2010 Şubat Anneleri

Zeynepçim geçmiş olsun... Allah dayanma gücü versin
inşallah...
Bilgencim yarın iyi haberlerle gel inşallah....
saol canım mafoldumben

inş. kızlar yarın arayıp ogrenecem umarım ıı cıkarda bıter bu stres ya
ıns canım dualarım senınle :Saruboceq:

herkeze merhaba ay doğumlar başladı hayırlısı bize inşallah sağlıklı sıhatli bi şekilde kurtuluruz bizde bu havalar beni çok korkutuyo acil bişey olsa nasışl gidecez doktor hastaneye nasıl gelcek onu düşünüp duruyom heryer buz gibi hayırlısı artık...
canım ıstanbulda hastaneye mı yetısemıcez oyle asırı bı yagıs yokkı nolcak germe kendını yok yere :hulya:

selammm :lepi:

hadı gozu aydın aytenınde almıs oglunu kucagına Allah saglık versın ıkısıne de :nazar:
aaa zeynebınde sancısı oluyodu ara ara oglu acelecı davranmıs demek... ıyı olduklarına cok sevındım doruk bebege kocaman bı masallah :nazar:
nur cum uzulme canım dogunca da toparlar bebısın nolcak sankı çıtı pıtı bı bebısın olucak yerimseniben
cok az kalmıs senınde heyecan doruktadır. saat saymaya baslamıssındır artık :lepi:

kızlar bu arada dırek daldım olaya dun yoktum ewde esımle arkadasına gıtmıstık hawa kotu olunca kaldık bugun donduk. bı baktım bıssuru kısı dogurmus ıyıkı 1 gun gıremedım he kaydirigubbakcemile3
bugun bende ıyı degılım sabahtan berı yatıyorum. yuruyemıyorum bacak aram cok acıyo bacaklarım fena halde agrıyo. kasıklarım da basladı ara ara gecıyo ara ara vuruyo. kızımın hareketlerı normal cok sukur de arada bagırsaklarımı bozmusum gıbı bı agrım oldu sabah vajen bolgeye dogru karıncalanma basladı sonra oda gectı... ewe geldık sabahtan kalkmadım hala. yattıgım yerden bı sıze bakıyım dedım. salı kontrolum war bakalım doktor amcamız ne dıcek. yuruyemıyorum bugun resmen bacaklarımın agrısından aglıcam az kaldı mafoldumben
kızlar demek zeynep 6672 de dogurmus.. gecen kız cok fena akıntım var diyordu ben de ben de herzaman oldugundan normal gelmişti onunla bizim tarihler aynıydı..tırstım valla ben de hazır hissetmiyourm agrı sancı vs.. sabah kasıgımı parçalıyorlar gibi bi agrılar oldu umarım dogum sancısı o degildir... valla kas agrısı gaz sancısıdır dedim gectim ama tırstım daha erken bana...akannehir
ama zeynep e cook gecmiş olsun saglıkla buyutsun bebişini...opuyorumnanaktan
slm kızılar nasılsınız.
evet koca dokuz ay bitiyor benimde salı günü bitiyor.
bbeğimdönsün diye çok dua ettim
normal olsun diye..vee dün dr. gittim dönmüşdediler çok sevindim
ama dr.un yüz ifadesi hoşuma gitmedi
ve işte isemediğim cvp.
bebeğim minik olacakmış ve suyum bitmiş
açılmam da sancım da yok
şimdi bol bol su içiyorum
normal doğum olma şansım çok düşük.
sezaryanolabilirim yarın
dua edin bol bol....
normal olmasını çok istiodum ama olmuyor.
şimdi tek istediğim bebeğimin sağlıklı olması.
sizlerede dua edicem inş.
yarın benim meleğim kollarım da olacak
çok tatlı bi korku ve endişe var
anlatılmaz yaşanır ancak
dualarda unutmayın....
canım hayırlısı oolsun sağlıkla olsun da artık sezeryanı normali takmayalım dicemzemuszemusinşallah hayırlı haberlerini alalım bol bol dua oku ben sancı tututnca oyle yapcam meselaaa!!

