Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım zararlıysa içmememk lazım tabi. herşey bebişlerimiz için :)canim bak internetten bunu buldum " Biberiye, oğulotu, kediotu, melisa yaprağı, ginseng, lavanta, Aloe vera, fesleğen, keten tohumu, yabanmersini, adaçayı, sinameki, karakafes otu, tan otu, sarı çiğdem, ökse otu, ada soğanı, ak diken kabuğu, melek otunun hamilelikte zararlı olduğu belirlendi "
eee kizlarr anlatinn daha ne var? bugün eve ebe geldi az önce gitti.iste baya konustuk. baya iyi geldi bana motive oldum en azindan. bilmem gereken, dogum aninda yapmam gereken seylerden bahsetti! insallah haftayada gelcek :ecrin_bebek: biraz rahatladim sanki yaa!
aynısı ben de de oluyor gece tuv. kalktıgımda bir bakıyourm yuzum gozum ellerim simsiş kıırdamıyor..tansiyon falan degildir dimii ben tırsıyrum dun ebe geldi sisiyorsun gel de tansiyon bakalımd edi bugun gitmedim.. ya çıkarsa??Escos canım bende de var ödem ama seninki kadar değil. Ayak biileklerim senin dediğin gibi ama.Bi de sabah kalktığımda çok şiş oluyorum ellerimi kapatamıyorum...Ama yarım saate kadar geçiyo hareket edince
canım ben agda faln yaptramıyorum ya.. kendim temizleniyorum.. çatıda naapcam bilmiyorum valla yarım yamalak oluyor.. bi de kızlar herkes basitce anlatmış çatıya cıktım geldim çatı muyanesi yaptı vs. vs.. cok kolay gibi anlatıyor herkes beklediğimizin aksine yani.. acı vermiyor mu demek bu sıkıntı d aolmuyor galiba herkes cok rahat anlatıyor dikkaitmi cekti de..oyle mi??olumunekankayizsmilemerhaba bugün kızımla gidip bakıma girdik ağda manikür kaş bıyık tüm kıllarımızdan arındık ...
yarında doktora gidicez çatımıza bakacak ve doğum şeklımıze karar verecek allahım hayırlısını göstersin...
sizde ne var ne yok...
Bilgencim çok geçmiş olsun canım inşallah tahlillerin temiz çıkar..
mrb teyzeler biz dr dan çıktık fakat hala eve gidemedim arkadaşımdayım meraklanmayın die haberleri yazayım dedim:)) bebişimiz 3.300 olmuş çatıya dama çıkamadık haftaya c.tesiye kaldı artıkım 1 hafta daha yusuf yusuf çekicez yani genel olarak herşey güzelmiş suyumuz filanda iyi cd de verdi dr amcamız bizden haberler böyle hepinizi öptük geçmişde okuyamadım malum evde değilim
bılgenım canım gecmıs olsun Allah'ım yardımcın olsun dogum tarıhın de bellı olmus cok sukurkaydirigubbakcemile3 ınsallah tahlıllerınde temız cıkar
şu çatıya çıkanlar bir söylese nasıl bir duygu..akannehir
allah bi solukta kurtarsın canım. dualarım seninle. bir an evvel, sağlıkla bebişini kucağına al inş. :Saruboceq:
sevdi orayı sıcacık zaten ekmek elden su göldenkaydirigubbakcemile3
Günaydın şekerimopuyorumnanaktan
Canım kıyamam sabret sen de oğlunu kucağına alınca unutacaksın hepsini. Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın.
Ah canim ya hayirlisi olsun senin için
okadar dayanilmazmi sancilarin ay ins açilman olurda çektigin aciya deger bari
sende alirsin melegini kucagina hayirlisiyla
yarencim allah oyalamasın tez zamanda al yavrunu kucağına...
hülyacım allah yardım etsin canım çok sağlıkla al kuzunu canım kucağına
anaaaaaaaam doğuruyo buda abooooooooo ben niye doğurmuyom laaaaa kötükedihüso
canım benim allah yardımcın olsun kolayca olsun inşallah...
yarencim senide allah kurtarsın canım baya sıkıntıdasın belliki bir avazda kurtulursun inşallah canım...
Herkese günaydın arkadaşlar...
Seldacım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün... Ne güzel sağlıkla dünyaya geldi. Bu arada sen de pozitif düşüncenin gücünü kanıtlamış oldun bizlere bir kez daha... Bizleri de unutmadığın iin teşekkürler.. Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin inşallah...
