2010 Şubat Anneleri

Duygu,havva,escos teşekkür ederim cevaplarınıza.Yarın doktora gidip tekrar soracağım ilaçları.Her ilaç aslında bir zehirdir demişti bana da bi doktor ama bu iltihap da bebeğe zarar veriyor.Ne yapsam bilemedim.Uffff ......Allah'ım yardım et diyerek ağladım bütün gece ağrıdan.Ve kızımın o anki tekmelerini görmeniz lazımdı,ona da çok üzüldüm.Yavrum benim,annesinin bi'tanesi....Yaradan korusun onu ve tüm bebeklerimizi.

Sizi dertlerimle üzmek istemem kızlar ama damdan düşeni bir tek yine damdan düşen anlarmış.Paylaşınca rahatlıyorum en azından.

kızlar bir de sumifer vardı ne zamandır gelmiyor o benden 2-3 hafta ondeydi.. doğurdu mu acaba yoksa ya bilen var mı??:emir_bebek:

geldim canım geldimmm.
henüz doğum yapmadım oğlum doğum pozisyonunu almamış drumuz erkan bey böyle giderse spinal sezeryan olacak dedi.
haftaya perşembe kontrolümüz var bakalım o zaman belli olacak herşey.

ARKEOS canım rüyan gerçek çıkmadı bak ayın 19unda doğum yapmadım bekliyorum hala lülülülülülü

geldim canım geldimmm.
henüz doğum yapmadım oğlum doğum pozisyonunu almamış drumuz erkan bey böyle giderse spinal sezeryan olacak dedi.

ARKEOS canım rüyan gerçek çıkmadı bak ayın 19unda doğum yapmadım bekliyorum hala lülülülülülü
hoşgeldinnn.. canım spinal sezeryan ile epidurl arası ne fark var.. spinal demek genel anestezi mi demek?erkn bey 38-39 gibi sezeryan yapıo benim bildigim belki haftaya sezeryan olucaksın deseenee..

geldim canım geldimmm.

bak yaaaa dıl cıkarmıs bıde valla gece tam o saatler senı dusunuyordum bu kız naptı dıye:sm_confused: bıde cıksaydı napardım ben akannehir bekle canım ya zaten ne kaldı gelseydı ıyı olurdu yanı bı tane daha bebıs ama hayırlısı ıste kaydirigubbakcemile3

Günaydınlaaar. Haftanın son günü çoook mutlu bir gün. Artık son bir kaç iş günümüz kaldı bizim de mutluyuzkaydirigubbakcemile2
Bu sabah kimsecikler yok gece de pek gelen olmamış herkes güzelce uyumuş galiba bugün.
Ben pek düzgün uyudum sayılmaz dön sağa dön sola hop sırt üstü hiç bir yerde rahat edemedim. Sersem gibi gezcez bugün artık:bbo:

gunaydın canım hosgeldın,aynı valla bende hıc uyuyamadım esım sayesınde yatagın kenarında dusme tehlıkesıyle uyuyorum her gece mafoldumben suan sessız buralar ama oglene kalabalık olur galıba

Günaydınlaaar. Haftanın son günü çoook mutlu bir gün. Artık son bir kaç iş günümüz kaldı bizim de mutluyuzkaydirigubbakcemile2
Bu sabah kimsecikler yok gece de pek gelen olmamış herkes güzelce uyumuş galiba bugün.
Ben pek düzgün uyudum sayılmaz dön sağa dön sola hop sırt üstü hiç bir yerde rahat edemedim. Sersem gibi gezcez bugün artık:bbo:
hala iştesin??? offf allah kolaylık versin uykusuzlukla cok zor valla..

hoşgeldinnn.. canım spinal sezeryan ile epidurl arası ne fark var.. spinal demek genel anestezi mi demek?erkn bey 38-39 gibi sezeryan yapıo benim bildigim belki haftaya sezeryan olucaksın deseenee..

hoşbulduk canım.spinalle epidural arasındaki fark birinde omurilik zarının etrafına ve içine iğne yapıp belden uyuşturuluyor.diğerinde sadece omurilik zarının etrafına iğne yapılıp uyuşturuluyor birinde daha çabuk uyuşma olup çabuk geçiyor diğerinde uyuşmalar daha uzun sürüyormuş.
genel anestezi istemiyorum ben oğlumun doğum anını görmek istedim.anlaştık erkan beyle 39'un bitimine kadar dönmesini bekliycez eğer o zaman dönmezse sezeryana alınıcaz.şakkıdı

bak yaaaa dıl cıkarmıs bıde valla gece tam o saatler senı dusunuyordum bu kız naptı dıye:sm_confused: bıde cıksaydı napardım ben akannehir bekle canım ya zaten ne kaldı gelseydı ıyı olurdu yanı bı tane daha bebıs ama hayırlısı ıste kaydirigubbakcemile3

iyikide çıkmadı olumunekankayizsmile nedimecim.ne kadar içerde kalsa gelişimini o kadar iyi tamamlar.
hayırlısı olsun diyelim bekliyoruz yakışıklı oğlumu ama geceleri zor veriyor annesine.dün gece 2 de yattım ama deliksiz uyumuşum diyebilirim.