arkadaslar dun arkadasımın yazdıgı gıbı bız haqmılelık maratonunu bıtırdık. suprız bır sekılde oglum 4 hafta erken dogdu. ama cok ıyıyız. detayları bır ara yazıcam...
canımmmmmmmmmmm hayırlı olsun!!! senle gunlerimiz anıydı.. bebişin nasıl umarım iyisinizdir eve geldiniz mi hastanede misiniz??? ayy cok guzel ya.. olumunekankayizsmile

ayy negüzel haberler kızlarrr... maksimen canım benim dualarım seninle moralini bozma sağlıkla gelir inş meleğin

çok teşekkür ederim kızlar
yazılarınız içime dsu serpti gerçekten
daha pozitif düşüünyorum inş.
bebeğim yarın benimle olacak anne oluyorum
şaka gibi sanki
saatler kaldı

zehracım canım yemek yiyorduk sen yazdığında, içeri yeni geldim yazdıklarını gördüm ama sen çıkmıştın.
içinemi doğdu kız bu akşam ıslatıcam beyazları :roflol:
diğer çamaşırları soruyorsan bitti cicim artık ne kaldı oğlumun gelmesine kociş yasakladı artık 40ımız çıktıktan sonra delikafadulden
sen napıyosun nasılsın bakem.

slm kızılar nasılsınız.
ve işte isemediğim cvp.
açılmam da sancım da yok
sezaryanolabilirim yarın
dua edin bol bol....
anlatılmaz yaşanır ancak
dualarda unutmayın....

Çok heyecanlı.Çok sevindim senin adına.Hakkımızda hayırlısı herşey için.Neler hissediyorsun canım şu an???

iyi akşamlar herkese
canbahar iyiyim canım saol.sen nasılsın ?ben çoktandır giremiyodum.
bi bakıyım dedim

kızlar bu arada dırek daldım olaya dun yoktum ewde esımle arkadasına gıtmıstık hawa kotu olunca kaldık bugun donduk. bı baktım bıssuru kısı dogurmus ıyıkı 1 gun gıremedım he kaydirigubbakcemile3
bugun bende ıyı degılım sabahtan berı yatıyorum. yuruyemıyorum bacak aram cok acıyo bacaklarım fena halde agrıyo. kasıklarım da basladı ara ara gecıyo ara ara vuruyo. kızımın hareketlerı normal cok sukur de arada bagırsaklarımı bozmusum gıbı bı agrım oldu sabah vajen bolgeye dogru karıncalanma basladı sonra oda gectı... ewe geldık sabahtan kalkmadım hala. yattıgım yerden bı sıze bakıyım dedım. salı kontrolum war bakalım doktor amcamız ne dıcek. yuruyemıyorum bugun resmen bacaklarımın agrısından aglıcam az kaldı mafoldumben

zeynepcim dinlen uzan iyi gelecektir umarım.üşüttün mü acaba havalarda bu sıra fenaya.
hadi salıya az kaldı inşallah güzel haberlerle gelirsin bize.

arkadaslar dun arkadasımın yazdıgı gıbı bız haqmılelık maratonunu bıtırdık. suprız bır sekılde oglum 4 hafta erken dogdu. ama cok ıyıyız. detayları bır ara yazıcam...

maşallah zeynepcim.gözünüz aydın.erkenci çıktı desene doruk bebek

sumifer,kızım da ben de iyiyiz ama ben herşeye sinirleniyorum artık.Düşününce ne vardı şimdi bunda sert çıkacak diyorum ama elimde değil.Eşim de şaşırıyor ne oldu şimdi diye anlamıyor beni.Ah bu hormanlar mahvetti bizi.Sende de oluyor mu???

Beris, maksimen, meldafsar, sumifer+, zeh nasılsınız kızlar,geçmişi okudum geldim.

sumifer,kızım da ben de iyiyiz ama ben herşeye sinirleniyorum artık.Düşününce ne vardı şimdi bunda sert çıkacak diyorum ama elimde değil.Eşim de şaşırıyor ne oldu şimdi diye anlamıyor beni.Ah bu hormanlar mahvetti bizi.Sende de oluyor mu???

bazen oluyor ama kendimi frenlemeye çalışıyorum.sinirlenince susup çıkıyorum yoksa tepkim kötü oluyo sakinleşince geliyorum içeri.
hormonlar deliriyor bu aralar

slm kızılar nasılsınız.
ve işte isemediğim cvp.
açılmam da sancım da yok
sezaryanolabilirim yarın
dua edin bol bol....
anlatılmaz yaşanır ancak
dualarda unutmayın....

Canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..:emir_bebek:
Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..:Saruboceq:

Back
X