2010 Şubat Anneleri

ben yarın 37 olcam inşallah. pazarteside kontrolüm var. daha bebiş de dönmedi. canım sıkkın.sen?

ben 36 nın içindeyim 35+3 üm benim ki baş geliş normal am sezryan istiyom ben.....üzülme yürüyüş yap döner belki

Doğum yapan arkadaşlar lütfen ama, morale gelin. Göreceksiniz tabi. ınşallah doğurup bizimde lülülü diyeceğimiz zamanlar gelecek. :lepi:Yeterince stres altındayız şurda de mi.

ben 36 nın içindeyim 35+3 üm benim ki baş geliş normal am sezryan istiyom ben.....üzülme yürüyüş yap döner belki

Dua edin pazartesi kontrolde dönmüş göreyimde moralim yerine gelsin. Benim ilk olacak. Senin ilk bebek mi, ikinci mi? Neden sezeryan istiyorsun?

Doğum yapan arkadaşlar lütfen ama, morale gelin. Göreceksiniz tabi. İnşallah doğurup bizimde lülülü diyeceğimiz zamanlar gelecek. :lepi:Yeterince stres altındayız şurda de mi.

haklısın canım sorma ne stres hemde...ben korkudan herkese tıskıryom yaaaaa...

seninde ilk mi:içelim:

Slm Kızlar.herkes iyimi henüz doğuran yok galiba bugün:)seraptan güzel haberler gelicek inş.bugün.bende dün dr gittim ama halen bişi demedi hemoroid oldu bende normal doğumda zorlar dedi ama çatımı 2 şubatta ölçücekmiş.bu arada sancın gelirse normaldeneriz ilk dedi.sezeryan olursa hangisi dedim epidural dedi.bizim küçük cimcimemiz yine yüzünü kapattı açmadı daha kime benziyor bilmiyorum:)plaj cım haklısın cnm topik çok boşaldı ama sebebi çalışanlar izne ayrıldı evde pc yok sanırım birde yeni doğum yapanlar ancak dökülür.kendilerine gelirler bence.

Dua edin pazartesi kontrolde dönmüş göreyimde moralim yerine gelsin. Benim ilk olacak. Senin ilk bebek mi, ikinci mi? Neden sezeryan istiyorsun?

ilk canım ....benim hem zor oldu yani tüp bebek bile olmadı bu kızım yani kendiliğinden oldu ondan bide...... ben korkuyorum normalden ben sancı falan epiziyomi falan hiiiç kaldıramam korkunç geliyo böle ebelerin karnıma dirsekeleriyle yüklenmeleri aklıma geldikçe amaaaaaaan Allah korusun kızıma bu kadar eziyet çektirmek istemem ...........ama normal yapabileceklerede ne mutlu ve hatta BRAVOOOOOO...... kendimi mecburi ameliyat olcam gibi hissetmeye çalışıyorum...........

Slm Kızlar.herkes iyimi henüz doğuran yok galiba bugün:)seraptan güzel haberler gelicek inş.bugün.bende dün dr gittim ama halen bişi demedi hemoroid oldu bende normal doğumda zorlar dedi ama çatımı 2 şubatta ölçücekmiş.bu arada sancın gelirse normaldeneriz ilk dedi.sezeryan olursa hangisi dedim epidural dedi.bizim küçük cimcimemiz yine yüzünü kapattı açmadı daha kime benziyor bilmiyorum:)plaj cım haklısın cnm topik çok boşaldı ama sebebi çalışanlar izne ayrıldı evde pc yok sanırım birde yeni doğum yapanlar ancak dökülür.kendilerine gelirler bence.

pc olanlarda okuyup okuyup gidiyor birşey yazan konuşan yok...:olmaz:

meraba canım gözünaydın...........hadi yaaa tüh ...bende kızların günahını aldımbilmiyorumkismile

haklısın canım sorma ne stres hemde...ben korkudan herkese tıskıryom yaaaaa...

seninde ilk mi:içelim:

ilk. ben kimseye tıksıramıyorum ama. uyuyamıyorum, kaburgam acıyor, ağlamak istiyorum salak gb herşeye. nazlanacağım kimsede yok. Ailem Konya'da değil, eşimde akşam 9a kadar çalışıyor. Eşimin ailesine de ne kadar nazlabilirim ki? Nazlansam çekerlerde ben yapamam. Anneme telefonda patladım geçen küsüverdi, oturdum kaldım. Damdan düşmek üzere olan gelsin kardeşim!!! bide masaj yapmayı bilen varsa şöyle kaburgalarıma doğru.... ağlicam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.hormonlarımı aldırmak istiyorum.

