• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

sağol canım bak bu meyve olayını bilmiyordum haklı olabilirsin çünkü doğru düzgün beslenemedim ama kiloyla meyve yiyorum birde babamız hergün mutlaka portakal nar karışımı sıkıyor bize...

tamamdır kesinlikle meyve.Hem de portakal çok besleyici.Benim teyzem kilo ile portkal yermiş her gün.Oğlu 4.750 doğdu.
Ben de ancak suyunu içiyorum her akşam bir bardak .Eşim bana karışım yapıyor,kandırıyor bazen sırf portakal diye.Anlamicam ya ben.Tadına bir bakıyorum içine havuç atmış,elma atmış,limon atmış getirmiş.Mecbur içiyoruz.Ama bu kadar vitamine yine niye grip oluyoruz anlamıyorum.
Meyvelerde gerçek lezzet yok ki,heralde ondan.Bizim hormonların değiştiği yetmiyor bir de hormonlu meyve ye tam olsun.

herkese tunaydın kızlar. soyle bı gecmıse baktım da cok anormal bı durum yok sanırım herkes ıyı. mavıyeshıll ne yaptı acaba haberı olan warmı???

ay canım hastanede kalmak beni hepten delirtirdi
oyüzden döndüm acil bişey olursa yakın zaten hastane
çok sağol desteğin için öpüyoruz seizi kızımla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım korkma neden korkuyosun bak kızına kavusucaksın ıste ah bı 37 olsam da benımde sancım olsa bebegım gelse walla zıl takıp oynarım heralde sevıncımden kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.
ben bi kaç gündür giremiyordum kk ne.
merak eden arkadaşlarım olmuş sağolsunlar.kötü bi durum yok kayınvalidemde kaldık 2 gün sonrada dün dr kontrolüne gittik.
oğlum hala ters dönmemiş :olmaz:
nts ye bağlandık biraz heyecanlanıyor insan başlarda ama çok hareketliydi maşallah oğlum gayet normal çıktı herşey.
2,800 gr 48 cm olmuş.39.haftaya kadar bekleriz dedi drum eğer hala dönmezse sezeryan yaparız dedi ama ben de normal olsun istiyorum.
iki büylük duruyordu içerde ayakları ile kafası yanyana.ters olduğu için nefes daralmalarımın çok normal olduğunu söyledi baskı yapıyormuş bana aşağı inse rahat edersin dedi ama nerdeeee.
doğum bölümüne çıktım kat hemşireleriyle görüştüm.önden düğmeli pijama yeterli dediler eğer sezeryan olursa altını giydirmiyoruz sonda takıp hasta bezi ile bağlıyoruz dedi zaten akşamındada kaldırıp yürütüyorlarmış.biberon ve emzik istemiyoruz biz burada bebeği anne memesi ile besliyoruz eğer emmez yada süt gelmezse o zamanda kaşıkla veririz dedi.bende almamıştım zaten kaydirigubbakcemile3
bizden şimdilik bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun teyzoşları.
pınarcım hosgeldın canım masallah mınık erkegıne artık donermı bılmıyorum yerı de baya daralmıs Allah tan umut kesılmez yınede ıns ıstedıgın gıbı olur :emir_bebek:

selam kızlar, ben geldim, 5 gün aradan sonra :) şirketteyim bugün. evde de büyük ihtimalle net açılır bugün. baktım da doğuran olmamış bu 5 günde. inş kötü bi durum yoktur kimsede.

fatoş dönmüş, melekler topiğinde gördüm. hoşgeldin canım. bebiş nasıl? sen nasılsın,toparlandın mı?

sabahtan doktordaydım, 3 kilo olmuş oğlum :nazar: nst'de sancı çıktı,ama çok sık olmadığı için önemli değil dedi doktor. anastezi uzm. ile görüştük. sanırım normal doğum yapıcam ben. epidural mi olsa acaba diye düşünüyordum, ama vazgeçtim.

herkes iyidir umarım, 2 haftam kaldı doğuma ama patronum sağolsun haftaya salıya toplantı ayarlamış :) bu gidişle burda doğurcam ben :)

hepinizi öpüyorum canlarım, görüşmek üzere.

hulyacım senın bebısıne de kocaman bı masallah... patronuna da soyle yanı hakkaten artık dogdu dogacak ılerkı haftada olanların bebıslerı ınsaf ya bu kadar yuklenılırmı!!!

zeynepb, aycinperdahci, bilgen82, canbahar, dineva, ebruli_59, gokceber, HavvaEsen+, maksimen+, selmakerem, SHıNE, sumifer+, uslu, yaren_h+

amaaann yıne baya doluymus burası aman nazar degmesın :nazar:

y akızlar eskiden fıldırfıldır dönerdi içimde bebişim şimdi gümgüm vuruyo sadece içinizde öle olan varmıya doguracam mı ne?

selam kızlar, ben geldim, 5 gün aradan sonra :) şirketteyim bugün. evde de büyük ihtimalle net açılır bugün. baktım da doğuran olmamış bu 5 günde. inş kötü bi durum yoktur kimsede.

