2010 Şubat Anneleri

Ay hayırlısı Selmacım. Kızına da maşallah. Tombik olacak annesi. Allah hakkımızda hayırlısını neyse onu nasip etsin inşallah

sagol serap teyzesi :lepi:
canım gelır odan bızımkıde bıraz gecıkmelı geldı stresten dogurucaktım nerdeyse uzme kendını bak gelır sızınkıde bu arada plesentam ıcın doktorda sasırdı cok sanslıyım ewet az daha cıkarsa normale donucek kızım uzmedı benı. babanem her sabah okuyomus benım ıcın duaları kabul oldu heralde :ecrin_bebek:

sagol canım bekledıgımıze degdı... bebıste tam gunuyle uyumlu gıdıyo bakalım... sekerım ıyı sımdılık baktırıyorum 10 gunde bı cok sukur normal gıdıyo bu aralar hersey

Canım benim gayet normal ama... Neyse ki senin ağlamak için makul sebeplerin var. Benim ağladığım şeyleri bir bilsen gülersin resmen.

bende canım ağladığım şeye bazen oturup gülüyorum -tatlicadiarzu- :roflol:
zeynepp odanız çok güzel olmuş canım, dedim mi bilmiyorum ama dediysem de tekrar edeyim :roflol: bende pek hafıza kalmadı delikafadulden

:roflol:
sagol deryacım :1hug:

Havvacım bizden başka kimse yok herkes nereye kayboldu,Esra (Voles) onu göremiyorum kaç gündür senin haberin varmı inş.iyidir, fatoşta hastaneydi hala çıkmadı bildiğim kadarıyla gün içinde fazla giremiyorum çocuklar yüzünden bazı şeyleri kaçırıyorum ....

Canım Volesi ben de merak ediyom ben de hiç denk gelemiyorum onunla
Fatoş hala hastanede. Onbeş yirmi güne kadar alacaklarmış bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…