dün akşamdan beri başım ağrıyor. gece rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm, uykudan uyandım, oturdum ağladım. eşimi de kaldırdım..sonra da uyuyamadım. zombi gibi oldum offf kötükedihüso bugün biter mi?
havvacim hayirdir neden görmüyorsun bebisini? seninle ayniyiz canim artik kontrollerin 2 haftada 1 degilmi canim?
havva iyiyiiz canım sen nasılsın
bebişim hareket etsin die bekliyom dün akşamdanberi pek kıpırdamadı dün çok yoruldum ondanmı bilmem ama
Ondandır canım. Tatlı bir şeyler ye. Bak nasıl oynuyo
Günaydın canlar.Esmacım çok yorulunca az kımıldıolar merak etme birazdan coşar:)yarencim ben o rüyayı hep görüyorum bu aralar.Hamilelik pskolojisi sıkma canını.
havva iyiyiiz canım sen nasılsın
bebişim hareket etsin die bekliyom dün akşamdanberi pek kıpırdamadı dün çok yoruldum ondanmı bilmem ama
evet kızlar tatlı kurabiye yiyorum hadi oğluşum oynaa :)
seçil naber canım bu aradaa
evet kızlar tatlı kurabiye yiyorum hadi oğluşum oynaa :)
seçil naber canım bu aradaa
Seçilcim inşallah yoktur bi şey içini ferah tut...
hayırlı sabahlar herkese...
yorgun olduğundandır canm, ben yorulduğum zamanlarda da az oynuyo.. bugün dinlen akşama kadar oynar:)
ay canım Allah korusun inş. bişiy yokturaffiyet olsun cnm ne olsun walla bu aralar kasık ağrısı çekiyorum mide ağrısı ve bulantısıda hiç uyuyamıyorum o yüzden.bakalım pazartesi dr bakıcak rahim incelmesi yoktur inşallah ondan şüphelendi erken çağırdı.
sen nasıl oldun atlatınmı bronşiti tamamen?
sanada hayırlı sabahlar cnm
işteyim yoğunluk olmazsa inş. dinlenicem bugün
ay canım Allah korusun inş. bişiy yoktur
cnm öksürüğüm kesildi çok şükür ama hapşırınca göğsüm acıyo
hemen geçmez ya işte dikkat ediyorum sende dikkatli ol bol bol uzan canım bi soun çıkmaz inş.
Günaydın kızlarrr... Evimi taşıdım ben de pazar günü. Şimdi yerleştirme zamanı. Ne yoğun bi süreç yaşıyorum. Hayatımdaki yoğun ender anlardan biri ve hamileliğimin sonuna denk geldi. Hayırlısı olsun inşallah.
inş.cnm odası gelicek bizim cimcimenin çokta iş var o yüzden.şu 36.haftayı bir atlatsak Allahın izniyle.sende çok dikkat et walla cnm ya ciğerler zaten hamilelikte çok güçsüz oluo sigaralı ortamlarda dur özellikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?