2010 Şubat Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız,profilime kızımın resimlerini yükledim...
çocuklarında okulu tatil olduğundan fazla giremiyorum, umarım herkes iyidir.doğum yapmış olan tüm arkadaşlarımın gözüaydın, allah analı babalı büyütsün......

maşallah meleğine canım.nasıl da güzel duruyor öyle kuzucuk.
Allah nazarlardan saklasın.

zeynepcim şimdiden belirteyim ama dimi doktora gidecek randevu alacklar var sonra 9 aydır beraber oldugumuz topik için ipi ilk kim göğüslicek dimi merak ediyoruz heralde..
bak pazar gece doğurası gelenler de gece 12 ye kadar tutsuun napiyimmm anacımm!!:dilcikar::smiley-cool:

canım senin erkan beye randevun ne zaman.sana ne diyor normalmi şuan görünen. tahmini doğum tarihin ne zaman.oyyy ne çok soru sormuşum.
inşallah şubatı bekler benim kuzumda.

çocuklarında okulu tatil olduğundan fazla giremiyorum, umarım herkes iyidir.doğum yapmış olan tüm arkadaşlarımın gözüaydın, allah analı babalı büyütsün......

maşallah :nazar: bu cimcimeye allah uzun ömur versin....

Canımmmmm maşallah kızımıza... Allah hayırlı ömür versin analı babalı inşallah....Ay ağlayacağım şşimdi ben ya...

canım cok tatlı bebegın masallah Allah nazarlardan saklasın... ogulların nasıl alıstılarmı kardeslerıne barı kaydirigubbakcemile2

eee kızlar lıste fazlalasmaya basladı bende beklıyorum sabırsızlıkla ınsallah bu aralar olur hayırlısıyla
somestr tatılı bıtmeden dogurmam lazım cunku okullar acılırsa annem gelemez baska bana bakacak kımsede yok
mahvolurum yanı,okullar tatılken dogurursam annemde gelebılır o zaman,kardesım kucuk cunku 8 yasında
onun okulu ve benım dogumum bır ararya gelmememsı lazım
offffffff offffffffff

Canım Allah bağışlasın maşallah çok tatlı kızın yaa.:nazar::nazar::nazar: İnsanın öpüp koklayası geliyor.
Allah analı babalı büyütsün..Darısı başımıza inşallah..:Saruboceq:

biz de az önce kızımla doktordan geldik teyzeleri,bu hafta iyi beslenememişiz.Kızım sadece 40 gr almış.Ama doktor teyzemiz üzülme suyu normal dedi.Suyunun iyi olması bizim için daha önemli dedi.Ben 3000gr olmuştur diye düşünmüştüm,kilosu bu hafta 2810 gr çıktı kızımın, boyu da 49 cm.Üzüldüm biraz.Ben bu hafta portakal yemedim hiç.Her akşam portakal ceviz,süt yükleme yapıcam kendime.Bu hafta toparlamam lazım gene de kızımın kilosunu.

Canım benim 37+3 teyim benim bebişim de 2800 sıkma canını...Alır daha kilo o annesi

selammmm canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmm nasilsinizzz? canbaharcimm canim sikma kendini kilosu gayet iyi! sevilaycimmm bebisini öp yerime bacimmm opuyorumnanaktan kizlar bu arada geceleriii acayipp kasiklarimm agriyorr. ayagimi uzatip yatamiyorumm arasina yastik koyup bacaklarimi kendime cekiyorum ve karnimda müthis bi sertlikk! ayyy acaba dogurcam mi yaa :emir_bebek: ayy cuma annem gelsinnn TR den ondan sonra olsunn :Saruboceq: kizlar bu durumla karsilasan var mi yaaa? kafamçokkarıştı ama daha nisanim felan gelmedi .daha 20 günüm var ama anacimm benle birliktekilerr dogurdu valaaaa! telaslandimm simdi :bbo:

Canım o bende de oluyo

nasılsınız kızlar
shıne de demek kavuştu meleğine bu aralar fazla giremiyorum her açtığımda güzel haberler alıyorum

bizimde yarın doktor kontrolümüz var büyük ihtimal tarih vericek doktorumuz bizim soğuktan sular dondu gelmiyor bu hafta kayınvalidemde kalıcam 1 hafta yokum buralarda bakalım geldiğimde kımler meleklerine kavuşmuş olucak

güzel haberlerle gelirain inşallah canımmm

kızlaarr haftaya bugün dogum yapan ilk subat annesi kim olacak acabaaa???

oyun kuralları geregi bu saatten sonra alınmış sezeryn randevusunu kabul etmem normal dogum olsun 1 subat olsun guclubacismileheheheeheeopuyorumnanaktan

Evet bakalım ipi kim göğüsleyecek

Ne oldu Ebruuuu

selam kızlar ...havvacım yeşermişsin hayırdır:))

havvacım eşim son anda bana bir sürpriz yaptı, kızımın adını değiştirdi canım,kızının adını sinem koymazsa gözleri açık gidermiş deyip beni cerenden vazgeçirtti,çocukların ikisininde isimlerini ben koymuştum kızımın adını babası koysun ne yapalım dedim, kızımın adını zeynep sinem olarak düzeltirmisin canım ya....
sonradan fikrimi değiştirmeyeyim diyede bugün gitmiş nüfus cüzdanını çıkartmış artık kızımın adı kesin değişmez...

selmacım allah analı babalı büyütsün canım maaşallah çok şirin bebişin sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
shinede doğum yapmış allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Back
X