2010 Şubat Anneleri

bende gece sağa sola dönememekten oflayıf puflamışım kociş noldu ağrın mı var sancın mı var diyor gecede sormuş cevap vermemişim adam stres olmuş kontorun var mı ben yinede alayım istediğin zaman yükle bişey olursa ara deyip duruyor sabah artık gece nasıl stresliydim adamın gözü korkmuş
sırnaşık şeydelikafadulden

bende gece sağa sola dönememekten oflayıf puflamışım kociş noldu ağrın mı var sancın mı var diyor gecede sormuş cevap vermemişim adam stres olmuş kontorun var mı ben yinede alayım istediğin zaman yükle bişey olursa ara deyip duruyor sabah artık gece nasıl stresliydim adamın gözü korkmuş
sırnaşık şeydelikafadulden

oh olsun azcık tetıkte beklesınler kaydirigubbakcemile3

kız havva kocıs gelene kadar bı bakım dedım de subat meleklerı lıstesınde yanlıslık war. beklenen dogum tarıhlerı duzgun ama dogum tarıhlerı mesela bugun doguran shıne 25.02.2010 dıyor daha ocak ayındayız anacım subat yazmıssın kaydirigubbakcemile3

Esra korkuttu sabah sabah o kadar olur dur düzelteyim.

ne güzel ...nerdeee bende o şans......yılan hepsi

aman takma boşver Allah yardımcımız olur kimseye muhtaç değiliz çok şükür bizde pekala bakabiliriz bebişlerimize ilk zaman zor olur belki ama bizde sonradan tecrübe ediniriz benim burdan öğrendiğim birçok şeyi ne annem ne kayınvalidem biliyor hatta ilk defa duydum diyorlar artık teknoloji diye bişey var herşey elinin altında yani bence hiç üzülme düşünme sadece bebişin sağlıklı olsun gerisi boş bence:CüvCüv::emir_bebek:

SUMİFER eşim zaten burda olsa kimseyi istemem benim derdim 6 ay yalnız kalcam gece bebek ateşlenir şöle olur böle olur beni korkutuyolar arbada kullanmayı bilmiom çıkmazdayım yaa.....yok beni götüremiyo eşim..

ne desen haklısın canım.gündüzleri neysede gece olunca çok zor olur.Allah korusun bebeğin rahatsızlansa dediğin gibi.bi çözüm bulunur inşallah.sende üzülmezsin daha fazla :1hug:

anam saat 6 olmuş beohaoldumsmile makinede çamaşırlar vardı çoktan durmuştur onları çıkarayım herkeste toplanmaya başladı sofrada kurulacak bende çıkayım herkese iyi akşamlar Şeniz

tüm annişlerin gözü aydınn
çok sevinidm.. kuzucuklar gelmişşşş
yarın benim meleğimde geliyor inş.
heber edicem

nur yazmıs bugun subat meleklerı topıgıne cızelgesıne gore de yarın 39+0 oluyor
bende hafiye gibi oldum kaydirigubbakcemile3

Biz dün konuştuk canım onunla bugün gireceğini söylemişti...

kayınvalide nede olsa öz annen gibi olmaz.ama kendi annende diğer kardeşlerinin lafıyla hareket ediyor.sağlık sorununda varmış sende gidemezsin.üzülme canım Allah yardımcın olur.hiç bişey olmasa kendin bakarsın bebeğine bazen öyle komşular oluyorki ailenden bile yakınlar.strese sokup kendini bebeğini üzme.keşke eşin yanında olsaydı o zaman sorun olmazdı sen gidemiyomusun eşinle birlikte 6 ay.

bende perşembe gidicem.sezeryan dan iyi anlarım ben demişti bi muayenesinde banada.ne meraklılar sezeryana ya.kafam karıştı bak şimdi. benim oğlum dönmedi teyzesi doğum pozisyonunu almadı bu durumda sezeryan mecbur gibi gözüküyor zaten.
ama ben son haftaya kadar bekleme taraftarıyım bunu kendisinede söyledim zaten dönmezse eğer erkenden almaya kalkmayın sakın dedim.
gerçi hala aynı yerlerden vuruyor oğlum bakalım dönmüşmü.
off evet ya olsun hayırlısı olsun adam sezeryanda 1 numara ama.. için rahat olsun dönmezse de eli iyiymiş.. bana beni de her halikarda erkeen dogurmazsam kesecek gibime gelioo...:kedi:

ben de gdp biraz uzanayım heryerim agımaya basladı artık.. gene gelirim opukkkkaydirigubbakcemile5

Bizde az önce dr dan geldik kızlar şubat diil ocak annesi olucam kısmetse perşembe günü bebişim gelicek korku ve heyecan içindeyim hepimiz için hayırlısı olsun

Bizde az önce dr dan geldik kızlar şubat diil ocak annesi olucam kısmetse perşembe günü bebişim gelicek korku ve heyecan içindeyim hepimiz için hayırlısı olsun

hadi hayırlı olsun bende çarşamba günü kısmetse kızımı kollarıma alcam hayırlısıyla inşallah çok tuhafım gerçekten bende değişik bi heyecan var...

iyi akşamlar kızlar
bende yeni doktordan geldim son kontrolümüzdü
02.02.2010 sabah 8 de sezeryana giricem hayırlısıyla inş
normal istesende yaptırmam dedi doktor 4100 gr olmuş bebiş 1 haftada daha çok alır normal doğum riskli dedi
ay bi acayip oldum haftaya salı geliyo kızım inş

Back
X