fatoş dönmüş, melekler topiğinde gördüm. hoşgeldin canım. bebiş nasıl? sen nasılsın,toparlandın mı?

sabahtan doktordaydım, 3 kilo olmuş oğlum :nazar: nst'de sancı çıktı,ama çok sık olmadığı için önemli değil dedi doktor. anastezi uzm. ile görüştük. sanırım normal doğum yapıcam ben. epidural mi olsa acaba diye düşünüyordum, ama vazgeçtim.

herkes iyidir umarım, 2 haftam kaldı doğuma ama patronum sağolsun haftaya salıya toplantı ayarlamış :) bu gidişle burda doğurcam ben :)

canım ya bende seni merak ediyordum.iyi olmana sevindim.maşalh damadıma.eh sanada maşallah bide epiduralsız dogurmayı düşünüyon öylemi.inşallah kolaylıkla atlatırsın.istediin gibi olsun dogum.evet artık az kaldı.önden sizler buyrun arkanızdan hemen biz..

Herkese merhaba kızlarrr
Fatocum ne güzel bebişine kavuşacaksın. Korkma. Kız insan yavrusundan korkar mı :)))
Pınarcım maşallah bebişne... Aman nazar değmesin...
Hülyacım canım bu haftada seni kanunen çalıştıramaz. Buna hakkı yok yani. ıstemezsen gitmezsin ve neden gelmedin diyemez....

Okuyunca ben de heyecanlanıyorum.Hayırlı haberlerle inşallah...:Saruboceq:

İnşallah canım sabah sağlık ocağına gittik tahliller, tansiyon herşey normal ama bebeğin kalp atışları 170 çıktı ebede kalp atışı hızlı nst ye bağlan içimiz rahat etsin dedi. Doktorumuzu aradık oda korkma dün herşey yolundaydı akşamüstü tekrar gel dedi bugün tekrar gideceğiz.. Sancımda yok ama Allah hayırlısını göstersin..:Saruboceq:

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı
sabah herşey yolunda giderken akşam herşey değişti
su geldi demişti aradım dr.umu hastaneye gidip nst çektir ve baktır dedi nstde sancım çıktı ve 1cm açılman var dedi :1shok:,
sonra eve yolladılar suyum yada kanaman olursa gel dedi ebe
eve geldik bu seferde banyoya bi girdim çamaşırımda kan :1shok:
hemen apar topar gene hastaneye gittik alttan baktı ebe açılma hala 1cm nstde gene sancım çıktı
ve tansiyonum yüksek çıktı yatıralım dediler ben istemedim
bişey olursa gene gelirim dedim
yarın sabah gene gel dediler
çok korkuyorum ya ne yapıcam ben mafoldumben

Canım Allah hayırlısını göstersin inşallah herşey yolunda gider senin için hayırlı haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:

ebrulicim ve zehracım hadi gözünüz aydın güzel haberlerle geldiniz allaha şükür maaşallah kuzucuklarınıza kızlar... artık darısı yarın gideceklere ... yani banada yarın biz ne haberler getirecez bakalım doktor amcamızdan....

inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım..opuyorumnanaktan

Maşallah canım oğluna herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..:nazar:
Normal doğum istiyormuşsun ne kadar güzel bende çok istiyorum ama dönmedi hala oğlum..
Patronuna da insaf yani bencede yasal olarak çalışmak zorunda değilsin canım..

y akızlar eskiden fıldırfıldır dönerdi içimde bebişim şimdi gümgüm vuruyo sadece içinizde öle olan varmıya doguracam mı ne?

Canım bebeğin büyüdü ya tabi artık daha sert vurcak normal.........benimkide böbreğime bi indiryo sağa yattımı feci olyo valla

korkma cnm sürekli değişiyor hareket şekilleri benimki bazen titretio bazen bir sağa bir sola popo sallıo bazende güm güm vuruyor.kasılman düzenli olmadıkça neden doğurasınki şeker.

dr giden kızlar maşallah miniklerinize.:nazar: fotalinacım hadi hayırlısı dualarımız seninle.:Saruboceq: geçmişi tam okuyamadım henüz herkesi opuyorumnanaktan

kız sende doğurcakmıyım diyip diyip fatoline gibi amaaaan olma

arkadaşlar bu hastaneye gelenlere yada eve gelenlere nasıl bir çikolata alıcaksınız ben netten şöyle bi baktım uçmuş fiyatlar kilosu 100 falan diyo değişik bişey olsun dedim ama çok pahalı dimi sizce?

İnşallah canım sabah sağlık ocağına gittik tahliller, tansiyon herşey normal ama bebeğin kalp atışları 170 çıktı ebede kalp atışı hızlı nst ye bağlan içimiz rahat etsin dedi. Doktorumuzu aradık oda korkma dün herşey yolundaydı akşamüstü tekrar gel dedi bugün tekrar gideceğiz.. Sancımda yok ama Allah hayırlısını göstersin..:Saruboceq:

canım ıns aksam ıı haberlerle gelırsınnn

Back
X