2010 Şubat Anneleri

Selam kızlar Yaren'de kavuşmuş meleğine Allah analı babalı buyütsün 2 gün önce bu sancılar 5 dk düşeceğine 10 dk yükseliyor yazmıştı niye sezeryan oldu acaba?Tez zamanda iyileşirler inşallah.
Berrin iyimisin kızlardan alıyordum haberlerini.
bende bebeişi sağ tarafta hissediyordum kafası diye düşünüyordum ama değilmiş kızlar o poposuymuş doğum pozisyonunda olduğu için poposunu sağ tarafa dayıyormuş.

Ben de özellikle 2 haftadır falan poposunu sağımda hissediyorum hatta görüyorum.Çünkü bir dikiyorsağ tarafa karnımın sol tarafı boşalıyor resmen yamuk oğlum benim:asigim: Benimkinin kafası hep aşağıdaydı da geçenlerde çok sert hareketler yaptı döndü mü acaba diye korktum ama hareketler hep karnımın üst tarafında dönmemiştir umarım:1no2:

merhaba kızlar...
dun gıremedım baya bırıkmıs sayfalar okuyayım dedım vazgectım ıcınden cıkamadım :) hersey yolundadır umarım...
yaren(hulya) almıs oglusunu kucagına darısı bızlere ınsallah saglıkla...

selam kızlar, izin dilekçemi verip geldim, artık evdeyiz oğluşumla, bu havada dışarı çıkmak çok zor hele istanbulda, birazcık uyuyalım, yorulmuşuz :) yaren' e cok sevindim, darısı bizim başımıza artık,

herkese selamlar,

bu arada hediyelerimiz geldi hemen resmini koyuyorum :D

Kırmızı kurdeleli tacım, hastanede takmam için
picture.php

Ve bebek çikolataları (bunu bir turlu begenemiyordum, beni buyuk zahmetten kurtardılar sağolsunlar :D

picture.php

Son düzenleme:
slm kızlar
size YARENden haber getirdim
oğlunu kucağına almış sağ salim
genel anestezi oldu 3250 gr ve 52 cm bebek
hülyanında çok az ağrısı kalmış herkese selamı var

Maşallah demek Yaren'de doğum yaptı..:nazar:a.s.
Gözleri aydın.. Allah analı babalı büyütsün..:Saruboceq:
Maşallah oğluşuna boyuda kilosuda çok güzel..
Darısı başımıza inşallah..:Saruboceq:

kızlar kocaelindeyim ben ve kar yağmaya başladı.
hep diyordumki kar yağınca oğlum gelecek annesinin kucağına.
şimdi karı görünce içim bi tuhaf oldu.
gelsin kuzum artık ben onu çok özledim. :asigim:
evet canım ya ben de aynen yaz sıcaklarında işe giderken hava soğusa kar yağsa oğlum gelcek diyordum hava soğudukça ben de aynı hissten oldum.. süper bişii dimi ya aslında beraberiz de imdilik sesi çıkmıyor otomatik beslenip temizleniyor :)
slm kızlar
size YARENden haber getirdim
oğlunu kucağına almış sağ salim
genel anestezi oldu 3250 gr ve 52 cm bebek
hülyanında çok az ağrısı kalmış herkese selamı var
ayy ben dedim ona senin vakit geldi cok calıstın diye cok calısan cabuk doguruyor dolayısıyla izin de hemen yanmış oluyor ben aslında birazcık da ondan 37 ye kalmadım işte bizim fabrikada 37 ye kalan 37+1 de dogurdu hep.. sonraki 3 haftası da hep yandı.. aman neyse sağlıkla almış ya bebişini sonunda kucağına allah mesut etsin darısı biz bekleyenlerin basına!!!olumunekankayizsmile

selam kızlar, izin dilekçemi verip geldim, artık evdeyiz oğluşumla, bu havada dışarı çıkmak çok zor hele istanbulda, birazcık uyuyalım, yorulmuşuz :) yaren' e cok sevindim, darısı bizim başımıza artık,

herkese selamlar,

picture.php

Ve bebek çikolataları (bunu bir turlu begenemiyordum, beni buyuk zahmetten kurtardılar sağolsunlar :D

picture.php

tacına bayıldım cok guzelmıs kaydirigubbakcemile

kızlar merhaba, şu anda 35+2 deyim. beyaz bir akıntım var. böyle olan veya neden oldugunu bilen varmı?

herkese selamlar,

picture.php

picture.php
ay canım var ya superler!!! ta tam benim aradığım gibi mrkası ne tam gorunmuyor noluur yaz..süpermiş ya..kaydirigubbakcemile

kızlar merhaba, şu anda 35+2 deyim. beyaz bir akıntım var. böyle olan veya neden oldugunu bilen varmı?
ben de de 2-3 haftadır oluyor o akıntı daha koyu ve cok cok olunca doguma iice yaklaştın demek miş cnm.. normal miş yani..

doğum pozisyonu olunca poposunu sağ tarafa mı dayıyormuş :asigim: benim meleğim nerdeyse bir aydır öyle duruyor üzmedi hiç annesini. adı gibi olacak herhalde: ELİF
bu sırada kızlar isimler karakterler üzerinde etkilidir bilirsiniz. bir başlık açılmış bu konuyla ilgili. siz de bilgilerinizi gözlemlerinizi paylaşın buyrun: http://www.kadinlarkulubu.com/nasil...1-isim-kisilik-baglantisi-3.html#post11165733

bu isim olayı ilginçmiş gerçekten,okudum hepsini.istisnalar olsa da çoğu doğru.benim de tanıdıklarım yazılanla aynı.

Teşekkürler Escos cevabın için.... bende dogumla alakalı oldugunu düşünmüştüm.... desene bizde yavaş yavaş kuyruktaki yerimizi alıyoruz.... :)

zeynepcım ya bendede war o. kıvamı koyulastı akıntımın 1 haftadır. beyaz bazen hafıf sarımsı bazen cok yogun gelıyor bazen duruyor gun ıcınde. bazen su sanıyorum su gıbı oluyo bazende koyulasıyo. ne bıleyım anlamadım gıttı...

Evet Zeynep aynen..... hatta suyummu geldi diye panik oldum bugün ilkkez... o kadar yogundu....
Escosun söyledigi gibiyse iyi bisey sakin olmalıyız o zaman....

srpp tekmelemiştir annesi. benim elime geliyor ayağı topak topak yavrumun ay doğsa da öpsem ayaklarını :asigim:

kızlar midem çok fena
ve adet sancısı gibi bir ağrı başladı yine bende offff :bbo:

Back
X