2010 Şubat Anneleri

canim benimde öyle bebek ters döndügü icin ayaklari topuklari oraya baski yapiyor dedi. bende öyle tam gögsümün alltinda bi agri , bi baski, sanki nefes alamiyorum gibi hissediyorum!

himmmm.... gerci daha varmis sana ama canim benim ozamanlar yani 35 haftalarda daha fazla agrim vardi kaburga kemiklerimde. ama gittikce azaliyor . cünkü bebek asagiya indikce o mide boslugu ve kaburga kemikleride biraz olsun rahatliyor.simdi sende mide yanmasida cok olur iste zamanla bebek asagiya indigi icin miden de rahatlar! tabi gittiginde doktoruna yine sorarsin canim!

yaren doğum yapmış allah analı babalı büyütsün inşallah açılışlar başladı hayırlısıyla bide bizim sıramız bi gelseydi

Canım yaaa.. Kulak tıkamalısın bence o laflara... Annelik ve beebek o kadar kötü bi şey olsaydı kadınlar bu kadar yıldır doğurur muydu... Bence arkadaşın hormonlar azmıştır da ondan söylemiştir o kadar sözü... Annelik herkese nasip olmayan bir duygu ve bunu yaşadığımız için çok şanslıyız... Benim annem benim için ayak bağı olduğumu düşünseydi eğer ömüür boyu kalbim kırılırdı ona... Çünkü bu dünyaya gelmeyi ben istemedim. Beni onlar çağırdı...Ben çok kızdım arkadaşın aAkpakçım kusıra bakma :oklava:
evet mantığım böyle söylüyor ama zaten taşındığımızdan beri bütün günümü evde geçiriyorum tam böyle depresyona müsait durumdayım. çok sevdiğim de bir arkadaşım neler konuştuk tam hatırlamıyorum ama onla konuştuktan sonra gitti bende tüm moral. o da dün ntsye girmiş o esnada bir kadın doğum yapıyormuş çok korkmuş.
ayy canimm ne demek yeee! bebek ayak bagi olur mu hic! nekadar yanlis bir düsünce! ve hamilelikte arkadaslar " eger bebek gercekten istem disi dünyaya gelmisse bunu bir ömür boyu hisseder, hem anne karninda , hemde dogduktan sonra kisisel bozukluk icine kapanma, kendine olan güven duygusu , disa kendini kapama gibi bircok " özellikleride bebk kendinde tasirmis! :gitme:
of bebeğim üzüntümü hissetmesin istiyorum ama elimde değil canım çok sıkkın yalnızlık çok kötü ya. şimdi memleketimde olsam anneme giderdim teyzeme giderdim unuturdum böyle oturup düşün düşün dur çıkamıyorum işin içinden

canım sen kendini neden strese sokuyorsun.bir senmisin bu dünyada doğum yapacak olan hepimiz aynı sıkıntı ve stresleri yaşıyoruz.bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra bütün sıkıntılarımız sona erecek meleğinle göz göze geldikten sonra bunca acıya değmiş diyeceksin.hadi bırak ağlamayı yüzün gülsün biraz sona yaklaştıkça bunlar gayet normal.
size söylemek istemediğim şeyler var beni gerçekten üzen
hiç moralini bozma öyle güzel bişeyki annelik hele bebeğini kucağına alınca çok güzel bi duygu bütün çektiklerini unutuyosun

evet geçen eşimin bir arkadaşına gitmiştik evden çıkarken bizim ev ne kadar da boş değil mi dedim. çok tatlı 3 yaşında bir kızları vardı evi neşelendiriyordu...
son ay zor geçecek galiba fisfisfis

kızlar bir arkadaşımla konuştum doğumuna bir hafta kalmış olan... öyle moralimi bozdu ki anlatamam. kalkıp yemek yemek bile istemiyorum. "niye yaptık ki bu bebeği şimdi bir sürü acı çekecez, sonra da bir sürü ayak bağı" falan derken buldum kendimi mafoldumben ağlamak istiyorum. zaten ağrılardan doğru düzgün yatıp uyuyamıyorum dinlenemiyorum. çok yorgunum. ne yesem midem volkanik dağ gibi yanıyor ve ağzıma doğru acı acı asit geliyor. offfff geri dönüşü olmayan bir yoldayım, dışarıda rüzgar. biryerlerden güzel bir umut tutacak olsam elimin içinde köpük gibi sönüyor. aklıma neler neler geliyor ama yazmıyorum çünkü sizin de moralinizi bozmak istemiyorum mafoldumben

