Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar herkese merhaba nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. ben 22,01,2010 saat 14,05 te meleğimi dünyaya getirdim. Kızım 3,600 gr ve 53 cm doğdu ve normal doğum (38 hafta 2 günlük) yaptım biraz önce eve geldik çok mutluyum, sizler içinde dua ettim doğum yaparken, kızlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
Kızlar herkese merhaba nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. ben 22,01,2010 saat 14,05 te meleğimi dünyaya getirdim. Kızım 3,600 gr ve 53 cm doğdu ve normal doğum (38 hafta 2 günlük) yaptım biraz önce eve geldik çok mutluyum, sizler içinde dua ettim doğum yaparken, kızlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
kızlar kızım 3750 gr ve 50 cm çatımız bacamız herbirşeyimiz normal
dr. epidural normal doğum önerdi sezeryana yanaşmıyor beklemedeyız hayırlısı bakalım
gözün aydın canım ne mutlu sana Allah analı babalı büyütsün olumunekankayizsmile
darısı başımıza inşallah
bugün moralim biraz daha iyi kızlar. uzun süredir eşimi de göremiyordum, nöbetlerden dolayı evde olsa bile uyuyordu. eşim de destek oldu bana sizlerin de destekleri kendime getirdi beni sağolun Şeniz
Kızlar hepiniz çok sağolun darısı başınıza inş.
doğumum normal oldu kızlar epiduralsiz, 5 cm açıklıktan sonra sunni sancı verdiler sonrada 9 cm de doğumhaneye aldılar..
canimm hayirli olsunnnnnnnn..... bakarizz simdidelikafaduldenkızlar kızımın yatagı bugun geldi elbiselerini yerleştirdim teyzeleride görsün diye ekledim profilekaydirigubbakcemile2
:dance:ayyy kizlarr bi cikamadim gitti haaa ev, ortalik göcüyo vallaaakaydirigubbakcemile2 okus pokus yapsam oratlik biranda toplansaa :tomato: benim bebeisimde 36+2 iken 3200-3300 dedi. boyuda 48 dedi! ay pazartesi randevum var
hayırlı olsun canım sağlıkla annesinin kallorında büyüsün opuyorumnanaktan
kız maşaalh bebişine benimki zor bela 3 kilo olmuskaydirigubbakcemile3
37 haftalık benim senin dogum yakın heralde:uhm:
Havvacım sağol canım benim, hadi darısı başına, Esranın dönmesine de çok sevindim gözünaydın , Kezban hanım yaptırdı doğumu canım hatta aynı zamanda iki doğum yaptırdı diyebiliriz iki hastası vardı biri ben (selma1) diğerininde adı selmaydı oda selma2 bi ona gitti, bi bana geldi, ben Kezban hanımdan çok memnun kaldım sağolsun çok iyi davrandı çok rahatlattı beni ebelerde çok iyilerdi canım inş.senin doğumunda çok rahat geçer....
kızlar kızımın yatagı bugun geldi elbiselerini yerleştirdim teyzeleride görsün diye ekledim profilekaydirigubbakcemile2
Hülyacim gözün aydin canim Allah anali babali saglikla büyütsün oglusunuslm kızlar
size YARENden haber getirdim
oğlunu kucağına almış sağ salim
genel anestezi oldu 3250 gr ve 52 cm bebek
hülyanında çok az ağrısı kalmış herkese selamı var
Canim sikma canini sagligi yerinde olsun bebisinin Allahtan hayirlisiÇok üzgünüm çoookslm kızlar bende dün doktordaydım
kısaca anlatayım size nts normal cıktı ama ultrason da ters bebeğim yani yüzüstü gelmesi gerekirken sırtüstü geliyomus sertleşmen ondan dedi bebeğin rahat değil dedi benimde moralim bozuldu.sertleşme oldugunda gel dedi bende gün içinde 4-5 kez oluyo coguda gece yarısı eşimde dışarda çalışıyo kayınvalidemlerde kalıyom zatennasıl diyecem gece yarısı dedim bi şey olursa sorumluluk size ait dedi bende o zaman alalım cocugu dedimeşimlede konustuk çarşamba gel dedi tahlilleri yapalım diye korkuyorum yani normal doguracam diye bişey falan olursa böle işte 3 kilo olmus bebeğim kilosuda az gibi ama ne yapayım
oh ne güzel tarihiniz de belli oldu artik beklemek kaldi desene. Firsat buldukca dinlenmeye çalis canim yorma fazla kendiniselam canlar..bende doktordan geldim..artık tarihimiz kesin belirlendi hatta yatış kagıdımızı bile aldık.erken gelmezse benim kız 5 şubat cuma günü dogum tarihimiz.ben artık muayeneye gitmeyecegim ..çünkü benim doktor izne ayrıldı.5 şubatta gelecek .gelincede zaten hemen dogum olacak.sabah 9 da gel dedi.şimdilik herşey yolunda.suyumuz. falan iyi.doguma kadar bol bol yat dinlen sancılanma beni bekle dedi..ay nasıl dinleneceksem bilmiyorum yapılacak birsürü iş var gelde yapma yani..
siz nasılsınız kızlar...
Hadi hayirlisi zehra seninde tarih belli olmusGözün aydın canım. Hayırlı doğumlar olsun inşallah. Ne güzel tarihin kesinleşmiş.a.s.
Bizim doğum tarihimiz sata göre çok yakın seninle ama bizim 29 yada 30 ocakta sezeryanımız olacak. Bebeğim dönmemiş ve suyumuz azalmaya başlamış. Bende 2 Şubat istiyordum ama böylesi hayırlıymış demekki.a.s
Ebrucum Masallah kizina canim ne güzel hersey yolundakızlar kızım 3750 gr ve 50 cm çatımız bacamız herbirşeyimiz normal
dr. epidural normal doğum önerdi sezeryana yanaşmıyor beklemedeyız hayırlısı bakalım
Selmacim seninde gözün aydin canim sende kavustun melegine Allahin izniyle ay ne güzel ya hergün bi bebisimiz geliyo artik Allah anali babali saglikla büyütsün insKızlar herkese merhaba nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. ben 22,01,2010 saat 14,05 te meleğimi dünyaya getirdim. Kızım 3,600 gr ve 53 cm doğdu ve normal doğum (38 hafta 2 günlük) yaptım biraz önce eve geldik çok mutluyum, sizler içinde dua ettim doğum yaparken, kızlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
Selamcım gözün aydın canım. Maşallah sana da Zeynep Ceren'e de. Allah analı babalı büyütsün...Sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin canım... Doğuma Kezban hn. girdi di mi? Yaklaşımı nasıldı?Ayy benim bebişim de dönmüş. Normal doğum için bir engel yok şimdilik. o yüden soruyorum canım...
tesekkürler teyz<esiiyi günlerde kullansın inşallah![]()
benımde 37 haftalık canım