2010 Şubat Anneleri

havvacım liste için çok sağol canım ellerine sağlık
eklemek istersen oğluşum adı ömer faruk olacak

nbr tertipler ..:)
liste düzenlenmiş benim kızımın adıda ecenaz havva teyzesi...
ay her an doğuracak gibi tedirginim ben yaa bi yerim acısa sancım tuttu sanıyorum

Öyle valla Zeynepçim. Bi de yılbaşı izni toplam 4 güne geldi bana..Bol bol dinlenince Esracık da ben de enerji dolduk.

Ekledim canım...Bu arada tam saymadım ama 46 kız var gerisi erkek...

Teşekkür ederiz teyzesi öpüyoruz seni..opuyorumnanaktan

havvacım benim bilgileride düzeltirmisin
kızımın doğum tarihi 16 şubat adı da zeynep

canım benim bebegin cinsiyeti kız ilk basta erkek demişlerdi kilo:72 idi bir zamanlar:CüvCüv:

benim oğluşumun da adı mustafa olacak .. onu da ekleyebilir misin sana zahmet :))

iyi akşamlar hanımlar.. havva cım listeyi sen yapıyorsun sanırım.. bi sorum olacak.. kilomuz hamilelikten önce mi şuan ki kilo mu??

Eniştemin el emeği bi bambu beşiğimiz vardı..Kuzenlerim filan hep bu beşikte büyümüştür..Onu bi takım şeylerle süslemek istiyordum ama çok klasik tüllü perdeli bişey olsunda istemiyordum.Oğluşumun halasıyla düşündük taşındık funnababynin takımları gibi spor bişey yapmaya karar verdik..Profilime koydum arkidişler resimlerini...Beğenicek misin çok merak ediyorum.Teyzeleri,oğlumun beşiğine bakar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…