Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selmacım gelmişşşş... Nasılsın canım... Meleğin nasıl...
selma zeynep bebek nasıl?
Sağol Selmacım biz de iyiyiz çok şükür..İnşallah sarılık artmaz da rahatlarsınız canım... Haber ver bize de durumunu Zeynebin
kızlaaaaaar.ben doguma gidiyorum.cidden.
ya dün yine sancı bırakmadı beni.bugün doktora gittim 6+7 dk.bir sancı çıktı.doktor almamız gerek dedi.tabi kahvaltı yaptıgım için akşama kadar beklenecek ve akşam kısmetse kızıma kavuşacagım.tabi yatıracaklardı.hazır degilim dedim eve geldim.zeynoyu banyo yaptırdık eşimle.ablamlara haber verdim.kavınvalideme.ayy panık olduk yani.ögle tekrar nts ye girecegim.eger yine 6+7 dk aralarla sancı çıkarsa akşam alacaklar.ikinci dogumlar daha önemli oluyor dedi.ha bide açılma varmış.bu açılmayla eski dikişlerini bebek açabilir onnu için acele etmemz gerek dediler.neyse ben şimdi banyo yapacagımbherşey hazır zaten...offf bilmiyorum bir anda heyecan korku saldı beklemedigimiz bi tarih..neyse kızım iyi oysunda gelsin anneciginin kucagına.
sizler kendiinize iyi bakın.bi müddet giremeyebilirim.herkese kolay dogumlar diliyorum allaha emanet olun..
eger dogum olmazsa akşam muhakkak haser veririm.sizleri çok seviyorum hepinizi tek tek öptüm..
Havva kız yeşil yeşil pek bi havalı oldu senin isim böööle:roflol:
Ay ne güzel gözün aydın canım. Çabuk iyileştir bak kadıncağız ne kaldı şurdadelikafadulden
Ayyy geçmiş olsun canımmmm... hayırlısı olsun bakalım oğluşuna...
kızlaaaaaar.ben doguma gidiyorum.cidden.
ya dün yine sancı bırakmadı beni.bugün doktora gittim 6+7 dk.bir sancı çıktı.doktor almamız gerek dedi.tabi kahvaltı yaptıgım için akşama kadar beklenecek ve akşam kısmetse kızıma kavuşacagım.tabi yatıracaklardı.hazır degilim dedim eve geldim.zeynoyu banyo yaptırdık eşimle.ablamlara haber verdim.kavınvalideme.ayy panık olduk yani.ögle tekrar nts ye girecegim.eger yine 6+7 dk aralarla sancı çıkarsa akşam alacaklar.ikinci dogumlar daha önemli oluyor dedi.ha bide açılma varmış.bu açılmayla eski dikişlerini bebek açabilir onnu için acele etmemz gerek dediler.neyse ben şimdi banyo yapacagımbherşey hazır zaten...offf bilmiyorum bir anda heyecan korku saldı beklemedigimiz bi tarih..neyse kızım iyi oysunda gelsin anneciginin kucagına.
sizler kendiinize iyi bakın.bi müddet giremeyebilirim.herkese kolay dogumlar diliyorum allaha emanet olun..
eger dogum olmazsa akşam muhakkak haser veririm.sizleri çok seviyorum hepinizi tek tek öptüm..
bugün doğumu olanlara allah kolaylık versin hayırlısıyla atlatırlar inşallah benimde ctsi inşallah sabah 8 de gidicez ağdamı falan yaptırdım bişey olsada artık rahatım bekliyoruz hayırlısıyla allah hepimizi kurtarsın
geçmiş olsun canım,hakkında hayırlısı neyse o olsun, sezeryan yada normal farketmez, bebişin ve senin sağlığın iyi olsunda önemli olan sizin sağlığınız...
sağol canım biraz sarılık çıktı onun dışında iyi çok şükür sürekli uyuyor,dün doktor kontrolü vardı gittik, cuma günü tekrar gidecez inş artmaz sarılığı,, sen nasılsın ipek nasıl ..
Kızlaaaaaaaaar ben geldimmmm...Ömerim 3100 gram olmuş, başı hala aşağıda 2 haftada 600 gram süper dimi?? :))boyu da 49 dedi doktorumuz...yedikleirmin hepsi oğluma gitmiş bayıldım valla tipi de bana benziyor gibi yüzünü netgöremedim ama profilden gördümm tombuk tombuk yanaklarınııı...doktor ittirdi kaktırdı ama uyuyordu ben de kıyamadım dopkunma yazık yavruma dedim.. annelik böyle bişii galiba??:))
ama tansiyon yüksek... kan idrar testleri falan istedi akşamüstü sonuç almaya gidecem göstercem ben de şişim ve su tutması da cok ya süphelendi... işallah bişii cıkmıcak cıkarsa haftaya alırım bebişi dedi ona üzüldüm ama inşallah temiz çıkcak sonra bana büyük ihtimal tansiyon ilacı vercek...
biz de haberler boyle cooook mutluyum canlarımm...
07zeyno kolaylıkla dogum nasip etsin allah..
sumifercim sana da kolay gelsin erkan bey gene cok doluydu... ameliyatlar hastalar tanıdıkları fln filan..işallah seninki de dönmüştür dönmediyse bile takma mecbursun sezeryana hayırlısı diye düşün
öptmm sizi..
oyyy masallah omer bebege ıns sonuclarda ıyı cıkar canım
esracım gözün aydın.. Maşallah ikinize de inşallah tahlillerin de temiz çıkar canım
eeee anlat analatt nasildiiiiarkadaşlar geçen sene bu zamanlar sizlerin yaşadığı bu heyecanın aynısını ben yaşıyordum..İnanılmaz güzel duygular benim bebeğim aceleci davranmıştı ve 11 Şubatta dünyaya gelmişti 7,5 aylık doğum yaptım.şimdi sizlerin yazılarını okudukça o günlerimi hatırladım..evet geçen sene tam bu zamanlar heyecan içinde oğlumu bekliyordum..hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin Allahım..o yolda kimseyi sınamasın....hepinizi şimdiden kutluyorum ve meleklerinizi kokluyorum......