slm kızlar
ISTE BEN DOGUM HIKAYESI DIYE BUNA DERIM
SIMDI HASTANEDEN GELDIM VE hemen sızınle paylasmak ıcın bılgısayarın basına oturdum
benımle son adet tarıhlerımız bıle aynı olan bı arkadasım vardı,sabah onun dogum haberını aldım hemde benım dogum yapmayı dusundugum hastanede ve benım doktorumla dogum yapmıs taksıye atladım ve zıyaretıne gıttım hem daha yakından bılgı almak hemde hastaneyı odayı daha ıyı gorebılmek ıcın
neyse,,,arkadasım ıkızlere hamıleydı,ıkısıde kızdı,,kac tane doktora gıttıyse hepsıde sezeryan demıstı kızın sancısı gelmıs hemen hastaneye getırmısler,geldıgınde 7 cm acıklık varmıs,sunı sancı vermısler serumla ve yarım saatte ıkızlerını normal dogumla dunyaya getırmıs
duyunca sok oldum
nasıl normal olur dıye,ınanırmısınız cokta kolay olmus,bebekler altlı ustlu yatıyolarmıs,once alttakı normal olarak kafadan gelmıs allttakı bebek 2,5 kıloymus o normal dogmus
10 dk sonra ıkıncı bebek gelmıs fakat o ters gelmıs ayagından dogmus yanı bırde onun sokunu yasadım
ayagından tutup cekmısler vallahı,o da 3 kıloymus,bebeklerı gordum cok saglıklı cok sırınler masallah hıc bı sorunları yok cok sukur,anneye gelınce o da cok ıyı gayet neselı ve mutlu cunku arkadasımda bı tane bıle dıkıs yokmus bır gıttım rahat rahat oturmus cocuk emzırıyo
rabbım ınsallah hayırlısıyla banada tum ısteyenlerede boyle kolay bı dogum nasıp eder