şimdide sağlık ocağına gidicez.aylık sütlerimizi almaya ve oradaki ebe 37.haftada testler yaparız demişti gerçi kendi hastanem yapıyor ama burasıda yapsın ne çıkar.
bakalım oğlumun pozisyonunda bi değişiklik varmı.kalp atışlarınıda dinleriz gitmişken zemuszemus

günaydın anneler..
bn de bugün annecime gidiyorum
bebişimi alıp gelicem inş.
yani doğumu orda yapıcam
sizleri son durumlardan haberdar edecem
ama msn ye ve topike giremezsem mrk etmeyin oldumu
bebişim gelirse hberini z olur inş.
dualarda unutmayın ...bnim her duamda varsınız:Saruboceq:
RABBıM HEPıNıZı KURTARSIN VE MELEKLERıNıZE KAVUŞTURSUN ıNŞAALLHA
topiki annemlerde fırsat buldukça takip ederimmm
SıZı ÇOOOOOOOOOK SEVıOOM A.EMENET .OLUNN
yerimsenibena.s.:nazar:a.s.

günaydın herkese bende birazdan kızımın karnesini almaya gidicem yarında küçük kızın kontorlü var inşallah bizde hayırlı haberlerle geliriz benimde pzt saqlı çalışıcam sonra gels,in tatil çok yoruldum valla

Eşim yazık ben gideyim sen rahat yatacaksan deyip duruyor ama önemli değil ki kalçalarımın ağrısıyla bütün gece uyanığım. Niye ağrıyor anlamıyorum resmen etlerim acıyor.
Bi de izne çıkınca sürekli uyucam diyorum mafoldumben

Bizim kızlar gece oturuyo sabahları da uyuyor galiba:)

günaydın anneler..
yani doğumu orda yapıcam
RABBİM HEPİNİZİ KURTARSIN VE MELEKLERİNİZE KAVUŞTURSUN İNŞAALLHA
SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİOOM A.EMENET .OLUNN

günaydın canımm.
ne güzel annenin yanına gidiyorsun bizlerden de selam söyle anneciğine.
doğum haberini eksik etme bizden.
hiç birimizi dualarımızdan çıkarmıyoruzki senide unutalım tatlım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Eşim yazık ben gideyim sen rahat yatacaksan deyip duruyor ama önemli değil ki kalçalarımın ağrısıyla bütün gece uyanığım. Niye ağrıyor anlamıyorum resmen etlerim acıyor.
Bi de izne çıkınca sürekli uyucam diyorum mafoldumben

Bizim kızlar gece oturuyo sabahları da uyuyor galiba:)

serapcım o kalça ağrıları bende de çok oluyordu.ama bu sıralar pek yok.belime bacağıma ağrısı vuruyor gece yatakta dönemez oluyordum.
bende çatı büyümesinden dolayı ağırırmış diye duymuştum.umarım en kısa zamanda geçer rahat rahat uyursun.bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda yorgun olmak istemeyiz.

hala iştesin??? offf allah kolaylık versin uykusuzlukla cok zor valla..

Valla canım öğlene kadar sersem gibiyim sonra açılıyorum öyle uykum falan gelmiyor. Sağolsun işler de o kadar sıkışık ki uykumun gelmesine fırsat kalmadan akşam oluyor. Ama bu hafta özellikle zor geldi işe gelmek. Ne yapalım yüzdük kuyruğuna geldik 1 hafta daha sabırrr:Saruboceq:

günaydın anneler..
yani doğumu orda yapıcam
RABBİM HEPİNİZİ KURTARSIN VE MELEKLERİNİZE KAVUŞTURSUN İNŞAALLHA
SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİOOM A.EMENET .OLUNN

Canım Allaha emanet ol. Güzel haberler getir bize. Arada haber vermeye çalış ama merak ederiz bizopuyorumnanaktan

gunaydin kizlar nasilsiniz insallah herkez iyidir dogum yapmis arkadaslara allah anali babali buyutsun meleklerini bir omur mutlu saglikli olsun bebisleri uyandim kac satir uyurmuyo beni kizim kaburgalarimi igneliyo resmen icimi koparcak yaramaz sey sinir oldum kalktim vala

serapcım o kalça ağrıları bende de çok oluyordu.ama bu sıralar pek yok.belime bacağıma ağrısı vuruyor gece yatakta dönemez oluyordum.
bende çatı büyümesinden dolayı ağırırmış diye duymuştum.umarım en kısa zamanda geçer rahat rahat uyursun.bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda yorgun olmak istemeyiz.

Ahlaya ohlaya dönüyorum zaten canım ya. Bi de bacaklarımı biri ayırıyor gibi ağrıyor bacak aram. O da genişlemedendir herhalde diyorum. Bütün gün sandalye tepesindeyim hala bi de akşamları koltuğa oturdum mu ya da yatağa girdim mi her yerim tutuluyor sanki.
Sağ salim meleklerimize kavuşalım da unuturuz ağrıyı sızıyıopuyorumnanaktan

kızlar ben biraz uyumaya gdyrm..optum sizleri maksimen hayırlı dogumlar cnm!!!

günaydın annişler
gece 4e kadar uyuyamadım ama yine de erken kalktım. uyuduğum süre boyunca bebeğimin odasını temizledim kaydirigubbakcemile3 aklımda temizlemek var ya sürekli aynı rüyaları görüp durdum. ay bi de kirlenmiş bi de tozlanmış akannehir yavaş yavaş kabuslara başladık galiba :)
hala çalışanlara kolay gelsin. benim pilim bitmiş hep yoruluyorum iki dakika ayakta duramıyrum

Back
X