2010 Şubat Anneleri

Allah hayırlı ömür versin yeni doğan yavruya...

Yalnız bebeklerin kilosu konusunda, ultrasonun yanılma payı bu kadar yüksek olabiliyorsa fazla kilolu OLABıLıR diye normal doğumdan vazgeçmek pek mantıklı değil bence...

Allah hayırlısını nasip etsin tabii, kısmet işte selda arkadaşın bebeği son gece dönmüş...
Bir açıdan da bebekler ters dönerse son geceye kadar umut var demek... :emir_bebek:

selaaaaaaammmm..... günaydııın...... anaaaaaaam burdada kimse yok :oklava:

günaydınlarr..
seldacım gözün aydın. alah analı babalı büyütsün inş.

Gözü aydın Selda'nın. Bebeğinde kalp problemi vardı ne oldu o bilen var mı? Şimdi bebeğe müdahale yapacaklar mı yoksa kendiliğinden düzeldi mi?

kızlar herkese ıyı aksamlar. kayınvalıdem bızde kalıyor bu gece yarın o yuzden ınternete gıremeyebılırım,selda ıle konustum az once onu haber verıyım dedım sızlere kaydirigubbakcemile2
normal dogum denıceklerdı ama gece yattıklarında bebek baş aşşağı sabah kalktıklarında da makat gelişiymiş... 1 gecede dönüp pozisyon değiştirmiş yaramaz bu yuzden epıdural sezeryan olmus. epıdural den cok memnun kaldım tavsıye ederım dedı bana dusunen arkadasların bılgısıne kaydirigubbakcemile
bebıs te cok ıyıymıs kalbınde bı problem yokmus bu gece kontrol amaçlı müşade altındaymıs. cok guzel dedı telefonda bi erkek bebegımız daha oldu anlıcagınız opuyorumnanaktan
ultrasonda kılosu 3.300 cıkmıs son anda bakıldıgında ama dogdugunda 2.850 imiş :bbo: bu kadar yanıltabılıyor mu ultrason bende cok sasırdım ama onemlı olan saglıgı tabı bebegın. normal bı kıloda dogmus sonucta cok da dusuk degıl kısa zamanda toparlar tosuncuk olur ınsallah :nazar:
yani böyle kızlar 1 melegımız daha geldı saglıkla dunyaya...hepınıze ısım ısım dua ettım dedi selda
hayırlısıyla darısı bızlere kızlar. konusurken gozlerım doldu aglıcaktım nerdeyse tuttum kendımı... hepımız saglıkla sıhhatle mınık meleklerımızı kollarımıza alırız ınsallah...

Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah..:nazar::nazar:
Aynı zamanda çok duygulandım Allaha şükür Selda da bebeğide çok sağlıklıymış. Rüyam gerçek oldu. Çok şükür Allahım..:Saruboceq:
Allah bizlerede sağlıkla evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin.opuyorumnanaktan

mrb kızlar.

ya seldaya çok sevindim, ne güzel çektiği sıkıntıların hepsini unutmuştur bi anda. Allah dualarını kabul etsin, bizleri de unutmamış. analı babalı büyütsün inş.

kızlar dün gece ve şimdi yine çok fena sancım var, 5 dk aralıklarla geliyor. doktora gittik sabah, sancılar şiddetlenmiş ama açılma fazla yok dedi. sunni sancı ile doğum olabilir ama bekleyelim doğal olsun dedi alsanaalsanasmile

ama ben dayanamıyorum artık. belim ortadan ikiye ayrılcak heralde. eğer akşama kadar sürerse dicem doktora ya sunni sancı verip doğurttursun ya da fatolina gibi pes etcem sezeryan olsun diycem benneyaptımki

