2010 Şubat Anneleri

Canım benim duyduğum kadarıyla 12 saat öncesinde yemeyi içmeyi kesmek gerekiyormuş. Onun dışında yapacağın bi şey yok... Valizini alıp gidiyosun. Kayısı kompostosu sezeryandan sonrası için...Kolay tuvalete çıkmak için. Sakın sezeryandan önce içme... Sorun yaratabilir.

Sakin olmak da çok önemli hormonların düzeni açısından..

evet bencede bıde gaz yaparsa kayısı kompostosu daha fena olabılır amelıyattan sonra ıcılmesı daha faydalı olabılır,Allah yardımcın olsun bızede dua et aklına gelırsek :ecrin_bebek:

slm bende şubatın 27 görünüyo ama 2 hafta önden gidiyo ve ben sezeryandan çok korkuyorum.bebeklerinizin isimlerini söylermisiniz?

herkeze merhaba benim az kaldı bu karda kışta sancı gelse nasıl gidecez yaa çarşamba günü bende sezeryan olcam hayırlısıyla ama ondan önce acayip stresliyim anlatamam çok korkuyorum yaa...

hayırlısı olsun cnm bebişin sağlıkla gelsin inş.sıkma kendini rahat ol lütfenn

oh ohh her gün bir annemiz meleğine kavuşuyor ne güzel.
şu karlar hafifleyene kadar kuzularımız beklesinler içerde yollar berbat havada çok soğuk insan telaş yapıyor ya sancım tutarsa diye :1shok:

oh ohh her gün bir annemiz meleğine kavuşuyor ne güzel.
şu karlar hafifleyene kadar kuzularımız beklesinler içerde yollar berbat havada çok soğuk insan telaş yapıyor ya sancım tutarsa diye :1shok:

bence de canım bizim evden hastaneye gitmek şu an çok zor herhalde ambulans çağırırız allah hakkımızda hayırlısını versin

Escoscum iyi hissetmene sevindim...Hep böyle yüksek olsun morallerimiz inşallah
bugun 3 kere uyudum hayırlısı olsun kar yagdı ben uyudum ama süper oldu walla... herkes ii bakıyorum tarihlerde belli olmaya basladı bakıyorum..:) su ana kadar sadece 1 normal dogum mu oldu budurumda kalan herkes sezeryan galibaa??

bugun 3 kere uyudum hayırlısı olsun kar yagdı ben uyudum ama süper oldu walla... herkes ii bakıyorum tarihlerde belli olmaya basladı bakıyorum..:) su ana kadar sadece 1 normal dogum mu oldu budurumda kalan herkes sezeryan galibaa??

İki normal doğum canım... Bakalaım sonrası ne olaacak

herkese iyi geceler.Kar da yağıyor herkes evinde ama burada kimseler yok,hayırdır inşallah.Umarım iyisinizdir kızlar...

selam kızlar arkadaşlardan selam getirdim..... akrahan arkadaşımız dün doğurmuş sezer omuş bebişi 3.200 doğmuş oğluşu olmuş maşallah hepinize selamı var...

maksimen arkadaşımızında selamı var hepinizden dua istiyo bebişi tersti dönmüş ama bu seferde suyu azmış normal yapamıyo pazartesi sezer olcek büüyk ihtimalle..........

Bu ayın sonuna kadar herhalde bir sürü meleğimiz olucak.Ama hala ne hikaye yazan ne de resim koyan var yaaaa.Merak ediyorum bebişlerimizi.Şubatta ilk kim doğuracak bakalım.

ben şubatın ilk günü istiyodum ama olmayacak büyük ihtimalle pztesi dr a gidicem gün vericek heralde o hafta içi alıcak

bu arada gerçekten ne çok sezeryan doğum var yaa neyse bebişler sağlıklı olsunlarda önemli olan o

selam kızlar arkadaşlardan selam getirdim..... akrahan arkadaşımız dün doğurmuş sezer omuş bebişi 3.200 doğmuş oğluşu olmuş maşallah hepinize selamı var...

maksimen arkadaşımızında selamı var hepinizden dua istiyo bebişi tersti dönmüş ama bu seferde suyu azmış normal yapamıyo pazartesi sezer olcek büüyk ihtimalle..........

zehracım ne güzel haberler getirmişsin bize.
maşallah akarahan a sağlıkla gelmiş meleği.
maksimende inşallah p.tesi alır bebeğini kucağına ama bu gece uyuyamaz heyecandan.
herkesin ters duran bebişleri dönmüş benim oğlum neden dönmüyor teyzesi :emir_bebek:

zehracım ne güzel haberler getirmişsin bize.
maşallah akarahan a sağlıkla gelmiş meleği.
maksimende inşallah p.tesi alır bebeğini kucağına ama bu gece uyuyamaz heyecandan.
herkesin ters duran bebişleri dönmüş benim oğlum neden dönmüyor teyzesi :emir_bebek:
ay ne guzel doguran dogurana cook sevindim....

subat anneleri uykuya daldı heralde artık tatlı ruyalarrr herkese!!..

Back
X