2010 Şubat Anneleri

havvacım listeyi düzenlemişken mesela yalel çıkmış bizim topikten onu felan silseydin (hayal) vardı bide o çakırgözlüde aramızdan ayrıldı bide

doğum yaptığı gün bende aradım Fatoş'u eşi ile konuştum.fatoş Ege Üni.Hastanesinde ama orada küvezde yer yok diye bebeğe Behçet Uz dedi sanırım o hastaneden kuvezde yer bulmuşlar oraya götürüyordu babası Allah yardımcıları olsun ikiside biranönce toparlar inşallah.

gunaydın kızlaar!! burada hava yagmurlu ama evde olmak ne guzelmiş ya.. dayanamayacağım galiba 2 hafta daha calısıp evde hazırlıklarıma baslıcam... yoksa bebeişim çıplak gelcek eve:)

özle hastanelerin sınıfları açıklanmış kızlar Posta gazetesi almış babam okuyup anladığımı yazayım size.
a sınıfı %70 e sınıfı %30 fark alacak.

internetten bakın bi isterseniz yazmıştır belki benim hastane %50 anlaşması varmış ama Acıbadem falanda b sınıfı bi yanlışlık var ilk dr kontrolümde tekrar soralım fiyatları.

ellerine sağlık havvacım.... escos canım bebişi çıplak bırakma artık işten ayrıl :)))

burcu sen doktora ne zaman gittin

Kzılar ben kaçtım. Eminönüne götürcekkociş. Kapı süüs cibinlik vs. ayrıntıları halletedeğiz....Öptüm

güle güle canım resim eklersin artık aldıklarını

herkese merhaba ben mart anneleri topiğine yazıyordum ama öğrendim ki şubat annesi olacakmışım (ikiz bekliyorum) selam vereyim dedim sizlere hepimize hayırlı doğumlar a.s.

herkese merhaba ben mart anneleri topiğine yazıyordum ama öğrendim ki şubat annesi olacakmışım (ikiz bekliyorum) selam vereyim dedim sizlere hepimize hayırlı doğumlar a.s.
hoşgeldin aramıza canım bizde şubat annesiyiz ama bakalım bu minikler çok aceleci kaydirigubbakcemile3

meraba canım ...neden şubat annesi erkenmi doğuma alcaklar seni ...hayırlısı...ee ikiz ya ondandır belki

hosgeldın canım aramıza hayırlı ugurlu olsun,Allah hayırla kucagına almayı nasıp etsın bebıslerı kucagına

ay kızlar lısteyı gorunce duygulandım 99 kısıyız ya masallah

delikafadulden
delikafadulden kız havva allah iyilini versin ya nene yapmişin sen beni ya benim kilom 54kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…