2010 Şubat Anneleri

selam kızlar
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı bizlere:))

maksımencım Allah yardımcın olsun canım,ınsallah sag salım alırsın yavrunu kucagına cok sevındım senın adına yavrunu kucagına alacagın ıcın,uzulme herseyın hayırlısı canım sen guzel dusun guzel olsun hersey ınsallah a.s.

herkese iyigeceler
benimde pek şikayetim yoktu ama belimin sol tarafı ağrıyor genelde akşamları.. ee 3kg bişey taşıyoruz kolay değil biliyorum, uzanınca yatınca geçiyor. hayırlısıyla geçse şu günler..
doğum yapanlara çok sevindim. okudukça ayrı bi heyecanlanıyorum.

Ayten ve zeynep gözünüz aydin kizlar Allah anali babali saglikla büyütsün insallah:nazar::nazar:

Nurcum dualarimiz seninle hayirlisiyla alirsin sende ins bebisini kucagina güzel haberlerini bekliyoruz

herkese günaydın bir günde yeni annneler çoğalmış bebişler olmuş burayı sıkı takip etmek gerekiyor sabahtan akşama sayı artıyor artık

Herkeze günaydın ....gerçi herkez uyuyo galiba ama hayırlı haftalar olsun...

günaydın kızlar
bizde erkenciyiz mecburen bugün kontrolümüz var gene doğumdan önce son bi defa daha dinliycez bebişimi

Günaydın deyim ben de kendi kendime. Artık kimsecikler olmuyor sitede. Özlüyorum ben eski zamanlarımızımafoldumben
Bikaç gündür giremiyordum bebeklerimiz olmuş. Allah hepsini analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün. Sağ salim hepimiz kurtuluruz inşallah.

Herkese günaydın evet kimsecikler yok canım herkes ağırlaştı tabi..
Bebişler doğunca şenlenir yine burası..:emir_bebek:

uyku topikten tatlı geliyor tabi :) oturmak da bir o kadar zor artık... herkese gunaydın bu arada, guzel bir hafta olur umarım...

günaydınlar... miniklerin sağlıkla geldiği bir hafta olur umarım.

gunaydın kızlar dr aradım sonuclar gayet ii dedı cok sukur korkmustum valla gebelik zehırlenmesınden neyse ki bunuda atlattık

gÜnaydın canlar.bende topiğin eski halini çok özlüyorum.hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah.:Saruboceq: ALLAHIM bizede nasip etsin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak.yanlız ben halen doğum konusunda kararsızım dr sez. ya da normal demedi henüz salı gidicem belki artık çatımı ölçer.sez.derse hangi anestesi yöntemini seçsem bilmiyorum.epidural yaptırsam ya uyuşmazsam ve kesildiğimi hissedersem çok korkarım dr zora sokarım.doğum yapan kızlar gelsede biraz bize fikir verse.galiba doğumdan sonra zaman olmuyor kimse doğum hikayesinide yazmadı.

günaydın kızlar geçmişi okuya okuya zor geldim vallah 2 gün girmeyince birikmiş birazakannehir

herkeze merhaba benim az kaldı bu karda kışta sancı gelse nasıl gidecez yaa çarşamba günü bende sezeryan olcam hayırlısıyla ama ondan önce acayip stresliyim anlatamam çok korkuyorum yaa...

ya benimde sezeryan olma ihtimalim var dok. çarşamba günü gel tahlil yapalım dedi ne için acaba sensezeyanla dogum yapacaksın ya dok. tahlil falan yaptımı?

Günaydın Şubat anneleri :)) Size Zeynep6672'den haberlerim var.
Zeynep dün akşamüstü sancılandı. Normal doğum istiyordu biliyorsunuz ama 4 saat şiddetli sancıdan sonra (sancılar 1-1,5 dk arayla geliyordu) rahim genişlemeyince sezaryene karar verdiler.
Doruk bebek saat 22h41'de 2.610 gr ve 47 cm dünyaya geldi. Zeynep hepinize bu mutlu haberi iletmemi istedi. Bebek te Zeynep te çok iyiler..
Hepinize kolay bir doğum ve sağlıklı bebişler dilerim...
dualarımız zeyneple inş.saglıkla bebeğini kucagına alır:Saruboceq:

slm kızılar nasılsınız.
evet koca dokuz ay bitiyor benimde salı günü bitiyor.
bbeğimdönsün diye çok dua ettim
normal olsun diye..vee dün dr. gittim dönmüşdediler çok sevindim
ama dr.un yüz ifadesi hoşuma gitmedi
ve işte isemediğim cvp.
bebeğim minik olacakmış ve suyum bitmiş
açılmam da sancım da yok
şimdi bol bol su içiyorum
normal doğum olma şansım çok düşük.
sezaryanolabilirim yarın
dua edin bol bol....
normal olmasını çok istiodum ama olmuyor.
şimdi tek istediğim bebeğimin sağlıklı olması.
sizlerede dua edicem inş.
yarın benim meleğim kollarım da olacak
çok tatlı bi korku ve endişe var
anlatılmaz yaşanır ancak
dualarda unutmayın....

çanım moralini bozma hiç bebeğine kavuşacaksın işte ne güzel meraklanma dogduktan sonra daha çok kilo alır:ecrin_bebek:

[

Back
X