ya ne saçma bir düşüncedir bu.allah ın bir lütfu annelik ve bir bebek sahibi olmak yatıp kalkıp dua etmemize sabep olan tek şey bebeklerimiz bence ne isteyenler ve bu kutsal şeye ulaşamayanlar var allah bizleri şanslı kılmış ve anne olmamızı sağlıyor bence sadece bu şekilde düşünmeliyiz ve diğer söylenenlere kulak tıkamalıyız.canımcım sende hiç canını sıkıp bebeğede kendinede üzüntü verme

kızlar kızım 3750 gr ve 50 cm çatımız bacamız herbirşeyimiz normal
dr. epidural normal doğum önerdi sezeryana yanaşmıyor beklemedeyız hayırlısı bakalım

dr. epidural normal doğum önerdi sezeryana yanaşmıyor beklemedeyız hayırlısı bakalım

gözün aydın canım ne güzel herşey süper bebişede maşallahhhh allah nazarlardan saklasın hayırlı doğumlar versinnalkisalkisalkis

çatı muayenesı hiçte anlatıldığı gibi değilmiş hiç acımadı sadece parmağını soktu dr. o kadar abartıldığı kadar yokmuş...

Gözün aydın canım maşallah bebeğinede kilosu ne kadar güzel nazar değmesin..:nazar::nazar:
İnşallah doğum şeklinde istediğin gibi olur.Allah gönlüne göre versin..
Neyle besledin kızını annesi bizim kilomuz perşembe 3168 gr.dı son haftamız bende deneyeyimkaydirigubbakcemile3

Canım maşallah kuzucuğuna... İnşallah her şey gönlünce olur...

Gözün aydın canım maşallah bebeğinede kilosu ne kadar güzel nazar değmesin..:nazar::nazar:
İnşallah doğum şeklinde istediğin gibi olur.Allah gönlüne göre versin..
Neyle besledin kızını annesi bizim kilomuz perşembe 3168 gr.dı son haftamız bende deneyeyimkaydirigubbakcemile3

Canım seninle nerdeyse aynıyız. Benim kız 2800...

Canım maşallah kuzucuğuna... İnşallah her şey gönlünce olur...

Canım seninle nerdeyse aynıyız. Benim kız 2800...

İnşallah biraz daha kilo alır kuzucuklarımız. Doğumdan sonra yaklaşık 200 gr. inermiş bebeklerde doğum şişliği olurmuş. Bol bol meyve ve kırmızı et tüketmek lazım...cokacimcoook

canım hazırlıklar tamam desene.ben hastanemizin doğum kat hemşiresiyle görüştüm hasta bezini biz buradan veriyoruz sizin getirmenize gerek yok sadece orkid getirmeniz yeterli dedi.
birde atlet istemiyorlarmış emzirirken zor oluyor kullanmıyoruz dedi.olsun ben yedek bir tane koyarım olmazsa çıkarken giyerim dedim. siz bilirsiniz dedi.
haberin olsun canım nasıl olsa aynı hastanede doğum yapıcaz.

canım sen kendini neden strese sokuyorsun.bir senmisin bu dünyada doğum yapacak olan hepimiz aynı sıkıntı ve stresleri yaşıyoruz.bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra bütün sıkıntılarımız sona erecek meleğinle göz göze geldikten sonra bunca acıya değmiş diyeceksin.hadi bırak ağlamayı yüzün gülsün biraz sona yaklaştıkça bunlar gayet normal.
dogru ya da ben bnu bilmiyordum bu akşam erkanda dogun yapan bia rk. a gittim o da soyledi neyse onları naapcam ben o kadar da aldıydımm çıkarıp yerine orkid mi koyayım cok kanama oluyor lazım olur diyorlardı..
nasılmış çatı muyanesi artık sen d ebilliyorsun

oy masallah neyle besledın kız bebısını tüyolarını ver bizede kaydirigubbakcemile

ben doğru düzgün beslenemedim meyve dışında kiloyla meyve yedim
birazda anasına çekmiş galiba tombili olacak kaydirigubbakcemile3

Back
X