kızlar herkese ıyı aksamlar. kayınvalıdem bızde kalıyor bu gece yarın o yuzden ınternete gıremeyebılırım,selda ıle konustum az once onu haber verıyım dedım sızlere kaydirigubbakcemile2
normal dogum denıceklerdı ama gece yattıklarında bebek baş aşşağı sabah kalktıklarında da makat gelişiymiş... 1 gecede dönüp pozisyon değiştirmiş yaramaz bu yuzden epıdural sezeryan olmus. epıdural den cok memnun kaldım tavsıye ederım dedı bana dusunen arkadasların bılgısıne kaydirigubbakcemile
bebıs te cok ıyıymıs kalbınde bı problem yokmus bu gece kontrol amaçlı müşade altındaymıs. cok guzel dedı telefonda bi erkek bebegımız daha oldu anlıcagınız opuyorumnanaktan
ultrasonda kılosu 3.300 cıkmıs son anda bakıldıgında ama dogdugunda 2.850 imiş :bbo: bu kadar yanıltabılıyor mu ultrason bende cok sasırdım ama onemlı olan saglıgı tabı bebegın. normal bı kıloda dogmus sonucta cok da dusuk degıl kısa zamanda toparlar tosuncuk olur ınsallah :nazar:
yani böyle kızlar 1 melegımız daha geldı saglıkla dunyaya...hepınıze ısım ısım dua ettım dedi selda
hayırlısıyla darısı bızlere kızlar. konusurken gozlerım doldu aglıcaktım nerdeyse tuttum kendımı... hepımız saglıkla sıhhatle mınık meleklerımızı kollarımıza alırız ınsallah...

AY ne güzel Selda da aldi melegini kucagina Allah anali babali büyütsün:nazar::nazar:
çok sevindim yaa yavas yavas geliyo meleklerimiz. darisi bizlere hayirlisiyla

mrb kızlar.

ya seldaya çok sevindim, ne güzel çektiği sıkıntıların hepsini unutmuştur bi anda. Allah dualarını kabul etsin, bizleri de unutmamış. analı babalı büyütsün inş.

kızlar dün gece ve şimdi yine çok fena sancım var, 5 dk aralıklarla geliyor. doktora gittik sabah, sancılar şiddetlenmiş ama açılma fazla yok dedi. sunni sancı ile doğum olabilir ama bekleyelim doğal olsun dedi alsanaalsanasmile

ama ben dayanamıyorum artık. belim ortadan ikiye ayrılcak heralde. eğer akşama kadar sürerse dicem doktora ya sunni sancı verip doğurttursun ya da fatolina gibi pes etcem sezeryan olsun diycem benneyaptımki

allah bi solukta kurtarsın canım. dualarım seninle. bir an evvel, sağlıkla bebişini kucağına al inş. :Saruboceq:

iyi canım karar verdi 42. haftada gelicekmiş:oklava:

sevdi orayı sıcacık zaten ekmek elden su göldenkaydirigubbakcemile3

Günaydin sabah sekerleri bayanssulusmile

Günaydın şekerimopuyorumnanaktan

mrb kızlar.

Canım kıyamam sabret sen de oğlunu kucağına alınca unutacaksın hepsini. Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın.

mrb kızlar.

Ah canim ya hayirlisi olsun senin için
okadar dayanilmazmi sancilarin ay ins açilman olurda çektigin aciya deger bari
sende alirsin melegini kucagina hayirlisiyla

SELDACIM çok sevindim allah uzun ömürler versin sağlıklı analı babalı büyütsün inşallah.

mrb kızlar.

anaaaaaaaam doğuruyo buda abooooooooo ben niye doğurmuyom laaaaa kötükedihüso

canım benim allah yardımcın olsun kolayca olsun inşallah...

yarencim senide allah kurtarsın canım baya sıkıntıdasın belliki bir avazda kurtulursun inşallah canım...

Herkese günaydın arkadaşlar...
Seldacım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün... Ne güzel sağlıkla dünyaya geldi. Bu arada sen de pozitif düşüncenin gücünü kanıtlamış oldun bizlere bir kez daha... Bizleri de unutmadığın iin teşekkürler.. Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin inşallah...
Cucus da inşallah almıştır beebeğini kucağına hayırlısıyla...
Yarencim inşallah sen de kurtulursun bir avazda...

Back
X