Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yarın 37 olcam inşallah. pazarteside kontrolüm var. daha bebiş de dönmedi. canım sıkkın.sen?
sizi de görcez lülülülülülü
ben 36 nın içindeyim 35+3 üm benim ki baş geliş normal am sezryan istiyom ben.....üzülme yürüyüş yap döner belki
Doğum yapan arkadaşlar lütfen ama, morale gelin. Göreceksiniz tabi. İnşallah doğurup bizimde lülülü diyeceğimiz zamanlar gelecek. :lepi:Yeterince stres altındayız şurda de mi.
Dua edin pazartesi kontrolde dönmüş göreyimde moralim yerine gelsin. Benim ilk olacak. Senin ilk bebek mi, ikinci mi? Neden sezeryan istiyorsun?
Slm Kızlar.herkes iyimi henüz doğuran yok galiba bugün:)seraptan güzel haberler gelicek inş.bugün.bende dün dr gittim ama halen bişi demedi hemoroid oldu bende normal doğumda zorlar dedi ama çatımı 2 şubatta ölçücekmiş.bu arada sancın gelirse normaldeneriz ilk dedi.sezeryan olursa hangisi dedim epidural dedi.bizim küçük cimcimemiz yine yüzünü kapattı açmadı daha kime benziyor bilmiyorum:)plaj cım haklısın cnm topik çok boşaldı ama sebebi çalışanlar izne ayrıldı evde pc yok sanırım birde yeni doğum yapanlar ancak dökülür.kendilerine gelirler bence.
Slm Kızlar.herkes iyimi henüz doğuran yok galiba bugün:)seraptan güzel haberler gelicek inş.bugün.bende dün dr gittim ama halen bişi demedi hemoroid oldu bende normal doğumda zorlar dedi ama çatımı 2 şubatta ölçücekmiş.bu arada sancın gelirse normaldeneriz ilk dedi.sezeryan olursa hangisi dedim epidural dedi.bizim küçük cimcimemiz yine yüzünü kapattı açmadı daha kime benziyor bilmiyorum:)plaj cım haklısın cnm topik çok boşaldı ama sebebi çalışanlar izne ayrıldı evde pc yok sanırım birde yeni doğum yapanlar ancak dökülür.kendilerine gelirler bence.
haklısın canım sorma ne stres hemde...ben korkudan herkese tıskıryom yaaaaa...
seninde ilk mi:içelim:
Doğum yapan arkadaşlar lütfen ama, morale gelin. Göreceksiniz tabi. İnşallah doğurup bizimde lülülü diyeceğimiz zamanlar gelecek. :lepi:Yeterince stres altındayız şurda de mi.
güzel anlamda dedim valla kıskandım ne güzel bebiş büyütüp bide sohbetler çok imrendim....şu an bizde doğum korkusu falan bide başka saçma problemlerle boğuşuyom nese...........
pc olanlarda okuyup okuyup gidiyor birşey yazan konuşan yok...lmaz:
meraba canım gözünaydın...........hadi yaaa tüh ...bende kızların günahını aldımbilmiyorumkismile
ilk. ben kimseye tıksıramıyorum ama. uyuyamıyorum, kaburgam acıyor, ağlamak istiyorum salak gb herşeye. nazlanacağım kimsede yok. Ailem Konya'da değil, eşimde akşam 9a kadar çalışıyor. Eşimin ailesine de ne kadar nazlabilirim ki? Nazlansam çekerlerde ben yapamam. Anneme telefonda patladım geçen küsüverdi, oturdum kaldım. Damdan düşmek üzere olan gelsin kardeşim!!! bide masaj yapmayı bilen varsa şöyle kaburgalarıma doğru.... ağlicam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.hormonlarımı aldırmak istiyorum.
gunaydın kızlar dok. şimdi geldim cuma günü sezeryanla bebeğimi alacak doktor teyzemiz sabah 7 burda ol dedi bakalım nası olcak nedense bi korku kapladı içimi yabilmiyorumkismile
ilk. ben kimseye tıksıramıyorum ama. uyuyamıyorum, kaburgam acıyor, ağlamak istiyorum salak gb herşeye. nazlanacağım kimsede yok. Ailem Konya'da değil, eşimde akşam 9a kadar çalışıyor. Eşimin ailesine de ne kadar nazlabilirim ki? Nazlansam çekerlerde ben yapamam. Anneme telefonda patladım geçen küsüverdi, oturdum kaldım. Damdan düşmek üzere olan gelsin kardeşim!!! bide masaj yapmayı bilen varsa şöyle kaburgalarıma doğru.... ağlicam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.hormonlarımı aldırmak istiyorum.
amaaan ben loğusa siz hamile her lafa alınıyoz demikaydirigubbakcemile3
hepsi geçiyor kızlar kucağınıza alınca tüm dertler unutuluyor
valla ben çok tırstım doğumdan ama çok kolay doğum yaptım tırsılacak gibi değil
ama diyene bak:roflol: ben hamileyken hep ağlardım nası doğcak bu diye..ohaoldumsmile