2010 Şubat Anneleri

dün akşamdan beri başım ağrıyor. gece rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm, uykudan uyandım, oturdum ağladım. eşimi de kaldırdım..sonra da uyuyamadım. zombi gibi oldum offf kötükedihüso bugün biter mi?

canımbazen bende böle ruyalar görüyorum bi garip oluyo insan

havva iyiyiiz canım sen nasılsın
bebişim hareket etsin die bekliyom dün akşamdanberi pek kıpırdamadı dün çok yoruldum ondanmı bilmem ama

Günaydın canlar.Esmacım çok yorulunca az kımıldıolar merak etme birazdan coşar:)yarencim ben o rüyayı hep görüyorum bu aralar.Hamilelik pskolojisi sıkma canını.

Ondandır canım. Tatlı bir şeyler ye. Bak nasıl oynuyo

Günaydın canlar.Esmacım çok yorulunca az kımıldıolar merak etme birazdan coşar:)yarencim ben o rüyayı hep görüyorum bu aralar.Hamilelik pskolojisi sıkma canını.

evet kızlar tatlı kurabiye yiyorum hadi oğluşum oynaa :)

seçil naber canım bu aradaa

hayırlı sabahlar herkese...

havva iyiyiiz canım sen nasılsın
bebişim hareket etsin die bekliyom dün akşamdanberi pek kıpırdamadı dün çok yoruldum ondanmı bilmem ama

yorgun olduğundandır canm, ben yorulduğum zamanlarda da az oynuyo.. bugün dinlen akşama kadar oynar:)

evet kızlar tatlı kurabiye yiyorum hadi oğluşum oynaa :)

seçil naber canım bu aradaa

affiyet olsun cnm ne olsun walla bu aralar kasık ağrısı çekiyorum mide ağrısı ve bulantısıda hiç uyuyamıyorum o yüzden.bakalım pazartesi dr bakıcak rahim incelmesi yoktur inşallah ondan şüphelendi erken çağırdı.

Seçilcim inşallah yoktur bi şey içini ferah tut...

inşallah cnm.sersem gibiyim bir görseniz halimi.ayakta zor duruyorum artık uykusuzluktan artık derinin tekmeleride çok sert sizinde öylemi?bazen bağırttırıo beni.birde idrar torbama çok vuruo.:1shok:

hayırlı sabahlar herkese...

yorgun olduğundandır canm, ben yorulduğum zamanlarda da az oynuyo.. bugün dinlen akşama kadar oynar:)

sanada hayırlı sabahlar cnm
işteyim yoğunluk olmazsa inş. dinlenicem bugün

ay canım Allah korusun inş. bişiy yoktur

sen nasıl oldun atlatınmı bronşiti tamamen?

cnm öksürüğüm kesildi çok şükür ama hapşırınca göğsüm acıyo
hemen geçmez ya işte dikkat ediyorum sende dikkatli ol bol bol uzan canım bi soun çıkmaz inş.

Günaydın kızlarrr... Evimi taşıdım ben de pazar günü. Şimdi yerleştirme zamanı. Ne yoğun bi süreç yaşıyorum. Hayatımdaki yoğun ender anlardan biri ve hamileliğimin sonuna denk geldi. Hayırlısı olsun inşallah.

inş.cnm odası gelicek bizim cimcimenin çokta iş var o yüzden.şu 36.haftayı bir atlatsak Allahın izniyle.sende çok dikkat et walla cnm ya ciğerler zaten hamilelikte çok güçsüz oluo sigaralı ortamlarda dur özellikle.

hayırlısı olsun cnm.zor olmuştur walla kıyamam.bende 3 aylıkken taşımıştım.Allahım sağlıkla huzurla oturmak:Saruboceq: nasip etsin

evet canım ciğrlerim çok acıyo hapşırınca felan sütü artık sıcak şekerli içiyorum
hadi hayırlı olsun odanız geliyomuş canım tek başına çok iş yapma kim yardım edicek sana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…