalkarken, sürekli aklım bebekte, acaba bişey olmuş mudur diye..Hayırlısıyla kazasız belasız bi doğursaydık. paranoyak olduk iyice..
herkese merhabalar..kızlar nasısınız bakeem..
bizde iyiz bugün biraz meşguldük zeynom kreşe başlıyor pazartesi onun biraz hazırlıgını yaptık.tabi kreşten çıkartamadık.gitmem diye tutturdu ögleye kadar orda bıraktık bizde babasıyla işlemleri yaptırdık.kısmetse başlayacak bakalım..nasıl olacaksa ayrılmıdıkya hiç..artık bi deneme yapacagız belkide zeynep istemeyecek.belki biz memnun kalmayacagız.bakalım severse devam eder yok kötü olursa ..alırım hemen..birkaç haftada belli olur bakalım.....zeyno biraz yaramazdır pek söz dinlememiş ögretmenlerinin siz konuşun dediler daha ilk saatlerde şikayet aldık bakalımkaydirigubbakcemile3.....
buluşacak kızlar.bursa ve istanbul...resim istiyoruz ona göre.makinelerinizi yanınıza alın haa....bi bakalım isterseniz silersiniz.unutmayın....
ayy minik prenses kreşe gidecek demek..Maşallah canım..
bizim su gitmedi sanırım. ben görmeden gitti geldiyse bilemiyorum mirmirmirmir
suyun erken gelmesi ne demek oluyor :uhm:
nasılsınız kızlar ne var ne yok.
selda üzüldüm ya canın sıkılmış boş yere ne düşüncesiz insanlar var ama en kötüsü o düşüncesiz insanla aynı evde yaşamak senağlama
üüfff akpak. musluk suyu değil heralde. doğumda su geliyor ya, o erken geliyomuş bazılarında. 7. ayda falan.:çok üzgünüm: bunun nedenini ve önlemini sormuştum ama kimsenin dikkatini çekmedi sanırım. ya da gale almadılar..mafoldumben
slm kızlarrr... biz geldiikk... inşallah bütün şubat annelerive bebişleri iyidirr... ne zamandır giremiyodumm.. hatırladınız mı beni... opuyorumnanaktan
yarencim.. nasılsınızbebeğim yaa.. özledim valla... bizde 11+5 olduk teyzesi zemuszemus
ayy maşallah bebeg.
Biz iyiyiz valla,ayrıntılı, şeker yüklemesi.. yok bebek hareket etti, etmedi.. alışverişler falan.. Bu tatlı uğraşlar işte :)