Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn bi ilçedeyim canım ..
sağlık ocağındaki dr.da hemşirelerde çok ilgisiz vepek
bişley anlamıyolar malesef
bunu da anlayacaklarını hiç sanmam
kalp atışlarını zor dinliolar mesala bulupta...
ben de buradayım!!!kaydirigubbakcemile3esya yıkıyorum birazdan utulucem...işyerinden boyuna arıyorlar...sanki işteyim...kaydirigubbakcemile2bende burdayım zemuszemus
ben de buradayım!!!kaydirigubbakcemile3esya yıkıyorum birazdan utulucem...işyerinden boyuna arıyorlar...sanki işteyim...kaydirigubbakcemile2
evet canım ya benim de 22.ci haftadan beri hep aşağıda başı baş kısmında hareket olmuyor da yukarda midem hop hop sürekli orada ayaklar varmış ondan cok hareket oluyormuş canım.. bu saatten sonra benimki de ters doner mi diye merak ediyourm?? yani sizinki döner de normal pozisyona benimki tersine dönersee??Merhabalar kızlar,
Nasılsınız bakalım,uyku problemleri baş gösteriyor galiba...Bende de inadına bi uyku söz konusu işlerim var ama gözümden uyku akıyormirmirmirmir
Dün sinemaya gittim herkes bana bakıyordukaydirigubbakcemile3
Maksimencim canım anlayabilirsin aslında..Benim 7.ayımdan beri dönmüştü bebeğim,doktorum çok güzel anlatıyor yerini..Bi de eltim ebe benim her görüştüğümüzde anlatıyordu bana kafası nerde ayağı nerde..
Bak ben sana biraz tarif edeyim inşallah işine yarar,karnının göbek deliğinin olduğu yer daha sivri malumun,işte o bölgede elinle tarama yap bi tarafından mutlaka diğer tarafa göre daha sertlik vardır..Hatta rahim içine bakıyosa yüzü sırtı eline gelir böyle sert sert...Bi kere kaburganda ya da kaburgana yakın hareket hissediyor olman bebek dönmemiş anlamına gelmez aslında..En çok ve şiddetli hareketler ayak hareketleri oluyor eğer kaburganda ya da onun alt bölümlerinde karnının yanlarında sık hareket hissediyorsan,muhtemelen ayaklarıdır canım..O zaman dönmüş olabilir..Kasıklarında da zaman zaman hareket hissebilirsin ayakları sanabilirsin..ışte iyi takip edip kasıklarındaki mi şiddetli yoksa yukarıda hissettiğini hareketler mi şiddetli..Aslında ne önemlisi bu canım.Gerildiği an da ya da elini ve kolunu aynı anda hareket ettirdiğinde bu farkı anlayabilirsin...
ınşallah dönmüştür canım..Allahımdan ümit kesilmez..Havvanın senin diğer dönmemiş tüm inatçı bebişlerimizin hayırlısıyla döner bebikleri inşallah:Saruboceq:
işte olsaydım da bari bu ay para alırdım... ://klava:
daha doguranımız yokkaydirigubbakcemile5merhaba kızlar??nasılsınız??Geçmişi okumadım,herkes iyi mi ??bi haber varmı??
ben iki gündür giremiyorum.Sancılarım vardı.Bugün de doktora gittik teyzeleri.Hala sancım var kasıklarımda.Kızım 2.770 gr boyu 49 cm olmuş.Kafası aşağıda,herşey normal ,bu sancılar normal artık dedi.
daha doguranımız yokkaydirigubbakcemile5
bebeginin ii olduguna sevindim kaç haftalık kız bebişin:ecrin_bebek:
Ben 36.haftanın içindeyim canım.Bundan sonra her hafta kontroldeyiz nasipse.Böyle giderse normal yaparsın dedi doğumu.Heyecan başlıyor yani.Allah yardımcımız olsun.
ayy serapcım son hafta hiç geçmek bilmez. hem de devir falan biraz stresli işler. ondan uyuyamıyorsundur. Allah yardımcın olsun bacım, 1 hafta daha sabret.
escos ayy sen de izindesin değil mi? çok sevindim valla senin adına. dinlenelim azcık dimi ama. benim de az bi işim kaldı evde çalışıyorum ama gözümde o kadar büyüyor ki, yarın toplantıda anlatıp devredicem inş.diğerini de perşembe devredicem.
bi yandan da evde valiz hazırladım, ufak ütüler bitmişti, uyku seti falan kaldı onları yıkıyorum.kocama akşam yemeği hazırlıyorum :) vakit çabuk geçiyor aslında gündüzleri. geceleri de ağrılar olmasa..