Cucus da inşallah almıştır beebeğini kucağına hayırlısıyla...
Yarencim inşallah sen de kurtulursun bir avazda...
Slm kızlar.Yarencim cnm sabır.Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
çok sevindim selda adına.allah analı babalı büyütsün inşallah.iyi ya kalbinde bi problem çıkmamasına sevindim.çok şükün bi ara doktorlar alınsın bile demiştikötükedihüso ayyy...evet ultrason hata verebiliyo.benim zeynoyada 3.200 gr demişlerdi.zeyno 3.050 dogmuştu 150. gr.fark olmuştu onun için bire bir olmuyo...
ay hülyam sıra sana geliyo sanırım.canım benim allah yardımcın olsun bizlerede haber et.kendine iyi bak dinlen kız yat uzan..
bu arada hepinize selam kızlar..günaydın demeyeyim çok oldu çünkü...ben bugün biraz daha iyim şimdilik bi sancı girmedi.sanırım ben kendimi yordukça agrı giriyo.
seldacım allah analı babalı buyutsun sana da sabırlar..son gece de tersine donen de varmış demek hiçbişii kesin diil!!
yaren kız cok calıstın ya sen ondan mı acaba yoruldun falan.. yat birz yada sıcak duş al açılmaya da ağrılara da ii gelir boş boş beklemektense.. kolay gelsin valla acı zor ya ben de normal düşünüyorum ama acı eşiğim çok düşük ne yapcam bilmemm!!
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın kuzunu kucağına..:Saruboceq:
Fatoşcum seninde gözün aydın çok şükür herşey yolundaymış. Bir an önce kucağınada alırsın oğluşunu inşallah..
Kızlar bizimde doktor kontrolümüz var bugün geçen hafta suyumun azalmaya başladığını söylemişti. Bugn ne durumda acaba. Bakalım bugün bize tarih verecekmi doktorumuz. Dualarınızı bekliyorum:Saruboceqpuyorumnanaktan
YAREN canım Allah kurtarsın bitanem
herşey en güzel şekilde olur inş.
Rabbim sabır versin
slm kızlar nasılsınız?
bir kaç giremedim neler olmuş buralarda böyle
benide merak etmişsiniz dineva aradı sağolsun ALLAH razı olsun düşündüğünüz için
fatolina ve selda kavuşmuş demek meleklerine çoookk mutlu oldum gözlerim dolu dolu oldu rabbim hayırlı evlat eylesin
yarenede ALLAH kolaylık versin bir avazda kurtaesın inşallah
bizden haberler kızım ısrarla erken gelmeye çalışıyor dün çok şiddetli sancılarım vardı bütün gece sürdü doktorum ilaçları arttırdı biraz daha dayanman lazım dedi bakalım hayırlısı karnımdaki miyomda nefes aldırmayacak duruma geldi şu 36. haftam dolsada bende kavuşsam meleğime.
hepinizi öpüyorum canlar RABBİM hepimizin yardımcısı olsun
Fatoşcum Arasın böbreklerinde bir sorun çıkmamış çok sevindim canım gözünaydın,inş.en kısa zamanda hayırlısıyla evinede gelir oğluşunuz..
Cucus,Yaren kızlar Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.bebişlerinizi..
Doktora giden arkadaşlar gözünüz aydın maşallah bebişlere,
Doktora gidecek olanlarda hayırlı haberlerle dönerler inş...
bu arada biz de dr teyzemizden geldik... Esram 2800 olmuşboyunu söylemedi önemli değil dedi.Yüzünü gösterdi kızım yine... Dr teyzemiz de anneisne benziyo dedi :1hug: Çok sevindirdi bizi...Çatala çıktık açılmam yokmuş... VEEEEEEEE bebişim dönmüş kızlar yaaaa Allaha şükür :Saruboceq: Haftaya nst ye gireceğiz...bizden haberler bu kadar
mrb teyzeler biz dr dan çıktık fakat hala eve gidemedim arkadaşımdayım meraklanmayın die haberleri yazayım dedim:)) bebişimiz 3.300 olmuş çatıya dama çıkamadık haftaya c.tesiye kaldı artıkım 1 hafta daha yusuf yusuf çekicez yani genel olarak herşey güzelmiş suyumuz filanda iyi cd de verdi dr amcamız bizden haberler böyle hepinizi öptük geçmişde okuyamadım malum evde değilim