Doğum yapan arkadaşlar lütfen ama, morale gelin. Göreceksiniz tabi. İnşallah doğurup bizimde lülülü diyeceğimiz zamanlar gelecek. :lepi:Yeterince stres altındayız şurda de mi.

güzel anlamda dedim valla kıskandım ne güzel bebiş büyütüp bide sohbetler çok imrendim....şu an bizde doğum korkusu falan bide başka saçma problemlerle boğuşuyom nese...........

amaaan ben loğusa siz hamile her lafa alınıyoz demikaydirigubbakcemile3
hepsi geçiyor kızlar kucağınıza alınca tüm dertler unutuluyor
valla ben çok tırstım doğumdan ama çok kolay doğum yaptım tırsılacak gibi değil
ama diyene bak:roflol: ben hamileyken hep ağlardım nası doğcak bu diye..ohaoldumsmile

nezihe ben de konyalıyım akşehirden
konyada üni. okudum eğitimdesen neresindesin

pc olanlarda okuyup okuyup gidiyor birşey yazan konuşan yok...:olmaz:

Haklısın cnm öyle olanlarda var ama mesela bende bazen birşey yazıcam site hata veriyor birtek bende mi oluyor bilmiyorum.birde hamileliğin son haftaları ya pskolojiler değişti sanırım bebişler doğsun ben herkesin geliceğine eminim geriye.

meraba canım gözünaydın...........hadi yaaa tüh ...bende kızların günahını aldımbilmiyorumkismile

ama msn den konuşanlara bende kızıyorum:)))) onlar bizi unuttular:))))Artık msn de de kimse yok.şaka yapıyorum.herkes sağlıkla kucağına yavrusunu alma derdinde birde malum hazırlıklar herkesin ailesi yanında.mesela benim annem var ben fazla giremiyorum girsemde yazamadan çıkıyorum bazen.ben örnek olarak esmayı voles esrayı gösterebilirim onların evde pc yok izne ayrıldılar.ve birçok kişide işyerinden giriyordu onlarda izinde malum.sen epidural sez.düşünüosun di mi?bende öyle istiyorum sezeryan olursa eğer ama uyuşmamaktan korkuyorum.dr sordum evet öyle durumlar olabiliyor dedi.

gunaydın kızlar dok. şimdi geldim cuma günü sezeryanla bebeğimi alacak doktor teyzemiz sabah 7 burda ol dedi bakalım nası olcak nedense bi korku kapladı içimi yabilmiyorumkismile

selam topik sakinleri... bu beklemek ne zor yaaa. 35. haftadan sonra geçmek bilmiyormuş. ha geldi, ha gelecek. anacım bu kızların da gelmeye niyeti yok. topikte doğanlar hep erkek. bilmiyorumkismile

ilk. ben kimseye tıksıramıyorum ama. uyuyamıyorum, kaburgam acıyor, ağlamak istiyorum salak gb herşeye. nazlanacağım kimsede yok. Ailem Konya'da değil, eşimde akşam 9a kadar çalışıyor. Eşimin ailesine de ne kadar nazlabilirim ki? Nazlansam çekerlerde ben yapamam. Anneme telefonda patladım geçen küsüverdi, oturdum kaldım. Damdan düşmek üzere olan gelsin kardeşim!!! bide masaj yapmayı bilen varsa şöyle kaburgalarıma doğru.... ağlicam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.hormonlarımı aldırmak istiyorum.

ahhhhh sorma anneme öle kin doluyum ki sorma sahip çıkamayacağın çocuğu ne doğuryon a kadın diye bi bağırdım telf suratıma kapadı....bende memleketten uzağım eşimede doğumdan 1 ay sora yurt dışı görevi çıktı anneme ablama gelin kalın diyorum bin dereden su getiriyolar gelmemek için ...boşverdiiiim olmaz olsunlarrrr...artık kendimi kimsesiz biri diye telkin ediyom....senede öle yap...

gunaydın kızlar dok. şimdi geldim cuma günü sezeryanla bebeğimi alacak doktor teyzemiz sabah 7 burda ol dedi bakalım nası olcak nedense bi korku kapladı içimi yabilmiyorumkismile

gözün aydın cnm. amaaan en azından belirsizlikten kurtulmuşsun. kollarına aldığın anı hayal et yeter :emir_bebek:

Günaydınnn kızlarrr...Biraz geç oldu günaydına ama ancak uyanabildik. Bütün gece yarı uykulu olunca ancak kallabildik....
Herkes iyidir umarım...
Aynezihe hoşgeldin aramıza...
Bebişin cinsiyetini,adını, tahmini doğum tarihini falan verirsen seni de hamiş listemize ekleyeyim...
Bugün iki melek daha geliyor kızlar...Kimbilir belki biri gelmiştir bile.. Ama ben ikisini de bebiş topiğine ekliyorum...
:lepi:

cnm bende aynıyım merak etme geçen gün dayanamayıp annemde kocamda yeter artık dedi:))))ama senin şanssızlığın yanlız olman olmuş kıyamam.Az kaldı cnm dayan.geçicek inşallah.Anneler güçlü olmak zorunda bunu en başlardan yaşıyoruz işte.

amaaan ben loğusa siz hamile her lafa alınıyoz demikaydirigubbakcemile3
hepsi geçiyor kızlar kucağınıza alınca tüm dertler unutuluyor
valla ben çok tırstım doğumdan ama çok kolay doğum yaptım tırsılacak gibi değil
ama diyene bak:roflol: ben hamileyken hep ağlardım nası doğcak bu diye..ohaoldumsmile

Cnm maşallah kuzuna.ALLAHIM uzun sağlıklı ömürler nasip etsin.Hiç sorma bana diolarki senin lohusalığın çekilmez nereye kaçsak.kaydirigubbakcemile3

Back
X