kızlar bişey sölücem şok olcaksınız sizde benim gibi, benim doktorum vefat etmişş..
sabah kontrole gittik demezlermi hafta önce vefat etti diye, ayyy nasıl kötü oldum.
doğumu memleketimde yapçaktım zaten ama hamile kaldığımdan beri gidiyodum ya ayy resmen sabah sabah şok oldum..
Allah rahmet eylesin adamcağız 57 yaşındaymış daha.
oldumu acep? DENEME 1-2
buda gun ıtıbarıyle 30 haftanın ıcındekı ıpek hanım :)
benim şu anda adet sancısı gibi sancım var bacaklarıma vuruyor ağrısı
kızlar bişey sölücem şok olcaksınız sizde benim gibi, benim doktorum vefat etmişş..
sabah kontrole gittik demezlermi hafta önce vefat etti diye, ayyy nasıl kötü oldum.
doğumu memleketimde yapçaktım zaten ama hamile kaldığımdan beri gidiyodum ya ayy resmen sabah sabah şok oldum..
rahım genıslerken baskı yaparmıs oyle olabılır cok yorulunca bendede oluyo,yoruluyomusun plajcım yoksa?
pofıdıcım benımkı oyle degıl bıldıgın sadece kasıklarımda baska yerıme vurmuyor agrısı senın kı de farklıdır belkım yaklastık artık doguma sancı olabılır
şimdi aradım doktorumu korkma bu haftalarda olur dedi
akşam çantamı hazırlayım mutlaka hazır olsun
nolur nolmaz bizim sülalede bebişler 35-36 dedin mi çıkıyolarkaydirigubbakcemile3 yola
hazırla kız koy kenara bulunsun hazırdeşimdi aradım doktorumu korkma bu haftalarda olur dedi
akşam çantamı hazırlayım mutlaka hazır olsun
nolur nolmaz bizim sülalede bebişler 35-36 dedin mi çıkıyolarkaydirigubbakcemile3 yola
kızlar dogum ıcın evın hergun bı yerını temızlıyorum ne kadar yorucu oluyor bu hazırlıklar,sızler ne alemdesınız?Ama hala cantam hazır degılmafoldumben en nefret ettıgım seyse ütü yaaaa nefret edıyorum utudenklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?